הפסקול שלי (מה שאני זוכרת כרגע)
ואפילו בערך לפי הסדר
החברים של נטאשה - אל תתפשטי לי - כיתה ו' או ז' אאל"ט. קניתי את הקלטת (כן, קלטת) וחרשתי עליה. נראה לי שהם היו הראשונים שאמרתי עליהם "זאת להקה שאני אוהבת". (הם סבבה, אבל כבר מזמן לא בעשירייה הראשונה שאני אזכיר).
איפה הילד - נפלת חזק - אין לי הסבר מעניין. הוא פשוט היה שם. והרבה. כל האלבום האמת.
Sting - If You Love Somebody Set Them Free - סוכות. 19 בספטמבר 94' סטינג הופיע בישראל. האמת שכל שיר אחר שלו היה יכול להיכנס לרשימה הזאת. הייתי פשוט בעננים. לא זוכרת איזה שירים היו, אבל בלט בהיעדרותו - Mad About You.
Suede - So Young את סוויד גיליתי לגמרי במקרה בכיתה י'. ואף אחד מסביבי לא הכיר אותם וכשהיו משמיעים ברדיו את השיר הזה או את Animal Nitrate הייתי מרגישה ששמו את זה בשבילי.
Faith No More - Easy - ואז סוויד הגיעו לארץ. שמעתי ש-FNM מחממים אותם ולא הכרתי אותם בכלל. אז ידיד שהיה לי ואהב אותם עשה לי קצת הכנה. לא נרשמה התלהבות. עד שראיתי אותם ופשוט התאהבתי.
Sandra - Maria Magdalena - זה כנראה השיר הכי ישן ברשימה אבל הוא נוסף לפסקול שלי לפי 6 שנים בערך והוא רק מייצג של עוד הרבה שירים (כן, נו, כל האייטיז הזה) שהתחלתי להכיר יותר לעומק ולאהוב כי חבר מאוד טוב שלי היה מטורף על המוזיקה הזאת ועליה במיוחד והיה מראה לי את הקליפ לפחות 3 פעמים ברצף כל פעם שנפגשנו. בגלל הגומות.
A-Ha - Forever Not Yours - והנה זה מגיע... אז זה לא בדיוק אקס, אבל סוג של אהבה מפוספסת. והשיר הזה יצא בערך מתי שהבנתי שפיספסתי ולא צריך להוסיף מילים...
עידן רייכל - שובי אל ביתי - סתם מזכיר לי את ערב ראש השנה של לפני שנתיים וחצי (כן?). הוא כבר התנגן ברדיו תקופה לפני זה, אבל פתאום באותו אחה"צ הוא היה ברדיו וממש שמעתי את המילים והופ. נוסף לפסקול.
Joy Machine - Seperate Ways - שלחו לי את השיר הזה ("את בטח תאהבי") ושמעתי אותו בריפיט בערך שבועיים. (איתן אפילו אמר לי אז שהוא חשב שהמסנג'ר של נתקע
) והשיר שיופיע כשיעלו הכתוביות... =====================
Alphaville - Jerusalem - קצרה היריעה מלספר על המשמעות של השיר הזה בשבילי, אז אני אשמור את זה לעצמי. וואו. יצא ארוך יחסית לזה שלא חשבתי שיש לי שירים לרשום