I Fall To Pieces

../images/Emo82.gifI Fall To Pieces../images/Emo96.gif

פרק קריפי במיוחד. יש בו את הסממן הבולט של העונה הראשונה, זה מעין סיפור בלשי שיש לו התחלה אמצע, וסוף. ככה הם רוב הפרקים בעונה הזו, בניגוד לעונות המתקדמות שבהן יש רצף עלילתי ארוך. אז בקיצור, שמחתי שיש את הפרק הזה, כי זה פרק שראיתי רק פעם אחת לפני המון זמן, וטיפה נמאס עלי לדעת כל מילה בפרקים שאני רואה שוב ושוב, אז היה נחמד לא לדעת מה יקרה הלאה. דויל מתחיל לדבר על אנג'ל, שהוא הבחור המסתורי הזה עם המעיל המתנופף והמושך... Is this a privet moment? Because I can leave you alone? ואנג'ל נכנס, שותה קפה משבוע שעבר, Think of it as Espresso. נקודה למחשבה- איך הוא בכלל יכול להרגיש את הטעם של הקפה? חשבתי שערפדים לא מרגישים טעמים, אלא רק את המרקם של מאכלים.. בכל מקר4ה, דויל מקבל את החזיון על מליסה, ואנג'ל יוצא לחקור. ומעילו מתנפנף מאחוריו בהילוך איטי.. Maybe I'm a little attracted. דויל נואם נאום חכם ומעניין.. it's about doing what's best for the people you've helped People get attached to a mysterious savior, and can you blame them? But as long as you're just a man who's doing a job, and getting paid, they can feel like they've paid their debt to you and they can move on, independent like. וקורדי מגיעה למסקנה שדויל הרבה יותר חכם ממה שהוא נראה.. Of course you look like a retard. אנג'ל מנסה להיראות פחות מאיים ומחליף את החולצה השחורה שלו בחולצה לבנה, הוא מנסה להיראות רגיל, פחות מאיים. מליסה מגיעה ומחליפה איתם חוויות מפחידות, ולסיום אומרת Terrible ומסתבר שהיא מתכוונת לקפה.. אנג'ל הולך לבקש או טובה או דייט מקייט,And I'm going to go with favor אנג'ל גם הולך למשרד של הרופא, וגונב לו ספר..קורדי לא מבינה לאן הדרדר הספורט.. What is stalking now a days? the third most popular sport among men? היא מגלה שאנג'ל גנב את הספר. Cordy: did you steal this book? Angel:Yeah. Cordy:Good. כל הקטע עם הידיים של הרופא בבית(הענק) של מליסה ממש מצמרר. בעצם, כל הקטעים שהוא מפריד חלקים מהגוף שלו הם פשוט מצמררים.. דויל מבין שהם בסכנה, Don't we stand between him and his obsession? אנג'ל מתמודד ממש טוב עם מליסה ונותן לה מוטיבציה חזקה להמשיך, רואים שהוא למד קצת איך להתמודד עם אנשים מאז שהוא עבר לאל.איי... He's the weak one. You're the strong one. הרופא ההוא מוצא איכשהו דרך למליסה בזמן שהיא ב'אנג'ל חקירות', והוא מתקיף. היא מתמודדת נגדו טוב ופשוט מורידה לו את כל הבטחון העצמי. I think you disappoint yourself. I think you gave up on being loved a long time ago and now you're just another creep who gets off on pain. ואנג'ל מופיע להפתעתו של רונלד(נראה לי ככה קוראים לו) אחרי שזה נתן לו סם או משהו.. וקפצתי ליום שאחרי. מליסה חוזרת אליהם, קורנת משחרור ומשמחה, עם עציץ מתנה ביד. היא מסרבת לקפה, Coffee, oh, no. I can only stay a minute. היא אומרת שיש לה מקומות ללכת אליהם, אנשים לראות, והכל בזכותם. קורדי משתעלת בחוזקה כדי להזכיר לאנג'ל את החשבון, והוא מצליח לגמגם משהו למליסה.. ולשמחת קורדי היא התכוונה לשלם להם. See, you can save damsel and make decent money. Is this a great country or what? קורדי לוחצת על דויל לקבל חזיון כמו שעושים לה הרבה פעמים בהמשך, ווסלי בעיקר.. אנג'ל מחייך קלות, שומע את המרבות הקטנות התמידיות של שני עובדיו, מניח את העציץ על השולחן, וממשיך הלאה. לשגרה. מיה.

MoGanC

New member
גם אני

בכלל העונה הראשונה מלאה בפרקים גרועים.יש לי את העונה הזאת בדיוידי וכשבאתי לראות,התחלתי לעבור על כל הפרקים ואז קלטתי שלאיזה 80% מהעונה אין בכלל ערך של צפיה מחודשת.

City Of Angel

New member
לא להגזים..

זאת אחלה של עונה - ברור שהסדרה רק נבנת אבל המבנה של ה"משימה היומית" (יענו עלילה עם התחלה אמצע וסוף בכל פרק) מתאים בשביל ההתחלה. אל תגיד שפרקים כמו City of Angels, In the Dark, I Will Remeber You, Hero, War Zone או To Shansho in LA לא עשו לך את זה..

City Of Angel

New member
אז אני אומר ההפך

שבשתי הסדרות אין הרבה עונות שאני יכול להצביע על כל-כך הרבה פרקים מצויינים כמו עונה 1 של אנג'ל

c o n n o r

New member
יש עוד הרבה...

SleepWolker - פרק די טוב Forever - אנג'לוס זה סיבה מספיק טובה Five By Five - פייית... יש מספיק פרקים בעונה הזאת כיד לעשות אותה טובה. להזכירך שהעונה הראשונה של באפי לא הייתה הכי מוצלחת העונות הראשונות הם כדי להכיר את הסדרה לא יותר.

deadpleasures

New member
אל תשכחו

i will remember you פרק שלי לפחות גורם לבכות כל פעם מחדש.... חוץ מזה גם בבאפי היו פרקי "התחלה אמצע וסוף" שלא קשורים לביג באד של העונה. זו הדרך הכי נוחה לצופים להתחבר לסידרה הם לא צריכים לעקוב ממש מהתחלה בשביל להבין מה קורה. אני אישית לא אוהבת סדרות שאם הפסדת בהן פרק אחד הפסדת את כל הסידרה.

MoGanC

New member
אני לא אומר שאלה לא פרקים טובים

פשוט אין להם ערך של צפייה מחדש.ברגע שצפית פעם אחת,נהנית,וזהו.בפעם השנייה זה כבר משעמם.בשבילי בכל אופן.בבאפי,לעומת זאת,כמעט כל פרק ב5 עונות הראשונות אני יכול לראות שוב וזה יעניין אותי כאילו אני רואה בפעם הראשונה.

NimaZ

New member
הא! חולני!../images/Emo108.gif

אהבתי מאוד. והקטע זה שאין לי מושג למה..
מגילה מובחרת מיה

למעלה