יום שני

אחד הימים המיותרים.

שעה 1: אנגלית. לא למדנו כי היינו אמורים לראות סרט שלא עבד. ועכשיו: שעות 2-6: חלון! 3 מורים שלי לא הגיעו היום+שעתיים חלון קבוע. בשעה השנייה סתם ישבנו בכיתה בלי לעשות כלום, שלושת רבעי כיתה הבריזה, ובארבע שעות הנוספות השתחררתי הביתה. ואז חזרתי לשעה 7 אנגלית, גם מפה הרבה הבריזו... יום דפוק

למדתי 3 שעות ערביות וזהו:p

מ9 אבל אף אחד לא ממש טרח להודיע לנו שהתבטלו שעתיים אחכ וחיכינו סתם בשעת חלון בבצפר במקום ללכת הביתה.. באסה מחר יש לי 4 שעות חלון [3 רצופות ואחת בודדת.. אבל בנהם יש ספורט.. ככה שזה לא כזה חשוב או משהו] אז אני שוקלת לבוא ישר לשעה 7 לתנך
נחליט בערב

לא כיף../images/Emo10.gif../images/Emo97.gif

אני שונאת את ימי שני, את זה הספציפי במיוחד.

תודה על החיבוקים מיכל ויובל.../images/Emo97.gif

לא בא לי לדבר על זה עכשיו, נתעדכן במסן יובל

העומס ירד בחצי!

אתמול היה מגן במתמטיקה [005]. הלך סביר, הציון מתחיל מ 89. היום היה לי מועד ב' בתנ"כ כי לא הייתי באותו יום, נפל לי על תגבור חשוב לבגרות שעסק בברנולי. החיובי - למדתי את זה לבד בבית. אאוטודידקטית משו
מחר, שוב, תגבור לבגרות. רביעי הבגרות עצמה. לא החלטתי אם להשאר בבית או להגיע לבצפר [3 שעות אלקטרוניקה] וסתם להעסיק את המחשבות. יש לי כל כך הרבה דברים שאני רוצה לכתוב אבל מרוב עומס לא מגיעה לשבת ולהוציא אותם אפילו. ונגמרת לי המחברת בהיסטוריה ואני לא מוצאת זמן לקנות חדשה מרוב לחץ

נמש164

New member
כואב לי../images/Emo10.gif

מה לא קרה לי היום?? בשיעור ספורט עשינו ריצות קצרות ודי על ההתחלה היה לי קליק בנקע הישן שממש כאב אז נחתי איזה שתי דקות וחזרתי לשיעור, אחרי זה שיחקנו כדורגל, עזבו את זה שלראות קבוצת בנות משחקת כדורגל זה מצחיק, לראות אותי נופלת ועוד על הגב היה עוד יותר מצחיק! דפקתי את החליקה של החיים
יצאתי עם שיפשופים וקצת כחול
והכי הכי מצחיק זה לחשוב שאני גרמתי את זה לעצמי כי דרכתי לעצמי על המכנסיים!!!!
אחרי זה היה לי אורטודנט ושמו לי ברזל חדש עבה וחזק וכואבות לי השיניים רצח
אז זהו, עד כאן מכאובי להיום

נמש164

New member
אז רק כדי להוכיח שאני מולטי כישרונית....

עשיתי את הריצת ערב היומית שלי ועפתי על הכביש, אין לי מושג איך זה קרה, אבל פשוט עפתי
נפתחו לי הבירכיים אבל יחסית בקטנה
ושורפות לי הידיים והן גם שחורות
טוב רק שאני יותר צוחקת מזה ופחות בוכה

יום עקום למדי

יותר מדי מתמטיקה במשך היום
נשרף לי המוח
מחר מתחילים ב11! (ולומדים רק שעתיים)

למעלה