2001 השנה ש...

blablamax

New member
../images/Emo83.gif 2001 השנה ש...../images/Emo83.gif

אז ככה,לפני שנת 2000 ,התאגדו מספר מעצבים אם כי עד כמה שאני יודע יותר אומנים והוציאו לאור ספר עם עבודות אשר כל אמן ע"פ דמיונו הציג ציור איך שהוא רואה את המאה שעברה-המאה ה-20(אני חושב שזאת הייתה הכותרת,תקנו אותי אם אני טועה..כי אני מאמין שיש הרבה) ... המורה שלימדה אותי בימים ימימה איור השתתפה בפרוייקט,אם כי אני לא זוכר בדיוק ת´עבודה שהיא עשתה,אני זוכר עבודות שלקחו חלקים מעיתונות,ותמונות וקולז´ים ... עכשיו,עד כמה שאני יודע זה היה פרוייקט בין לאומי,אך יכול להיות שאני טועה וזה היה ארצי ... אני אנסה להשיג ממנה פרטים... בכל מקרה הרעיון שלי הוא לעשות פרוייקט דומה,פורום תלת מימד,עיצוב גרפי אומנות ופלאש בתפוז .. וכל אחד ואחת יראו בעבודה שלהם,קטעים או דברים מיוחדים שקרו בשנת 2001 , או דברים שסימלו את 2001 : המלחמות,האינתיפאדה,האורוויזיון,ורסאי(רק דברים רעים כתבתי ) ועוד .... כמובן שניתן להשתמש בתמונות באיורים בהכל כפרי הדימיון ... זה רעיון ... אאההה..... מה דעתכם
אתם מוזמנים לכתוב דעתכם ועצות בקשר לפרוייקט כאן בפורום או לשרשר תחת ההודעה המקורית:http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=171&msgid=1596208
אם הפרוייקט אכן ייצא לפועל אנחנו נודיע על קח בפורמים המשתתפים,ואני מחכה לאישור מאפרת על השתתפות הפורום בפרוייקט
כמו כן,אם מישהו כאן רוצה לעזור ולתרום במהלך וניהול הפרוייקט (כמובן שמנהלי הפורמים מוזמנים להשתתף בניהול,...אם את מעוניינת אפרת,להשתתף בניהול כן\לא .... תשאירי תשובה בתגובה בפורום ואני כבר אחזור אלייך
זהו
תודה!כפיר

blablamax

New member
../images/Emo15.gif מעולה ! ../images/Emo15.gif

אפרת המייל שלי : [email protected] והאיסיקיו נמצא בכרטיס האישי
בנתיים ככל הנראה הפרוייקט ייצא לפועל,בנתיים אתם יכולים לחשוב אל רעיון אבל לפני שנביא כללים וכאלה , כדאי לחכות כדי שלא יהיו בעיות א"כ
תודה-כפיר!

למעלה