Pearl Jam- No code

Jagged chaos

New member
../images/Emo83.gif../images/Emo203.gifPearl Jam- No code

No code יצא בקיץ 1996, האלבום היה עם המון ציפיות למה יש ללהקה להגיד אחרי שקיץ שעבר היתה בעימות עם Ticketmaster. אבל האלבום היה כולו אקספרימנטלי, אקוסטי ברובו, כמעט בלי עיבודים מפציצים. למרות שהאלבום נכנס ישר למקום הראשון במצעד המכירות, ההייפ עבר מהר ופרל ג'ם זכו לשקט התקשורתי שרצו.

Jagged chaos

New member
../images/Emo162.gif../images/Emo57.gif#1- sometimes/לפעמים

אם שמתם לב אני מנסה להתאים את האייקונים לאלבום.. VS קיבל
בגלל כל החיות Vitalogy קיבל
בגלל כל המוות והאירוניה בלקרוא לאלבום "תורת החיים", ו-No code מקבל
ו-
, בגלל הצופן שבעטיפת האלבום של עין בתוך משולש
.
Sometimes
אצבעות גדולות בתוך חבית צבע אתה אלוהים ויש לך ידיים גדולות הצבעים מעורבבים האתגרים שאתה מעמיד את האדם מחפש את החלק שלי מקדיש את עצמי, את ה-אני הקטן כמו ספר בספרייה מלאה לפעמים אני יודע לפעמים אני קם לפעמים אני נופל לפעמים אני לא לפעמים אני נרתע לפעמים אני חי לפעמים אני הולך לפעמים אני כורע לפעמים אני מדבר על כלום לפעמים אני מגיע אל עצמי, השם ישמור

Soon Forget

New member
אף פעם לא שמתי לב למשולש והעין!

ממש מגניב לראות את זה עכשיו..

Jagged chaos

New member
../images/Emo162.gif../images/Emo57.gif#2- Hail hail/הריעו הריעו

הסינגל הראשון מהאלבום.
קיים חדר לשנינו? שנינו פרודים האם חרגנו מגבולות ההתחייבות? זה מה שנשאר לנו? אני מקבל את המילים ואז את המחשבה אני לא רוצה לחשוב, רוצה להרגיש איך אני מרגיש? איך? אם את האחד, בחיים לא איהיה מספיק בשבילך? הריעו, הריעו לבעלי המזל אלה המאוהבים איך אוכל לאהוב אותך עד יום מותי...ומעבר? אנחנו הולכים לאותו מקום? אם כך, אוכל לבוא? הביצה מתגלגלת, עבה וכבדה כל העבר שהיה בבעלותינו אני אוכל להיות להשתנות, את מפחיתה מערכי אם את האחד, בחיים לא איהיה מספיק בשבילך? הריעו, הריעו לבעלי המזל אלה המאוהבים לפעמים אני קולט שאני יכול להיות טוב כשאת נותנת לי הזדמנות "אתה נשי מספיק בשביל להיות הגבר שלי?" יד ביד (חבושה) קיוקו (מהמילה לקוקו) שחור, אל המרוץ, על המרוץ שאי אפשר לנצח אם את האחת שלי אחלה, את האחת אני רוצה להיות האחד שלך זהו מספיק, ניצחת, את האחת

Jagged chaos

New member
|פרמידה|../images/Emo57.gif#3-who you are/מי שאתה

טעות שלי...hail hail היה הסינגל השני. זה היה הראשון.
Who you are הולך לשלוח לא מתנשא צירוף מקרים טרנסצידנטלי (
איזו מילה... "על טבעי" בתרגום) זה להתעלות על איפה שאנחנו, מי אנחנו? מה שאנחנו אזוב שנרמס על הנשמות שלכם שינה את הכל, אתם חתיכה אחת בכלל לא נראה כבר הכל, לא ניתן להגנה, זיינו את הבחור קחו אותי לסיבוב, לפני שאחנו עוזבים מפולת שלגים מתרסקת מהר רוחות מקרי בהחלט מחוץ לרכב, בבוץ זה האזוב, שנזכר בבית (של השיר) שנזכר כרגע** **- כן, זו ליריקה הזויה... in the aforementioned verse. שניה לפני שאנחנו עוזבים (נראה לי כן הכוונה לעוד סוג של משהו מוזיקאלי-תעשייתי, העניין הזה של להקות מסוימות לא להוציא סינגלים כי זה "פוגע בשמיעה של האלבום כיצירה אחת"- לד זפלין והסמיתס היו דוגלים בזה. לסמיתס' יש סינגלים רבים שלא היו בשום אלבום, הם האמינו שסינגלים ואלבום זו תקשורת אחרת לגמרי): Stop light play its part זה נשמע כמו "עזוב אותך הגרסה החתוכה, שמע את זה כחלק אחד") כך שאוכל להגיד שיש לך לב מה החלק שלך בזה? מי שאתה אתה מי...מי שאתה

Jagged chaos

New member
../images/Emo162.gif../images/Emo57.gif#4-In my tree//על העץ שלי

In my tree
פה למעלה, על העץ שלי עיתונות זה לא בשבילי לא צריך עוד חצים לראש (באנגלית יש מילה מיוחדת ל"חצי ביקורת"...כלומר ביקורת חריפה) אני מספר חוויות לעלים במקום מנופף לשלום לכל החברים אבל הם לא מבחינים בי עיניהם מכוונות אל הרחוב הם מתפתים מבדלים על המדרכות ומהדרמות פה למעלה כל כך גבוה (גם ממסטל) שאני מתחיל לרעוד פה למעלה כל כך גבוה (או ממסטל...
), אני יכול לגרד את השמיים אני כל כך מסטול, אני שומר עוד נשימה אחת בריאות שלי כמו תמים (תמים של innocence, לא של נאיביות) (אדי למטה, בבית שלו) (השמיים הכחולים, הם הבית שלו) אני זוכר ש... שנשבעתי שידעתי כל דבר בוא נגיד שידע זה כמו עץ הוא צומח/גדל כמוני אני זורח (מקרין אור) מהרוחות שהוא רועד אני זורח ומשאיר נשימה אחרונה וחוזר לקן שלי לישון עם תמימים

למעלה