Macabi Jerusalem - Fc Rishon Ys צריך עזרה.
אני ראשון מתארח אצל מכבי בבית עם ט"ס כרגע מרוצים ועולה פיק. אני רוצה בכל זאת לנסות לעשות משהו במשחק הזה, אם לא - לא נורא. בשבת הבאה נגד: Macabi Jerusalem ציוני שחקנים ומערך הקבוצה גישת הקבוצה: (חסוי) טקטיקה: רגילה היכולת בטקטיקה: לא נבחרה טקטיקה קישור: טוב (נמוך מאוד) הגנה ימנית: טוב (נמוך) הגנה מרכזית: סביר (גבוה מאוד) הגנה שמאלית: סביר (נמוך) התקפה ימנית: סביר (גבוה מאוד) התקפה מרכזית: מצוין (נמוך מאוד) התקפה שמאלית: עלוב (גבוה מאוד) HatStats 212 הגנה 72 קישור 75 התקפה 65 כן, משחק שאני עולה פיק ומוותר מראשון. אבל עכשיו בשעות הקטנות של הלילה בדקתי כמה נסיונות למתפרצות, ואני יכול לנסות לעלות 5-4-1 (לאמן בגביע שיעלה לסביר). ככה אני יכול להוציא התקפה מרכזית מצוין ובצדדים סביר וטוב, התקפה יכולה להיות בצד אחת טוב והקישור יהיה גרוע. היכולת בטקטיקה מתפרצות? מעולה! אני ממש מבקש, מכל מי שיכול לעזור ומכל מומחי ההתקפות המתפרצות. חשבתי על זה, אם אני מוותר ועולה פיק מראש- אז למה לא לנסות לעשות משהו? מקס' אני אפסיד כמו שתיכננתי מראש. **(פורסם במקור בפורום האטריק ישראל)** סליחה על חוסר ההדגשה, ההדגשות פה אף פעם לא יוצאות לי טוב.