טלה נובלה

201002

New member
יששששש...!!! דייי!! כל הזמן את

פותחת הודעות חדשות ו...מאוד מיותרות!!! ת-ש-ר-ש-ר-י!!! תרגעי קצת..!

ואוו!את יודעת מה אני אלמד אותך?

ל-נ-צ-ל ש-י-ר-ש-ו-ר כשאת רוצה לכתוב הודעה שלא חשובה כמו ההודעה הזאת,את הולכת להודעה פתוחה-שרשור קיים,וכותבת- נצל"ש-לימדו אותנו הים טלנובלה ספרדית וזהו!!!!!! לא תריך לפתוח הודעות חדשות בשביל זה!!! המנהלות עושות הכל כדי שהפורום יהיה מסודר והודעות חדשות ולא חשובות מבלגנות אותו....

ofir201

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

נ"ש למנהלות של לאס חואנצ'אס

יש ילדה אחת שהעתיקה מכמה אתרים ובינהם הגליטרים שאני הכנתי לאתר שלכם וכמה אתרים רוצים לפתוח עליה עצומה יש מצב שתשתתפו והיא לקחה דברים מאתרים אחרים והיא נתנה אותם כפרס אז אם יש מצב שתשתתפו תשלחו לי מסר

כע היא לקחה גליטרים הנה הכתובת:

אני רשמתי לה כבר 3 הודעות והיא מחקה אותן! הנה האתר שלה: היא לוקחת דברים מאתרים אחרים ונותנת אותם כפרסים! תיכנסי לעמוד הפרסים ולעמוד הפרסים לגולשים יום ראשון פותחים עליה עצומה מי רוצה להשתתף? (רק בעלי אתרים)!

Etiiiiiiiii17

New member
אמאל'ה.. הילדה הזאת לא נורמלית

המנהלת של האתר הזה פשוט עובדת שם על ילדים קטנים בעיניים!! יש שם עמוד פגישה עם חואן. קודם כל היא אומרת שבחואן יבוא לארץ כדי לבדוק אם כדאי לשדר פה את גברים עם כבוד (מה היא סתומה???) אח"כ היא אומרת לאנשים שמי שישלח הכי הרבה SMSים כדי להצביע לאתר שלה הוא יזכה בפגישה בראיון עם חואן שיבוא להתראיין אצלה..!! תגידי מה היא טיפשה?? היא עובדת על ילדים שאשכרה שולחת SMS ומבזבזים כסף על השטויות האלה..

shaninosh3

New member
../images/Emo6.gifפחחחח-רציני?!?!?

אבל מי בכלל יאמין לשטויות האלה?! כאילו גם לילדים יש טיפה של שכל-חח..

למעלה