לבד לי

orina

New member
../images/Emo82.gifלבד לי

עוד 11 ימים אני חוזרת הביתה. זאת אומרת לא בדיוק הביתה כי אני באמצע שנת שירות. אני בחופשה אצל דודתי בקליפורניה מתחילת חופשת פסח ונחמד פה והכל.. אני אפילו מסתובבת עם חבר'ה בגילי (פחות או יותר) חביבים למדי, אבל זה לא זה! כל האמריקקיות פה כל כך שונה מהבית, לא אמיתי. טוב אולי קצת אבל לא בשבילי, אני צריכה את החברים שלי- בארץ-אלה שכמוני גם בשנת שירות או בצבא. אלה שמכירים אותי כבר ויודעים בדיוק מתי אני שמחה ומתי אני צריכה חיבוק. ועכשיו אני צריכה חיבוק.. זה בסך הכל געגועים ואני יודעת שאני לא אצטער על הזמן הזה פה עם עצמי, אבל בכל זאת.. אני צריכה קצת לשחרר לחץ אצל מישהו מוכר רק עוד 11 ימים..

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifאני אמנם לא בחו"ל ואני

לא שייכת לפורום, אבל לחצתי על "קהילה אקראית" והגעתי לכאן ואני חייבת להגיב להודעה שלך.. קודם כל קבלי (((((
))))) דבר שני, כל החיים שלי חלמתי להיות בארה"ב, לגור שם או אפילו לבקר. ושנה שעברה טסתי לשם והגשמתי את החלום שלי לבקר בניו יורק, לאס וגאס והמקום שתמיד רציתי להיות בו- קליפורניה. כל כך נהניתי להיות שם שלא רציתי לחזור. זה היה בדיוק כמו שתיארתי ואפילו יותר טוב... אז מה שאני רוצה להגיד לך, זה שהייתי עושה *הכל* כדי להתחלף איתך
אז תשכחי מכל הצרות, תהני לך במקום המדהים הזה ותראי איך הזמן יעבור מהר ותחזרי לארץ..

Gaily Trinity

New member
hummm wondering if i should ruin

this for you- California sucks! new york is a little better- washington is good but california- no!

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifאמממ אני חושבת

שכל אחד מסתכל על דברים בצורה שונה מהאחר. אולי לך יש זכרונות או חוויות לא נעימות מהמקום. אני אוהבת בנתיים את קליפורניה עד שאני אווכח לדעת שזה אשליה..

Gaily Trinity

New member
objectively.

the banking system here really suck for example you can check the amount of money left in your account only twice a month. the driving rules here are really stupid. in order to turn left you have to drive to the middle of the road and wait until somebody is kind enough to let you through. it's the prescribed way to start an accident. schooling system better than in israel i have to admit but in New York and washington it's still much better, and you can see it in the percentage of people taking and doing well on the SATs (thanks oren for the web site ). And in California you have to drive everywhere, public transportation is ridiculous here people who don't drive are stuck! visiting can be fun seeing Hollywood and Universal studios but is it really the way you want to judge a country? living here isn't that exciting...

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifאני לא מדברת רק על

הקטע התיירותי. כי כל מקום שתטייל בו, יראה לך המקום הכי נפלא בעולם. אבל אני ניסיתי כמה שיותר להסתכל על דרך החיים שם. האווירה יותר חשובה לי מהכל והאווירה שיש בקליפורניה מאוד קסומה לי. אני לא שופטת את לוס אנג'לס לפי הוליווד, כי הוליווד זה כל כך שולי ולא מציאותי... כשהייתי בלוס אנג'לס עם המשפחה שלי- שכרנו אוטו ונסענו ממקום למקום וניסינו להתערבב עם האוכלוסיה המקומית וזה היה כל כך כיף.. אני בכלל לא אוהבת להיות תיירת. אז יש שריטה בכל מקום שתהיה בו, אבל ישראל לעומת קליפורניה? לישראל יש הרבה מה ללמוד.

orina

New member
../images/Emo132.gifהיי, הוקל לי

אני פה קצת יותר מחוזקת, גם קבלתי אי מייל מעודד מחבר טוב. הכי טוב.. בכלל מה אני מתלוננת?! אני בחופשה!! שיהיה בכיף. לכולם

למעלה