משפחה שכזאת

../images/Emo82.gifמשפחה שכזאת

הערב החל מ-19:00 ועד 22:00 בלילה אנחנו מביאים לכם מרתון שידורים חוזרים של הצ'טים עם כוכבי פרוייקט Y שהגיעו לגמר: צ'ינו, דקלה, אליענה, פיראס וקמילה. החגיגה תהיה הערב בצ'ט של פורום ערוץ YTV
הערב ב-21:00 פורום הורות הומולסבית מארח את עו"ד אירית רוזנבלום, מנכ"ל ארגון "משפחה חדשה", שתענה לשאלות הגולשים.
השלמה וויזיון שלנו מגיע לקו הסיום, והשבוע כבר נדע מהו השיר הגדול של שלמה ארצי בכל הזמנים. דרגו והשפיעו

GPhoenixX

New member
נצל"ש - איך אני מגיע למסד mysql שלי

אני יודע שזה לא ממש קשור לפורום, אבל אתם מתעסקים עם mySql ושרתים, ויש לי שאלה קצת מוזרה בנושא .. יש לי שרת gpx.2host.co.il יש לי עליו mySql db , כשאני רוצה להתחבר אליו בphp , מאותו שרת, אני משתמש בlocalhost . אבל אם אני רוצה להתחבר משרת אחר, מה אני רושם במקום localhost ? ניסיתי gpx.2host.co.il וזה לא עובד, והגיוני שזה לא יעבוד כי יש עוד מסדי נתונים, משרתים אחרים (לא gpx.2host.co.il ) שאני יכול לגשת אליהם תאורטית (אין לי שם משתמש וסיסמה ^^) דרך localhost . אז איך אני מגלה את הכתובת שבו נמצא המסד שלי ? =ם

kensaggy

New member
שאל את מנהל השרת

יכול להיות גם שגישה חיצונית כלל לא מאופשרת ע"י...זה תלוי בהגדרות השרת. ד"א, למה שרשרת את זה להודעה של תפוז?
-חן.

GPhoenixX

New member
אני אשאל אותו ...

תודה :) שירשרתי כי ככה נוהגים בפורום אנימה ומאנגה שבו אני כותב - זה נצל"ש אמיתי ^^

למעלה