פרק 95 - גשר

../images/Emo83.gif פרק 95 - גשר../images/Emo83.gif

היום בפרק: ימית עומדת לסיים קורס בגישור, ובשעה שהיא מנסה לגשר בין קובי לעודד גרי מנסה לגשר בין אילן לסיוון, ההיא שאילן כמעט והרג את אחיה. שחקנית אורחת: כנרת לימוני. כל מה שקשור לפרק - שרשרו לכאן
בבקשה המנעו מתגובות שלא קשורות לנושא הפרק.
צפייה מהנה!

kuliv

New member
פרק מעולה, שמת לב לדנה פרידר?

קצת אחרי אמצע הפרק היא פשוט צחקה בטירוף מאחורי אילן ברגע שהוא התחיל לבכות. כנראה פספסו בעריכה. הפרצוף שלה ממש מצחיק.

חחחח D: פרק מוצלח :)

היה ממש מצחיק :) הפיספוסים בסוף עם יניב חחחחח XD שמו לו שרפרף

B o N u s

New member
כרגיל, פרק טוב ../images/Emo45.gif

הוא קצת מעל הרמה של הפרקים האחרונים, אבל עדיין לא ריתק אותי למסך ...

פרק קרוע! ../images/Emo6.gif ../images/Emo223.gif

אהבתי^^ בלהה-חיהXDD אום רשרשXDD יואו, גרי פשוט ה-כוכב של העונה הזו!!! כן נכון! לא נכון! כן נכון! לא נכון! חחח זה ממש הצחיק אותיXD ואיך אילן בכה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח;; והפספוסים

../images/Emo6.gif חחחחח

איזה מוזר זה שאילן מנסה לבכוות XD יוצא לו פרצוץ מיסטר בין XD אה וה:לא נכון כן נכון לא נכון זה היה בפרומו חחח D:

חחחחחחחחחח כן ../images/Emo223.gif

הוא בוכה צוחק כזה יואו זה הורג אותי
"הילהה הילהה איך היא עזבהה אותייייי היה לה כזה שיערר" אנלא אשכח את זה בימים הקרובים

שירי116

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הפרצוף של אילן כשהוא בוכה- קרע אותי פשוט! כמה צחקתי.. אין דבאים כאלה

שירי116

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo6.gif

אפשר לראות את זה 3274872734 פעמםי ועדיין להקרע מצחוק

לוט M

New member
פרק ממש טוב! ../images/Emo203.gif

ממש אהבתי בלהה חיה XD בלהה מתה XDDDD פרק ממש טוב-לא נכון- כן נכון- לא נכון- כן נכון! זה פרק טוב- לא נכון! זה כן... טוב חפרתי...
נ.ב איזה פרק אתה תבת?

פרק ענק ../images/Emo185.gif

שאני חושב על זה, אני דיי נהנה מהעונה
XDD בלהה-חיה, שאילן בכה, רונית XDD בסוף יניב כן עשה גשר או שזה איזשהוא טריק? בכל המקרה הקטע שהוא מנסה לעשות היה ענק XD

הדר 1992

New member
וואי איזה פרק יפה ומצחיק!! ../images/Emo6.gif

מאוד אהבתי חחח פרק שולט
מאוד הצחיק אותי שבמשך כל הפרק כמעט היה בין עודד לקובי ה"כן נכון לא נכון כן נכון" החופר הזה חחחחח
בקיצור,סחטיין עליהם!!! מאוד אהבתי את הפיספוס הארוך הזה שהיה עם גריי חחח

בוצר5

New member
איזה פרק גדול

הקטעים עם גרי , אילן ו"בלהה חיה" היו אדירים, הקטעים עם ימית,עודד וקובי היו מצחיקים אבל חופרים

Jen74

New member
../images/Emo122.gifבגלל אסיפת הורים פספסתי את הש.ח.

זה לא הוגן
אני חייבת בשישי לראות את כל הפרקים

למעלה