סכמ"ש

../images/Emo82.gif סכמ"ש ../images/Emo82.gif

משהו טוב שקרה לי השבוע: משהו רע שקרה לי השבוע: היום הכי טוב שהיה לי השבוע: היום הכי פחות טוב שהיה לי השבוע: אמן/אמנית/להקת השבוע: שיר השבוע: מאכל השבוע: תמונת השבוע: ציטוט השבוע: פאדיחת השבוע: קנית השבוע: בן אדם שעשה לי את השבוע: משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: ולסיכום, איך עבר השבוע בכללי:

../images/Emo154.gif

משהו טוב שקרה לי השבוע: קיבלתי ציון טוב במבחן במחשבים... לא זוכר עוד. משהו רע שקרה לי השבוע: מלא עבודות במחשבים, תגבורים במתמטיקה. היום הכי טוב שהיה לי השבוע: המ חמישי? היום הכי פחות טוב שהיה לי השבוע: שלישי+רביעי. אמן/אמנית/להקת השבוע: שיר השבוע: Always on my mind. מאכל השבוע: תמונת השבוע: ציטוט השבוע: פאדיחת השבוע: קנית השבוע: בן אדם שעשה לי את השבוע: משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: לסיים כבר משהו שאני לא רוצה לעשות, להגיש כבר את העבודה המז**** במחשבים... ולסיכום, איך עבר השבוע בכללי: בסדר.

abs7

New member
../images/Emo149.gifסיכום שבועייייייי :]

משהו טוב שקרה לי השבוע: התעודות... וואלה עשה לי תשבוע :] משהו רע שקרה לי השבוע: ההבנה שהגעתי אליה שפיסיקה זה חרא מקצוע היום הכי טוב שהיה לי השבוע: שישי ושני היום הכי פחות טוב שהיה לי השבוע: שבת אמן/אמנית/להקת השבוע: שוב... אביתר בנאי שיר השבוע: כלום לא עצוב- אביתר בנאי מאכל השבוע: אבוקדו ציטוט השבוע: "טוב אז אני אביא ביד" התכוונתי שאני אביא את המחשבון ביד איתי למבחן ויצא לי משפט לא נחמד .. :] פאדיחת השבוע: אין. קנית השבוע: 4 חולצות מרמת אביב בן אדם שעשה לי את השבוע: חברה שלי משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: לעבור את המבחן בפיסיקה בשלום ולסיכום, איך עבר השבוע בכללי: לא רע בכלל !

../images/Emo110.gif

משהו טוב שקרה לי השבוע: הממ היה שבוע נחמד בכללי:) משהו רע שקרה לי השבוע: לא זוכרתP: היום הכי טוב שהיה לי השבוע: משלישי והלאה היום הכי פחות טוב שהיה לי השבוע: הממ. שני/ראשון אמן/אמנית/להקת השבוע: Nickelback שיר השבוע: too bad שלהם^ מאכל השבוע: תמונת השבוע: ציטוט השבוע: פאדיחת השבוע: הייתי עם חברה בקניון בפוקס והתחלתי לדבר איתה פתאום אני קולטת שזו לא היא! רציתי לקבור את עצמי! קנית השבוע: הממ חולצה, עגילים!
בן אדם שעשה לי את השבוע: משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: טיול שנתי! ולסיכום, איך עבר השבוע בכללי: נחמד

Y a i r 1 9 9 2

New member
פעם ראשונה :)

משהו טוב שקרה לי השבוע: הלך טוב בכימיה ובתנך :) משהו רע שקרה לי השבוע: אממ אין כזה היום הכי טוב שהיה לי השבוע: שישי D: היום הכי פחות טוב שהיה לי השבוע: נראלי שרביעי אמן/אמנית/להקת השבוע: בועז מעודה XD שיר השבוע: כאילו כאן XD מאכל השבוע: וופלים!!!11111111111 תמונת השבוע: לא משו מיוחד ציטוט השבוע: "החיים זה כמו פרבולה: לפעמים שמח ולפעמים עצוב, לפעמים חיובי ולפעמים שלילי"
פאדיחת השבוע: חחח חשבתי שמצאו את הפלאפון שלי אבל בעצם איבדו אחר
קנית השבוע: בורקס גבינה
בן אדם שעשה לי את השבוע: אין כזה משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: מבחן בפיכסטוריה וביידיייישששששששש ולסיכום, איך עבר השבוע בכללי: וואי עבר לאט הפעם

למעלה