Ten, Nevermind או Dirt?

הוד11

New member
סליחה???

פרל ג'אם ממש לא ניסו ליהות נירוונה, בין שתי הלהקות שררה יריבות ותחרות עזה ואתה יכול להסתכל כמה דפים אחורה לראות עוד מיזע על זה. ואדי ווידר הוא הרבה יותר טוב מקוביין ז"ל בשיאו. ובו אני יספר לך משהו חצי מהפורום הזה משוגעים על פרל ג'אם ולא סובלית את נירוונה כך שזה ממש לא נכון מה שכתבת

ראסמי, אתה טיפש? תענה לי ברצינות

לדעתך אולי הוא עולה ובלה בלה, אבל פרל ג'אם לא ניסו להיות נירוונה.

nothingman1

New member
בקשר לקטע עם האלבומים...

זה לא שאני לא נהנה להאזין להם, פשוט 11 זה מוגזם בטירוף!!! הדגש במשפט שכתבתי הוא על המילה "כל"...

Aline In Chains

New member
../images/Emo129.gifבן אדם, אני ארצח אותך!!../images/Emo46.gif

-שאני אבין, מה אתה רוצה ממנו??! אתה יורד עליו פול כאילו הוא חבר שלך. קורט ניגן פשוט, הוא לא היה בעד סולואים מסובכים וכול זה,עזוב אותו בשקט. אפשר לחשוב איזה גיטריסט אתה. -קורט,ממש לא שחצן[!!!]. ויש לי מלאאא מה להגיד בנושא הזה, אבל אם אני אתחיל לכתוב אני לא אגמור עד מחר. ראבק,מה שהכי מעצבן אותי זה שאתה כותב כאילו אתה מכיר אותו,ויורד עליו כאילו הוא חבר שלך. -הקול שלו בהחלט יפה
,לדעתי הקול של ליין וקורט הרבה יותר יפה ומיוחד משל אדי. -יש להם ליריקה אדירה!!, אני ממש לא מסכימה עם מה שאמרת בקשר לליריקה. רמה של שייגעצ?! ואוו. רק בגלל זה רואים כמה שאתה לא מבין תליריקה של נירוונה, בול עלייך נכתב השיר אין בלום. -האנפלאגד באמת מעולה,ואין יוטרו גם, אבל מה עם שאר הדיסקים?! נוורמינד חרוש,זה ידוע, אבל מה עם בליץ' ואינססטיסיד?! גם דיסקים טובים. אגב לשים כותבים ככה, לא להשים!!

everynormal

New member
בדיוק שניים שמבינים!!

קורט קוביין הוא זמר מעולה, אולי הוא לא מנגן כמו ג'ימי פייג' אבל תאמין לי שיש לנירוונה דיי הרבה שירים שהם יותר מרק שלוש אקורדים והליריקה שלהם מדהימה, כדי שתמשע גם את האלבומים האחרים ואת השירים הנדירים מהבוקס סט

nothingman1

New member
אני שמעתי את כל החומרים שלהם

ואני עדיין לא מסכים עם זה מילא ליריקה שזה עניין של טעם, אבל הוא גיטריסט על הפנים לגמרי

Jagged chaos

New member
רילקס...לא באתי לריב.

לא הבנתי מה הקשר ל"אפשר לחשוב איזה גיטריסט אתה"... אני גם לא מבין גדול ברפואה..אבל אם רופא ימליץ לי על ריטלין שיש לי כולה כאב ראש, אני יוכל לבקר אותו בלי קשר ל"אפשר לחשוב איזה רופא אתה". אולי קוביין לא שחצן מאיך שאת מכירה, וזה לגיטימי שתוכיחי, כי פשוט בכל ראיון שראיתי/קראתי עליו הוא אמר כמה יציאות מאוד מתחכמות מתנשאות על מלא אנשים...לא קראתי ביוגרפיות על החיים וכל משפט שהוא אמר...אבל ככה הוא ייחצן את עצמו במדיה, אל תבואי אליי בתלונות... (ואם תשאלי מאיפה, אז אגיב לך שב-youtube יש דברים נחמדים). ומה אני אמור להבין שדייב גרוהל אמר שלמרות שהוא היה חבר בלהקת נירוונה קורט תמיד היה קר ומנוכר אליו ושכל הקריירה הוא אמר לה כולה פעמיים "כל הכבוד..."...חברותי, זה לא. ליריקה זה עניין של טעם... אני מאוד אוהב את הליריקה של ג'וני מיטשל ובוב דילן, וממש לא יפריע לי אם תמצאי משהו גרוע לדעתך ותעבירי על זה צחוקים...כי אני בניגוד אלייך, אכבד את הדעה שלך ולא אקח ללב כאילו אני איזה מינימום קרוב משפחתי שלהם... ואם אני לא טועה, in bloom נכתב על מעריצים שכביכול מעריצים בגלל שזה באופנה?..אז לא, זה לא יכול להכתב עליי מהסיבה שאני לא מעריץ ולא מתלהב מנירוונה..מה לעשות...תכבדי את זה... לא מכיר את Bleech ואינססטיסיד, ומאנשים שאני סומך עליהם, שמעתי שזה לא אלבום ששווה לשמוע אלה אם אני באמת מעריך את נירוונה...ואני לא, אז ויתרתי. אגב לשים כותבים ככה, לא להשים!! בואי נרד לרמה של כיתה א' רק בגלל שאני פושע נגד האנושות בהיותי לא חובב קורט קוביין, סבבה?

Aline In Chains

New member
../images/Emo129.gif אז תפסיק לרדת עליהם!!

אני לא לוקחת ללב, פשוט זה מעצבן אותי שאנשים יורדים עליהם בלי סוף בלי שהם מבינים בכלל. ואתה תיקנת גם את ved42 אז שקט. הא, ובליץ' כותבים - Bleach לא bleech.

Aline In Chains

New member
../images/Emo129.gifובקשר לכול השאר שכתבת..

זה הרבה מדי לכתוב,אם יהיה מפגש ואם אתה רוצה אני יכולה להגיד לך הכול בקשר לזה.

Jagged chaos

New member
מי אמר שאני לא מבין...

אני מכיר טוב (בקטע שלהכיר כמעט את כל המילים מכל שיר) את Nevermind, In Utro והאנפלאגד... שלושת האלבומים שנחשבים השיא היצרתי שלהם, נכון?... Nevermind פשוט לא עשה לי את זה, In utro אהבתי רק את הרצועות השקטות והאנפלאגד אדיר (ולמרות שהאדירות שלו, קשה לי להעריך את נירוונה כתור להקה, כי לדעתי השירים הכי טובים באנפלאגד הם כל החידושים - שזה 6, ושזה המון) אז תפתחי עכשיו עצבים חדשים לאנשים שמסתבר כן מבינים ופשוט לא מעריכים את נירוונה, קורה...מה לעשות...

בלי שהם מבינים? מאיפה את יודעת שלא?

אישית יש לי המון דברים רעים להגיד על נירוונה וקורט ואני קראתי המון עוד לפני שידעת מה זה נירוונה. זה לא קשור ללא מבינים, פשוט יש עובדות בשטח שמה לעשות, מעריצי נירוונה מתכחשים אליהם, כשתפתחו את העיניים מהסגידה הבלתי מובנת הזו ללהקה, אז ננסה לגרום לכם להבין, סבבה? אני בינתיים תומך ביאיר, לא מנסה לשכנע אף אחד.

nothingman1

New member
איך אני אוהב שאומרים שהוא לא בעד

סולואים מסובכים... זה משעשע אותי בכל פעם מחדש יש לנירוונה לא מעט שירים שקורט מנסה להיות מהיר וכל זה אז זה לא נכון להגיד את זה והסולואים האלה ממש לא נשמעים טוב

Jagged chaos

New member
../images/Emo45.gif

לא רציתי להכנס לזה...אבל לך תסביר לאנשים שזה פשוט לא הולך ככה. מי שיודע לנגן והוא תותח ויש לו ביטחון, לא עושה לחנים פשוטים....כי ככה זה... בנאדם לא הולך ללמוד 7 שנים רפואה והולך אחרי זה להיות נגר....

מה הקשר

קורט(והגראנג' בכלל) הושפעו מאוד מהפאנק, ובפאנק אין סולואים מסובכים. ראיתי פעם תכנית על הראמונס שהם אמרו שכל המוזיקה שהייתה אז(שנות השבעים) הייתה מסובכת והם רצו לנקות אותה מכל הזבל. נירוונה לא ניסו לנגן תראש. הם עשו גראנג'.

למעלה