קליפים

lestatgirl

New member
../images/Emo83.gifקליפים../images/Emo83.gif

אמ.. אז הסקר על הקליפים העלה בי כמה תהיות שראיתי שהתשובות התרכזו בכמה להקות עיקריות. אז מה גורם לכם לאהוב קליפ? איזה סוגי קליפים אתם מעדיפים? הופעות חיות, כאלה בעלי עלילה? כאלה שמשלבים? קליפים קומיים או כאלה שאשכרה מנסים להעביר את מילות השיר וכוונתו. ואם כאה שיש בהם עלילה וקטעי אמ.. "משחק" השכאלה אתם מעדיפים שחברי הלהקה ישחקו או אנשים מקצועיים. אתם חושבים שבימינו מי שרוצה להיות בלהקה מצליחה צריך גם שיהיה לו כישוריי משחק לקליפים, זה בכלל חובה שלהקה תופיע בקליפ שהוא אינו הופעה חיה, כי בעיקרון להקות ובעיקר הסולנים צריכים לדעת לשיר ולנגן לא להתחיל להביע רגשות בסימן.. ולסיום מה הקליפים היותר אהובים עליכם, ואתם מעדיפים שהשירים האהובים עליכם באלבום יצאו כסינגלים ויעשו להם קליפים, דבר שאומר שבטח יחרשו עליהם, או שהם ישארו יותר "פרטיים" ובלי קליפ..

BabyShambles

New member
אוווה זה יהיה די הזוי אבל

הקליפ שהכיהכיהכיהכיהכיהכי אהוב עליי בתקופה האחרונה זה של ג'יימי טי. כאילו, אני יודעת שזה הקליפ הכי לא מושקע שקיים אבל לא יודעת... כנראה אני לא צריכה יותר מזה. זה באמת לא משנה לי מה יראו בקליפ, אפילו כלב שמסתובב אחרי הזנב שלו יעשה את העבודהXD אני לא אוהבת את הקליפים הגדולים האלה. בשבילי- כמה שיותר מינימליסטי. עוד קליפ שאני ממש אוהבת הוא של דה גוסיפ- בלי יותר מדי חלטורות ועדיין עושה את העבודה שלו. ככל שהקליפ מושקע יותר- ככה תשומת הלב שלי מתרכזת במה שהולך בקליפ ופחות בשיר.

Rose131

New member
הממ^^

שאלה קשה, חפירה! אני אוהבת כשיש סיפור מסגרת שאפשר להבין על מה הקליפ ועל מה השיר, אבל גם צריך לראות את הלהקה שרה. נגיד, בI'm not ok של MCR שילבו את זה ממש יפה- יש מיקום אחד של הלהקה שרה במחסן, ומיקום אחר בבצפר כשהם עושים שטויות וכו' ורואים את כל חברי הלהקה. אבל נגיד בקליפ הקודם של רד הוט (משהומשהומשהו סמייל. אני לא יודעת איך אומרים את זהXD) זה היה באמת משעמם נורא. כאילו, אוקי, אתם שרים. ומה אז?
וזה צריך להיות גם קליפ שרואים בו את הלהקה שרה. אם אני לא טועה, ויכול להיות מאוד שאני טועה, לא רואים בכלל את פאניק אלא רק את השחקנים- ועד כמה שהם מכוערים אחושילינג(מי בא להרביץ לי? אני מחכה.) זה מציק שבכללל לא רואים אותם שרים. ואם זה קליפים של עלילה אז לדעתי עדיף שחברי הלהקה ישחקו- זה הם ששרים ומנגנים, אז לדעתי הם אלו שצריכים להופיע בו הכי הרבה. ואם זה שיר קל להבנה אז קליפ קומי זה נחמד. אבל אם זה שיר קשה להבנה וכל זה, קליפ שיעזור להבין את העניין יהיה חביב ביותר(אהמ דה יוזד?!?!?!) הקליפים היותר אהובים עלי? I'm not ok- MCR Buried myself alive- The Used הוא ממש אחד האהובים עלי Helena-MCR Right here in my arms- HIM Wings of a butterfly- HIM (למרות שהשיער של וילה זוועה.) The Kill- 30seconds To mars Makedamnsure- TBS Motivation Proclimation- GC(המ. שגיאת כתיב איפהשהו, לא?
) Perfect- SP Rooftops- Lostprophets Dance Dance - FOB 16 candels- FOB Hold on- GC ואני לא נזכרת עכשיו בעוד. ובכל מקרה חפרתי. אני מעדיפה שלשירים האהובים יצאו קליפים וסינגלים. לא אכפת לי שחורשים עליהם, אכפת לי שמשחיטים את השיר נגיד כמו שעשו לWTTBP בגלגלצ שקיצרו את אחד הקטעים. את FLW שנאתימההתחלה אז ניחא. אחלה דיון!

t a o t a o

New member
מצפייה חוזרת בקליפים של מכר:

Famous Last Words > I Don't Love You מבחינת השירים עצמם, גם אני בהתחלה קצת הסתייגתי מFLW, עכשיו אני לא מצליחה להפסיק להקשיב לו (בבקשה אל תלכו לבדוק את זה בLAST.FM שלי, פאדיחה..). אני מנסה לנסח בדיוק מה אני חושבת עליו אבל הכל נשמע מגוכח אז תרגישו חופשיים להשתמש בסופרלטיבים החביבים עליכם... בכללי, אני תמיד בעד קליפים שמראים לי בהם פריטי בויז, כי אני כ-זאת שטחית

t a o t a o

New member
../images/Emo98.gif

לא יודעת, כי זה נראה לי פתאום מאוד טרנדי לטעון שלא מתייחסים למראה בכלל. כולם מחפשים את העומק והמשמעות... אני מחפשת את פראנקי.

t a o t a o

New member
omglolwtfdude

בטח שלא, רק צריך להגיע להופעות של מיוז
השניה וחצי שהוא מקבל ב-IDLY לבדן הופכות את הקליפ הזה מ"מייגע" ל"נסבל"...

sha na na revol

New member
דווקא לא.

זה פשוט איום ונורא, שזה למה קליפים עם "משמעות" (ואני משתמש בביטוי מאוד בסלחנות לכל משמעויות שהן, שאסור לשאת את שמן לשווא בהקשר דוחה כמו קליפ...)בעצם, כבר אמרתי את מה שרציתי להגיד מבלי לסיים את המשפט מבחינה תחבירת.

למעלה