פרק 9

digikids

New member
../images/Emo83.gifפרק 9../images/Emo58.gif../images/Emo44.gif

ריח תפוח, אודם שני: דני מתפרץ לבמה ומתעמת עם בוקי. החבורה רותחת על מיה שהביאה איתה טלפון נייד. דניאלה והחברים מוזמנים ללילה בקומונה של דני. דני מציע לבוקי הצעה מעניינת. דניאלה מבקשת מעופר עוד זמן.
הצצה לפרק: http://yes.walla.co.il/?w=1/7312/1222263
זמני שידור הפרק: יום רביעי, 16.1 - 20:25, 22:30 יום שישי, 18.1 - 18:15 כל התגובות וכל הדברים שקשורים לפרק
לכאן
. צפייה מהנה ונעימה!

digikids

New member
../images/Emo41.gifשכחתי!

יש גם שידור מחר.. יום חמישי, 17.1 - 15:00

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifיפתי../images/Emo7.gif

אני ואורפז פותחים XD טבו שיהיה DD:

שיתחיל כבר!!!!%$&%^*../images/Emo38.gif

הלכתי להיתחבר לטלויזיה באינפוזיה.. בייXD יש היום גם דקסטר! וירד לי פרק של נמלטים 35&^$*%&*&) דונט פורגט.. רינגו לאב יו .. XD

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifתהרגו אותי. :|

איך הם אמרו שה"פלאפון" זה?
"דוד סלקום" XD זה הרג אותי XD אני מאוהבתת!!

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifחחחח איזה פרק מצחיק!

מיה הורסת את שנות ה-60!
הם אשכרה רקדו לצלילי "רוצה בנות" XD. איזה מוזר זה שהמילים שהחבורה הכירה בשנות ה-2000 (למשל ה"מדליק") היו בעצם המצאה שלהם בכך שהם שינו את העבר ולא ידעו את זה. כנ"ל לגבי אמת או חובה, נועה הכירה את המשחק מהווה ולימדה אותו בשנות ה-60 ובכך למעשה גרמה להיסטוריה להתנהג כהרגלה. זה מה שאני ממש אוהב ב"פרדוקס הזמן", תחשבו שאם הם לא היו עושים משהו שהם יודעים שיתקיים בעתיד הם היו משנים את ההווה. ממש מסובך להבין את זה XD. ומה הקטע של הפירסומת הסמויה לסלקום?

Henush Duani

New member
מיה מקסימיליאן בלומין חח../images/Emo6.gif

איך הוא שינה לדני הוליווד את הטקסט וואי,ודניאל עוד מקריאה לו

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo45.gifלקח לי זמן לקלוט את זה

אבל זה יצא ממש מצחיק
, נראה לי שבעקבות זה יגלו את האמת על דניאל.

linoy61

New member
../images/Emo205.gifפרק קורעעע ../images/Emo6.gif

חחח איזה פרק מצחיק, מיה קיבלה את ה"טרנזיסטור" מה"דוד סלקום ההונגרי" XDDחחח ואיך בוקי שינה לו את הטקסט ודניאלה עוד מקריאה לו אותו

איזה פרק../images/Emo99.gif

ומוזר שבוקי שינה את הטקסט,כי כולם חושבים שדניאלה היא מורה לצרפתית(וגם הוא) אז משום מה היא הייתה אמורה להבין מה כתוב שם .אז היא לכאורה הייתה אמורה להגיד לדני שזה טקסט אחר . אז אולי בוקי גם חשד שהיא לא באמת מורה לצרפתית?!

למעלה