Jagged chaos
New member
../images/Emo83.gifבאו נדבר קצת...
מה לדעתכם השירים של פרל ג'ם שמוערכים על יתר המידה? (ותשובה כמו "שום שיר שלהם לא אוברייטד" היא לא תשובה
) אז בשיא הרצינות אני חושב ש-Evenflow הוא אחד האוברייטדים של הלהקה, זה השיר שהם ביצעו הכי הרבה פעמים בהופעות, ובדומה להמלצה של סינגריה, כמעט כל דבר שממליץ על ten, ממליץ על evenflow כעל אחד הגדולים באלבום (אני חושב שרוב השירים באלבום חזקים יותר). עוד שני שירים שאני חושב שהם כבר על גדר חלשים ואנשים יצלבו אותי על דעותיי- daugher ו-better man. daughter הוא שיר פופ-רוק אקוסטי שיגרתי, משעמם והדבר שהכי חשבתי שמתאים ל-counting crows לעשות. אני חושב ש-small town לא סופר את daughter מאלף מטר. ו-better man בכייני מידי, סיפור קלאסי שאמור לרגש ושמסופר בנאלי מידי על האימא שמקבלת יחס של זבל מהאבא. עוד שיר שלדעתי יותר מידי ניפחו אותו זה Once, ב-ynet לדוגמא, ten נבחר למקום ה-8 במצעד האלבומים הטובים אי פעם, והשיר הגדול מתוכו לפי בוחרי האתר? once.. אז זה יכול להיות השיר הכי בנזונה בלייב בכל אמריקה של 92, הוא אחד המפציצים באנרגיות, והסיפור שלו מקורי, אבל השורות האלה- once upon a time i could controll myself once upon a time i could lose myself פשוט לא מתלבשות לי על האוזן טוב.
מה לדעתכם השירים של פרל ג'ם שמוערכים על יתר המידה? (ותשובה כמו "שום שיר שלהם לא אוברייטד" היא לא תשובה