חופש

../images/Emo82.gif חופש ../images/Emo82.gif

איזו מילה יפה. חשבתם פעם על המשמעות העמוקה שלה? איזו מילה אדירה!! וכמה - גועל - נפש היא יכולה להכיל... ^^^^^ אם אתם מספיק רציניים בשביל להתייחס בכבוד לכל אדם, אז תנסו גם להבין מה שכותבים לכם, ומה שאתם כותבים לאחרים. אני לא מכלילה! אני מדברת (כנראה) לאותם חבר´ה שיגידו לי ללכת לעזאזל, בתקווה שיהיו גם כמה שיסיקו מזה משהו.. הבהרה: אין לי שום דבר, שום דבר נגד הכותבים הספציפיים, אינני מכירה אתכם, אבל מה שנקלע לעכברי, נקלע לעכברי, וגורל הוא גורל, קארמה היא קארמה. שיהיה לכולכם יום טוב, בתקווה שלפני שתרוצו לקטול אותי (אם בכלל תחשבו לבזבז עלי זמן), תחשבו קצת. תסלחו לעצמכם על הדוגמאות הכ"כ מכוערות שנתתם לי... סליחה על ההתקפה, להתראות.

ושתי

New member
כמה היתממות ו/או צביעות יש בדבריך

כשאני נזכרת איך החל הפורום, הלב מתרחב: הועלו נושאים מעניינים, היה יחס FAIR בין כותב לכותב, עד שנכנסו מספר כותבים חרדיים - לא כולם, גם אני לא מכלילה. ומאותו רגע הועלו השמצות, מילות גנאי נגד המבקרים החילוניים - גועל של ממש. אל תתפלאי לכן שיש תגובות. וכשיורים נפלטים גם ריקושטים. את הרי ילידת המאה שעברה, ואת צריכה לדעת מה זה ריקושט. אין לי ספק, שאם המבקרים החרדיים בפורום ייתייחסו בהגינות לחילונים, לא יעלו בו, למשל, צילום של נאצי שמחסל יהודי, והקונוטציה מובנת בוודאי גם למי שנולד במאה הקודמת, גם היחס אליהם ישתנה. לגבי ההערה שלך על בתי השימוש שמצאת לא נעימה לך - זה קצת מצחיק אותי, משום שבית השימוש הוא מקום שגם ההלכה היהודית מתייחסת אליו בצו מקודש, והשולחן ערוך מצווה על כל יהודי מאמין לא רק מה לעשות בבית השימוש, אלא ומורה לליהודי מאמיןגם מה לחשוב בהיותו בו. למשל: בבית השימוש אסור לחשוב על דברי קודש. אבל איך למנוע זאת? אז בא שולחן ערוך (הרב קארו, בטח יודעת) ומצווה על היושב בבית השימוש לחשוב רק על עסקיו. קראי ולמדי. אולי גם את השולחן ערוך תכניסי לרשימת ביטויי הגנאי שלך?

ושתי, אני מבקשת הבהרה...

בתי שימוש? הערתי משהו על בתי שימוש? אין לי מושג מה היה כאן בתחילת ימי הפורום. אני שמחה לשמוע שנקלעתי לכאן בזמן סוער, אך עובדת כניסת כמה חרדים בצורה לא מכובדת לכאן- לא מצדיקה כלל ירידה ברמה מצד האחרים (לא מדברת על מקרה חד פעמי של בנאדם, פעם ב...!). לא יצאתי נגד מישהו מסוים, במקרה הבאתי את הדוגמאות הראשונות שראיתי (אינני זוכרת של מי היו ההודעות האלו, אך אני חוזרת ואומרת, לא באתי לצאת ספציפית נגדם כלל וכלל! בסה"כ, יכול לקרות לכל אחד, שפעם ב... הוא נסחף קצת. ואני בכלל זה) ומיעוט שבמיעוט החרדי שהיו כאן ודיברו לא יפה (כל עוד לא ראיתי את זה, אני לא יכולה להגיב על זה), לא מצדיק תקיפת חרדים. לילה טוב

למעלה