פרק 109 - ארצה

../images/Emo83.gif פרק 109 - ארצה ../images/Emo83.gif

היום בפרק: גרי מאבד את החולצה שלו והפיג'מות פוגשים במהפנט ומבינים למה אסור להשתמש בזה לפי חוק.
צפייה מהנה!

סאמוואן

New member
../images/Emo45.gifהאמת שעל הפרק הזה אני מסכימה איתך

אבל שוב,אמרתי את זה ואני אגיד את זה שוב...זה מה שאני אוהבת בסדרה הזאת...הדייייביליות! למרות שלפעמים זה מוגזם קצת..הפעם זה היה בסדר...פרק נחמד..

hofri10

New member
בעונה הזאת יש המון "ספיישלים"

או סתם פרקים מוזרים.13 במספר.מתוך 20 ומשהו.

WTF ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחח מי המסטול שחשב על הפרק הזה? חחחח אילן הכלב XD כל סצינה איתו גמרה אותי מצחוק
וכמובן גרי הילדותי
הוא עושה ילד כל כך טוב
ימית שוב הייתה
הקטע הכי מצחיק בפרק היה כשגרי התכופף לחפש את החולצה ואז אילן נכנס והיה כלב וגרי חשב שהוא פשוט עוזר לו לחפש XDDD החיסרון היחיד של הפרק זה שהוא קצת נמרח יותר מדי, ושציפיתי לפתרון קצת יותר טוב לחזרה של אילן ולמיקום של החולצה של גרי.

../images/Emo45.gif בקשר להכל../images/Emo6.gif ../images/Emo223.gif

ס'פרק דפוקXD מי לעזאזל חשב על זה?!
זה מצחיק למרות שזה ממש ממש ממש ממש הזוי.
ושמחתי לראות את ימית
הדמות של דנה כזו מיותרת לדעתי><

שירי116

New member
../images/Emo28.gifאיזה פרק גדוללל

וואי איזה מצחיק.. ואילן עשה מה זה טוב את הכלב D: חח וגרי.. (יש ליניב פולישוק שרירים
) אבל האפצ'י של דנה היו מה זה מעיקים XD היא לא יכולה לשים יד ולא להתעטש עם כל השיער כשיהא ליד אנשים? אני יודעת שזה היה הקטע.. אבל זה מעיק S: גמאני מתעטשת לפעמים באגרסיביות אבל לא ככה ליד אחרים

Miss Roni

New member
חחחח יוא פרק קורע ><

מי חשב על זה שאילן יהיה כלב
? זה כ"כ הזוי.. אבל היה פרק טוב
חחחח "אף ללו" XD

טווול

New member
הפרקקק היום "ארצה" היה הכי טובבב שיש

זה הפרק האהוב עליי חוץ מאני אוכל כדאי לזכות ואלונה חוזרת לחזרותת אני חולה על אילןןן אילן לשילטוןןן:)

פרק חמוד מאוד ../images/Emo185.gif

דבילי רצח, אבל אהבתי ת'רעיון. חח איזה תספורת דפקו לאילן-הרג אותי. ואילן עושה כלב כל כך טוב, כמובן שגרי עושה ילד כל כך טוב XD ואהבתי את הטון שהם דיברו-חחח שקובי התייחס לאילן כמו כלב "אסור להתייחס לאילן הכלב כמו לאילן הבן אדם", זה משפט ענק!

למעלה