סקראבס 511

emalka

New member
../images/Emo58.gif איזה פרק איזה פרק

פשוט גאונות הקטע שבו דר' קוקס והשרת נמצאים בדירה של ג'י די פשוט אדיר ושהם שמו אותו מחוץ לבית החולים ענק.....אני תמיד רוצה לעשות את זה לאח שלי שהוא ישן להוציא אותו החוצה עם המיטה למרפסת ....מואואוהוהוההוהוה . דר' קוקס היה קצת מעצבן אבל חוץ מזה היה אחלה פרק . מה דעתכם ? ? ? ? ? ?

שלטון

New member
זה רק אני

או שד"ר קוקס נהיה הרבה יותר חלש אופי והרבה פחות דומיננטי בפרקים האלה? כאילו מה קרה לציניות הבלתי נסבלת? כל הקטע הקיצוני שקשה קצת להבין אותו לפעמים זה הקסם שבו

emalka

New member
צודק

אני חושב שזה נפילה קטנה זה בטח יעבור לו למרות שהוא היה ככה גם עם ג'ורדן בעונה השניה שהיא היתה בהריון והוא רדף אחריה ועזר לה בכל מקום

Metalupyourass

New member
התחלה מעולה

עם החולה שנרדם ואז הנפילה של קוקס D: סה"כ פרק נחמד... 3> scrubs

MooTzk

New member
511 ../images/Emo58.gif

פרק סביר. ההתחלה הייתה מצוינת(עם הדביבון ההיסטרי והמזרון), אבל שאר הפרק די צלע. היה אפשר להוציא יותר לדעתי מהרעיון הגאוני של הצמד קוקס-את-השרת. סה"כ אולי הפרק החלש ביותר העונה לדעתי, אולי חוץ מ8.

Angelus

New member
../images/Emo58.gif ומה דעתכם על

קית'? אני עדיין לא סגור על הבן אדם. צריך לחשוב על זה..

צודק חלקית ../images/Emo45.gif ../images/Emo31.gif

ההתחלה אכן הייתה ענקית! עם המים הקרים והדביבון.. ואכן היה אפשר להוציא יותר מהשרת ופרי, למרות שכמו ש-emalka אמר אכן הקטע בו הם מוציאים את המיטה שלו היה ענק
אבל, למה אתה אומר שפרק 8 לא היה טוב? הוא היה ענק! הקטע עם בנות היענה היה ענקי! ענקי ענקי ענקי!!

zender

New member
עכשיו סיימתי לראות

פרק חביב אם כי לא מהחזקים מה,שוב רק אני שמתי לב לעקיצה העצבנית של JD ואליוט לכיוון הסדרה האנטומיה של גריי? עקיצה ברורה ומכוונת לסידרה שדיי גנבה את הרעיון מסקראבס רק בלי הצחוקים

למעלה