הקבוצה שלי

Thierry Henry

New member
YMTA : מאבק אליפות עקר בV.240

בקבוצת YMTA נשמעו השבוע טענות רבות כלפיי מאמן הקבוצה גוז'ח ז'וח על הכנה לקוייה למשחקים נגד פיילונה ונקסטניין . וזאת לאור העובדה שהקבוצה השיגה מאזנים שווים נגד היריבות שלה, ארגזים ואקטמ. נגד ארגזים חלוקת הנקודות הייתה שווה 3-3. גם סיכום השערים זהה. מול אקטמ , שוב, 3 נקודות לכל צד. פה מצב השערים היה 5-5. הביקורת על גוז'ח פשוטה , בסיבוב הראשון נקסטניין ניצלו פיק, אולי מוטעה של המאמן וניצחו את הקבוצה בתוצאה 0-3. בסיבוב השני, לפני שבוע, גוז'ח ז'וח העביר אימון לקוי וירידת פורם משמעותית של החלוצים מנעה מהקבוצה ציון מרכז גדול יותר שהיה מבטיח ניצחון. המשחק הסתיים בתוצאה תיקו 3-3 והקבוצה איבדה במשחקים אלו 5 נקודות חשובות מה שהיה מציב אותה עם 27 נקודות במקום השני, נקודה מתחת לארגזים. בעקבות כך, בקבוצה כבר התחילו לחלק תמלוגים לפיילונה וטאוורסמי היריבות הקרובות של ארגזים ואקטמ שממוקמות מעל הקבוצה. מסע ההשמצות והחימום שמבצע הצוות המקצועי של YMTA ממש בעיצומו כשגם חלק מהקהל מצטרף. השיר החדש שהפך במהרה ללהיט אצל מועדון האוהדים - אולטראס מנדל , רוסס בגסט בוקס של ארגזים נס ציונה לפני מספר דקות. בקבוצה הבהירו שאין להם שום קשר וחקירה משטרתית סמויה תיפתח בנושא. השיר , ד"א, כולל בתוכו מספר חריזות נחמדות והחלטנו להביא אותו גם פה "וולקם טו סמי הל , היום נשחט את מנדל, השטן הוא לא ארגז , בקרוב תפסיד אליפות לרז.!!" הראפר ג'יי - זי הצטרף לביקורות על השיר - " מדובר בשיר מאוד איכותי, כמעט כמו אמברלה של ריאנה. שימו לב לשימוש במוטיבים. סמי = טאוור סמי, היריבה של ארגזים בשבוע הבא. הל - נשחט את מנדל - חריזה מדהימה. הגהנום יביס את מנדל, מאמן קבוצת ארגזים. השטן הוא לא ארגז - ניסיון הנפשה מוצלח בארגז, על שם הפועל ארגזים נס ציונה. בשורה זו בעצם מצהירים האוהדים שהם לא מפחדים מהם ושטן הם ממש לא. השטן הוא לא ארגז - בקרוב תפסיד אליפות לרז מבחינתי שורת המחץ. ארגז - רז..מדהים! רק על השיר מגיעה להם אליפות "

TheOrion

New member
../images/Emo6.gif

רק על האומץ בלפרסם הודעה כזו מטומטמת מגיע לך להיות בליגת העל.

necky

New member
הפועל בני לוד

מה שאני יכול להגיד שהעונה מבחינתי נגמרה ואין לי מושג מה קרה לקבוצה שלי במשחקים האחרונים היום זה היה הפסד שני ברציפות וזה משהו שלא קרה נדמה לי מאז שהתחלתי לשחק בהאטריק הפער מהמקום הראשון הוא כרגע 4 נק' ואין לי על מה להלחם החל משבוע הבא אני אתחיל לשחרר את השחקנים היקרים שלי

get low

New member
vaginarator: האליפות כמעט והובטחה. לאן עכשיו?

האם אנחנו רוצים לעלות ליגה, ולהיקרע לגזרים כנראה, או להישאר עוד עונה, ולקחת את הסיכון שהליגה תתחזק, ולא נצליח לעלות עונה הבאה? האם כדאי לשפץ את האיצטדיון או להביא מאמן שיוביל את הקבוצה להישגים טובים יותר? אלו שתי השאלות העיקריות שעומדות על סדר היום של המועדון, וכנראה שבקרוב תיפול ההחלטה בשתיהן. בינתיים במחזור האחרון הפער בצמרת צמח ל-6 נקודות, מה שהבטיח כמעט בודאות את האליפות, כאשר לקבוצה נותרו שני משחקים קלים יחסית בשני המחזורים הקרובים. עכשיו הולכים גם בכל הכוח על מלכות השערים, כאש לקבוצה שני שחקנים עם 11 כיבושים, ואחד עם 10. ליריבות שני שחקנים עם 9 שערים. אם לא יהיו תקלות מיוחדות, ניקח העונה סוג של דאבל

DEANC

New member
כמה נק' וכסף יש לך?

לכמה תכננת להגדיל את האיצטדיון ומה גודלו כרגע? כמה יעלה למנות מאמן חדש? אני תמיד בעד עלייה, בכל מקרה.

get low

New member
28 נק' ../images/Emo4.gif

יש לי בערך 2 מיליון עכשיו בבנק, ואני מקווה לקבל עוד מיליון בקרוב ממכירה.. למנות מאמן יעלה לי 3.5-3.7 (אם אני לא טועה), והאיצטדיון שלי עכשיו עם 16,200 מקומות מצד אחד אני חייב איצטדיון כדי להתפתח, מצד שני אם אני עולה, המאמן יוסיף לי המון לקבוצה, ויהיה לי קשה לשרוד בלעדיו.

DEANC

New member
פרה פרה

יהיה לך קשה לעלות אם אתה לא מתאים לליגה 5, לא רק שתהיה חייב לשחק משחק מבחן מה גם שתשחק בו כנראה נגד יריה שסיימה את העונה במקום החמישי. חשבת על להגדיל את האיצטדיון בהרבה ואז מהכסף שיכנס ממנו למנות את המאמן (כמובן שתחסוך כסף במשך הזמן הזה ולא תבזבז כלום)? זכור שתבחילת העונה יש גם את משחקי הגביע שישפרו את תועלתו של איצטדיון גדול, אם יצרפו את ליגה 8 גם תרוויח עוד סיבוב חינם.

get low

New member
זה כנראה מה שאני אעשה..

ובקשר ליריבה בפליאוף, כבר עכשיו אני מקבל יריבה ממקום 6, ואני מאמין שעד סוף עונה אני ישפר את המיקום שלי..

DEANC

New member
וואלה?

קצת מוזר למען האמת. האם אתה מקבל יריבה עם מספר נק' גבוה והפרש שערים גבוה יחסית? בהצלחה בכל מקרה.

get low

New member
כן, 19 נקודות

ליגה חלשה יחסית האמת.. מקומות 1-6 ממוצע רייטינג של 160+-

DEANC

New member
בדקתי גם בעצמי

זאת הקבוצה הדורגת במיקום הגבוה ביותר מבין כל מקומות 6 בליגה 5

get low

New member
אכן, והאמת שזה אחלה סידור

חבל שלא מסתיימת עכשיו הליגה

Vaknin O

New member
לדעתי אל תעלה ../images/Emo3.gif

ואז עונה הליגה תתחזק, כמו שאתה אומר

get low

New member
הוחלט

האיצטדיון ישופץ כרגע ל-20 אלף, ואם יהיה עוד קצת כסף, אז גם ליותר
המאמן יחכה לאחרי משחקי הגביע (שחבל שבהם אני לא אוכל לצבור ט"ס), ואני מקווה להתקדם לפחות לסיבוב רביעי ולעשות כסף טוב מהגביע עם האיצטדיון המחודש

למעלה