למכירה

mayakol

New member
../images/Emo82.gif למכירה

העיר שאני גרה בה צמודה לסביון שהיא מי שלא מכיר שכונת מצוקה בארץ...
חיים שם בשלום ובשלווה מרבית עשירי ארצנו (שמתחלקים כידוע בין סביון, כפר שמריהו, הרצליה פיתוח, קיסריה ועוד ועוד...) מי שהולך לעשות צעידה, (יעני ללכת ברגל כדי לשמור על הגיזרה
) תמיד יבחר לו במסלול של סביון (למיטיבי לכת- עד סוף סביון. לעצלנים- עד הכיכר הראשונה
) כדי להתחכך קצת בזוהר ובעושר
אז למי שטרם יצא לו לבקר אספר שיש שם באמת בתים עוצרי נשימה... ויצא לי לבקר בכמה מהם מאחר שחברות שלי גרות שם... אז כדי לא להשאיר אותכם סקרנים, הנה קישור לאתר של בית למכירה בסביון. ותשימו לב לפירוט של מס' החדרים, הבריכה, חדר הקולנוע ושאר הפינוקים. אז חבר'ה, הוא למכירה! מישהו מעוניין?

מוצארט

New member
אני מעוניין!

הרי רק עכשיו הוצאתי מהבנק עשר ירוקים גדולים!! יאללה, אנשים חיים בסרט, איזה סכומים.. אבל אחלה של בית!

sk77

New member
יש לך 5,500,000 דולר להלוות לי?

כי אם כן-אני מוכנה בכיף...............

mayakol

New member
סביון רחוקה מידי אבל לא נראה לי

שתתנגדי לגור קרוב אליי נכון גילתי? אז קדימה, אני מחכה לך!

לא הבנת,

התכוונתי לאמר שאם כבר קרוב אלייך אז סביון זה יותר מדי רחוק, הרי איך אני אחיה בלעדייך?...

mayakol

New member
חמווווודה ../images/Emo9.gif

סביון זה ממממשששש קרוב אליי... הרחוב שלי מחבר בין העיר שלי לבין סביון!!!! תוך שתי דקות תגיעי אליי... עדיף מהמצב עכשיו לא??

הלו שירה- איזו תשובה מכשילה..

מה זה "הרחוב שלי מחבר לסביון"? מאיזה צד!? חוץ מזה שעזבי שם את הבתים יש שם מספיק מקומות אחלה לבלות.

mayakol

New member
תשובה מכשילה, אה?

טוב זה בקטע של חיסיון הפרטים של היכן אני גרה...
אבל בעיר שבה אני גרה (שצמודה לסביון) הרחוב שלי הוא המחבר בין שתי הערים (למרות שסביון לא עיר אבל שיהיה...) למה, את מכירה את האיזור? ואיפה יש מקומות אחלה בסביון לבלות? בקאנטרי? במדשאות? יש מקום שאת יודעת עליו ואני לא?

להמליץ לך!?

1. "מונטיליו"- אחלה של מקום אומנם זה גני יהודה אבל לפי מה שכתבת נשמע שאת מטר משם. להמשיך!?

mayakol

New member
בטח שלהמשיך...

האמת היא שאני יותר מבלה את זמני שם בבתים של אנשים ופחות במקומות כאלה, כך שאני לא ממש מכירה. אז מה עוד יש? ומה זה המונטיליו הזה?

את באה? יופי

גמני באה, וגם מיטל באה וגם עוד 8 אנשים כזכור לי בתקווה רבה שכולנו נצליח להיפגש בתוך כל ההמון

mayakol

New member
אני לא תופסת מקום של אף אחד!

לי יש אצל גילת מקום מיוחד בלב ובנשמה ששמור בשבילי!

למעלה