WE GOT MARRIED- פרק 15

../images/Emo82.gif WE GOT MARRIED- פרק 15

יופי סולבי .באמת תודה לך שגרמת לי לבכות.לא הבנתי מחצית ממה שהיא אמרה (טוב, יותר ממחצית) במונולוג שלה בחדר הוידויים ובכל זאת כאב לי לראות אותה במצב הזה .או שהיא השחקנית הכי טובה בעולם ומגיע לה אוסקר, אמי וטוני ביחד או שהיא באמת באמת מאוהבת באנדי אבל מפחדת להיפגע ומנסה לשלוט ברגשות שלה בשארית כוחותיה (מצב מוכר לי). לפי מה שקראתי, מסתבר שגנבו לסולבי את התיק באיזה הופעה שהיא הייתה בה ובגלל שהיא כל כך התגאתה בטבעת היא סחבה אותה לכל מקום בתיק שלה כדי להראות לכל המכרים שלה(היא לא יכלה לענוד אותה לפני שהפרק שודר בטלויזיה ולכן נאלצה להחביא אותה בתיק). הפרק הזה לשם שינוי לא היה משעמם ולהפתעתי נהניתי הפעם מכל הזוגות -אפילו מהזוג שאני לא צופה בהם בדרך כלל ולא זוכרת מה קוראים אותם. מה היה לנו הפעם? הצנונית הלבנה הפשירה טיפל'ה ואפילו הוציאה כמה צלילים
מהפה שלה- יחי השיר "רומיאו וג'ולייט" וההקלטה שלהם בסטודיו. סולבי הכריזה שהטוסיק של אנדי הוא שלה ורק שלה בעוד שאנדי סלח לה על עיניין הטבעת אחרי וידוי קורע לב מלווה בגבינות, תפוחים ויין (שוב אלכוהול?) אדון וגברת נמלה המשיכו ביום הכיף שלהם בפארק המים והפעם הצטרפו עליהם ההתינוק והאג'ומה. אגב התינוק, מסתבר שהוא לוהק לסדרה האנה יורי דאנגו הקוריאנית ביחד עם עוד כל מיני" איידולס" כמו שאין-יונג קוראת להם. האיידולס הם למעשה חברה צעירים יפים רובם בלהקת בנים פופולארית כזו או אחרת שיודעים להזיז את השפתיים בליווי מוזיקה מוקלטת מראש (ליפסינקינג) ויש להם טעם רע מאוד בליבוש.אף לא מילה על יכולת משחק או ניסיון מול מצלמות. אני חוזה עומק, תובנה ומשחק מעולה בסדרה הזאת...NOT.

kiCkiC

New member
אני עוד מתאוששת...

מהבכי
וסולבי......... אם היא לא רצינית, בהחלט הייתי רוצה לראות אותה בדרמה! היא שחקנית מעולה!! רק מה.. כשהיא התחילה להגיד שהיא כן מרגישה משהו שמו ברקע איזה שיר שהיה WAY TOO MUCH... כל הסרנגה למיניהם לא נראו לי במקום, כאילו דוחפים לך לגרון "היא אוהבת אותו! היא אוהבת אותו!!".. מה גם שהיה צריך להנמיך קצת את השיר, בקושי שמעתי מה היא אמרה. עוד אהבתי את אין-יונג מזילה ריר על הילד והנמלה מסתכל עליה כאילו עוד רגע הוא קם, מרים אותה ובורח חחחחחח יש גם שמועות שמעיפים את הזוג המשעמם ביותר, הילדה והשודד עריסות ומחזירים את הזוג המעצבן היותר דון-דון וסאורי היפנית הקריזיונרית. בהתחלה לא אהבתי אותם אבל על פני הזוג השני, הם הרבה יותר טובים לדעתי... לפחות הם מצחיקים כשהם מתעצבנים!

האמת שדון דון מצחיק אותי

הוא כזה בוק עצלניקו שכל היום רק משתרע על הספות ,אוכל ומתלונן אבל סאורי....האינטונציה היפנית שלה מעצבנת אותי בטירוף - די חאליק היא נמצאת שנים בקוריאה, הגיע הזמן לשנות אינטונציה! מסתבר שמלהקים את האג'ומה AKA הואנג-בו גם להאנה יורי דאנגו למרות שהיא מזמן עברה את גיל הנעורים והיא נראת גם קצת יותר ..בשלה אם אפשר לומר.מעניין בתור מה ילהקו אותה?! הגיע תירגומיישן של הצנונית ובעלה צ'אק אי-צ'יז(י). פתחה את הפה הבחורינה - עכשיו יש לה בעיות עם זה שסוג הדם של אלכס הוא A. שמת לב שבזמן הראיון\בכי של סולבי בחדר הוידויים אנדי לא היה מסוגל להסתכל על המסך?! זה נראה כאילו עובר עליו משהו לא יודעת אם טוב או רע אבל זה לא מתוסרט- זה בטוח. והקטע שהוא כאילו ביקש ממנה עזרה לקום מהספה ומשך אותה אליו...קיואופטה לגמרי האנדי הזה, למרות שהמתודיקה שלו ילדותית הוא לגמרי מתוק.

eini3

New member
../images/Emo32.gifהאנה יורי דנגו קוריאנית???

מתי הסדרה יוצאת? יש רשימה של הקאסט?

לא, כי כרגע ליהקו רק את

קים היון-ג'ונג בתור רואי ו"אישתו" בסדרת הריאליטי הוואנג-בו בתור...לא יודעת בדיוק מה.

eini3

New member
תודה! אני ממש במתח לדעת מי משחק.... ../images/Emo3.gif

כרגע לא יודע

אבל אני יודעת שמתכוונים ללהק כשאר ה F4 עוד כל מיני "איידולז" כלומר זמרים מלהקות בנים פופולאריות שנראים טוב, אהודים מאוד על בנות קוריאה אבל בלי יותר מידי חשיפה למשחק מול המצלמות.

giligil11

New member
איזה חמודים, ממש מרגש! ../images/Emo23.gif

מצד אחד תכנית ריאליטי ומצד שני רגשות אמיתיים, הפחד של סולבי והרגשות של אנדי. ממש אהבתי! לירון, תודה דברי איתי

למעלה