פרק 11!

SUPER ORI 1z1

New member
../images/Emo83.gif פרק 11!

תקציר: עדי ומאור מגיעים למקום שהם לא מכירים, ומגלים שהמלחמה פרצה... הצצה לפרק : לחץ כאן! צפיה מהנה!

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifאיזה פרק!!!!

אלוהים , כל הפקר כססתי ציפורניים. למה יש לי הרגשה שהיורשת של צורי זאת עדי בחללית? ז"א , נכון שבעונה הראשונה צורי מינה את עמית למפקד החללית אם יקרה לו משהו? למרות שאני חושבת שמפקד החללית יכול להיות רק בעל כוחות וחוצמזה לא אמרו שלצורי קרה משהו , או שקרה כי לחללית מדווחים אם קרה משהו..

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifחחח קוווווולל!

איזה מגניב זה אם פתאום יגלו שעדי היא נפילה
. D:

הסיכומים קטנים

אני חושבת שאחרי שהיא נעלמה צורי אמר למחשב להעביר את החללית לעדי..

XDיואוו

זה איך שהוא נתן לי דוו' זו'ו לפרק 11 בעונה ה1 הפרק המקורי..... ליאה ויובל תנו לי להקיא אני חוזרת אלייכם......

noam270

New member
../images/Emo187.gifלא ראיתי...

אבל לפי התגובות היה מעולה..... נראה בש.ח

רינת4

New member
אמרתי לכם שזה פרק טוב ../images/Emo8.gif

אגב-המחשב שלי כנראה יחזור אלי רק מחר. רק שתדעו...

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifוואי איזה פרק מרגש ../images/Emo7.gif

רק עכשיו ראיתי אותו מההתחלה, זה היה כזה עצוב
. וכל הקטע הזה של העתיד ממש מפחיד, תחשבו שכל זה הולך לקרות לכדור הארץ אם מאור ועדי לא ימנעו את זה.

noam270

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo2.gifפרק טובבבבב!!!!!!!!!!!!!!

יובל וליאה
מוזר........... עדי כ"כ שברה לי את הלב שהיא בכתה על צורי...
ומאור בכלל!
סופסוף הגבר גבר מראה רגישות.... שלומי:-O אבי כ"כ עיצבן אותי בפרק הזה!!!! אני דורשת להחזיר את אבי הקודם לאלתר! למרות שגם הוא היה מעצבן, אבל זה הרבה יותר! המשחק של אלון לוי בפרק הזה היה חזק ביותר! של כולם! אמממ.....זהו בערך!! הסוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עדי מפקדת....מתאים לה משהו.....

snirf

Active member
OMG איזה פרק../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

איפה כולם?למה יש כ"כ מעט תגובות לעונה הזאת? בעונה הקודמת היו הרבה תגובות...אני יודע שזה בגלל השעה אבל חבל שלא מגיבים
העונה הזאת כ"כ מצויינת בינתיים, במיוחד עכשיו עם הסיפור של העתיד עשו את זה ממש מעניין והשחקנים שיחקו ממש טוב!
עכשיו ידוע מה היה מאחורי התמונה הראשונית של עדי ומאור
(שחן שמה בפורום בסוף העונה הראשונה) כל הסיפור מעניין והכול אבל קשה לי להתעלם מהדמיון בין העונה השנייה ל"האי" כרגע בשתי הסדרות מסופר על העתיד,שבו יש הרס בכדור הארץ והרצון לחזור אחורה בזמן כדי לתקן את המצב

חסוי90

New member
גגגררר

מה ניסגר איתכם צריך להיות מתישהו מעברים בזמן זה סידרת מדע בדיוני ותפסיקו להזכיר את האי בפורום זה לא המקום

למעלה