הקבוצה שלי

• פותח הנושא TRD
  • פורסם בתאריך

TRD

New member
F.C. TrD לאן?

אחרי 5 משחקים הקבוצה עם 15 נקודות ונמצאת במקום השני בגלל הפרש שערים ושבוע הבא יש משחק מול מקום ראשון. חוץ מזה שיפוץ האצטדיון הסתיים ו - The Hamra of The Kfar מכיל כעת 40 אלף מקומות שכבר הספיקו להתמלאות. עשיתי גם ניסוי למכור שחקנים שקרובים לעלות רמה לפי הפסיכו ביותר מאשר שחקנים ברמה מעל וזה באמת עובד! קשר בן 17 עם קישור סביר ובלי משניות נמכר ב860 אלף ואני בספק אם קשר טוב היה מגיע לחצי מהמכיר הזה, בנוסף מכרתי שחקן אגף טוב בן 19 שבמרחק אימון אחד מעלייה במעל למליון! כרגע בחשבון הבנק של הקבוצה יש קצת יותר מ9 מליון ואני לא יודע מה עדיף לעשות איתם, או לקנות מאמן (כרגע המאמן הוא סביר עם מנהיגות גרוע) + מתאמן חדש או לשמור אותו עוד כמה עונות ולעלות ליגה ברגע שאני יהיה מוכן. מה אתם ממליצים?

simond15

New member
יש לך 9 מליון ומאמן סביר?!

וואו..אני ישר כשהצלחתי לאגור 3.5 מליון מיניתי את אחד השחקנים למאמן טוב בעל מנהיגות סביר כדאי לך לעשות זה,טס זה דבר חשוב,ומאמן סוליד זה אפילו יותר חשוב

TRD

New member
אז איזה מאמן לשכור?

מאמן טוב מנהיגות בינוני?

mg6006

New member
לקנות מאמן טוב עם מנהיגות בינוני

או לקנות שחקן עם ניסיון טוב ומנהיגות סביר ומעלה ואז למנות אותו ב3.5 מיליון אין טעם לקנות ב3.5 מיליון בערך מנהיות בינוני אני ב3.5 סידרתי מאמן טוב עם מנהיגות טוב

TRD

New member
יש איזה טבלה שאפשר לראות כמה כל מאמן עולה?

TRD

New member
ויש קשר בין המשכורת של השחקן למשכורת של המאמן

?

mg6006

New member
כן, זה המשכורת שתשלם לו לפני ו/או אחרי

המינוי

Y a i r 1 9 9 2

New member
Macabi Jerusalem - Fc Rishon Ys צריך עזרה.

אני ראשון מתארח אצל מכבי בבית עם ט"ס כרגע מרוצים ועולה פיק. אני רוצה בכל זאת לנסות לעשות משהו במשחק הזה, אם לא - לא נורא. בשבת הבאה נגד: Macabi Jerusalem ציוני שחקנים ומערך הקבוצה גישת הקבוצה: (חסוי) טקטיקה: רגילה היכולת בטקטיקה: לא נבחרה טקטיקה קישור: טוב (נמוך מאוד) הגנה ימנית: טוב (נמוך) הגנה מרכזית: סביר (גבוה מאוד) הגנה שמאלית: סביר (נמוך) התקפה ימנית: סביר (גבוה מאוד) התקפה מרכזית: מצוין (נמוך מאוד) התקפה שמאלית: עלוב (גבוה מאוד) HatStats 212 הגנה 72 קישור 75 התקפה 65 כן, משחק שאני עולה פיק ומוותר מראשון. אבל עכשיו בשעות הקטנות של הלילה בדקתי כמה נסיונות למתפרצות, ואני יכול לנסות לעלות 5-4-1 (לאמן בגביע שיעלה לסביר). ככה אני יכול להוציא התקפה מרכזית מצוין ובצדדים סביר וטוב, התקפה יכולה להיות בצד אחת טוב והקישור יהיה גרוע. היכולת בטקטיקה מתפרצות? מעולה! אני ממש מבקש, מכל מי שיכול לעזור ומכל מומחי ההתקפות המתפרצות. חשבתי על זה, אם אני מוותר ועולה פיק מראש- אז למה לא לנסות לעשות משהו? מקס' אני אפסיד כמו שתיכננתי מראש. **(פורסם במקור בפורום האטריק ישראל)** סליחה על חוסר ההדגשה, ההדגשות פה אף פעם לא יוצאות לי טוב.

mg6006

New member
עזרה

האמת, זה לא משנה איפה תפרסם את זה- בתפוז תקבל את העזרה הכי טובה
הייתי במקומך מבקש מבן לענות לך. בכל מקרה ממה שאני זוכר מהחוקים שכדאי ליישם כדי לשחק קאונטר- הגנה חזקה פי 2 ממההתקפה של היריב. אם ההגנה תהיה חזקה פי 2 זה אומר שאתה יכול לשאוף ואפילו לשאוף לניצחון . קודם כל תחשוב מה כמות ההגנה שתוציא . אל תחשוב בכלל על ההתקפה. תסתכל בהיגיון- כדי לעצור התקפה של היריב אתה צריך דבר ראשון הגנה חזקה שלך ורק אחרי זה התקפה. אחרי הכל אפילו בהאטריק יש קצת היגיון
בכל אופן מה שאני ממליץ לך זה לצבור הגנה כמה שיותר גבוהה. אני חושב שאם לא תוציא מעולה בהגנה מרכזית אין מה לדבר על קאונטר כי חבל שמשחק שאתה מוותר עליו ייגמר בתבוסה. אם אתה יכול להוציא בהגנה סביבות הסוליד אל תעלה קאונטר בחיים, הייתי ממליץ על לחץ כדי להקטין את ההפסד. עוד דבר, היכולת בטקטיקה זה הדבר הכי פחות חשוב . 140136548 תסתכל במשחק הזה . שלי מהגביע. ההגנה שלי הייתה חזקה וההתקפה עוד יותר! אבל מספיק שהוא גבר עליי בצד אחד בהגנה והקאונטר פשוט לא שווה. בסופו של דבר לפני הקאונטר תחשוב איך אתה מחזק את ההגנה לפני שאתה מגיע לחלק של ההתקפה. שיהיה בהצלחה..

Y a i r 1 9 9 2

New member
המשחקים האחרונים שלו:

מחזור 1: מהאמצע ומשמאל. מחזור 2: מהאמצע ומימן. מחזור 3: מאמצע ומשמאל. מחזור 4: מהאמצע ומימין. מחזור 5: מהאמצע ומשמאל. מחזור 6: נגדי, מהאמצע ומימין? מה אתם אומרים, שתהיה לי את ההגנה החזקה(מבין הצדדים) בשמאל? ויש עוד מישהו שיכול לייעץ לי?

man31

New member
Macabi Trinom יש בכלל למה לנסות לעלות ליגה?

יש לי סיכוי לשרוד בליגה חמישית? ושהכוונה שלי לשרוד זה בערך מקומות 4-5 אם תוכלו להסתכל על המשחקים האחרונים שלי (חוץ הקישור שהוצאתי במשחק ליגה האחרון כי הוא לא נחשב) ותגידו לי אם יש לי סיכוי בליגה חמישית או שהגיע זמני לפרוש אחרי ההפסד בשבת שהייתי אמור לנצח אם הייתי עולה עם כל הקשרים החזקים שלי ולא עם קשר בינוני המטרה לעלות ליגה הפכה להיות יותר קשה

Thierry Henry

New member
מעבר לעובדה שזה לא משנה הסגל,

תמיד אם יש לך אופצייה לעלות , תעלה. אתה לא יכול לדעת על מה תיפול. עכשיו כשיש ליגות 7 ו8 אתה יכול ליפול על ליגה עם בוט שירד מ4 ועוד 2 קבוצות חלשות ולהישאר. תמיד טוב להתקדם למעלה. הכסף יותר רציני וגם מפתחים את יכולות האימון שלך עוד. ההגנה שלך מצויינת וזאת הגנה שבקמובינציות שונות יכולה להיות מעולה לליגה 5. זאת הגנה שיהיה קשה מאוד לפרוץ. אני מניח שיש לך מתאמנים למרות שלא ממש הצלחתי להבין איפה כרגע ובמחירים המגוחכים של השוק לא בעייה להביא שני ישראלים רציניים שבליגה 5 לא יזיזו לך מבחינת משכורת. שוב, אם אתה יכול לעלות, לך על זה בכל הכוח. תעלה. אתה כבר הרבה זמן בליגה 6. בסופו של דבר הדגירה הזאת תהרוג אותך ואתה תפרוש סתם.

simond15

New member
../images/Emo45.gif

אחלה הודעה,מחזק בטירוף
ובכלל אני רואה שיש לך אחלה ציונים,ובשורה התחתונה הכי חשוב זה הקישור אתה מביא איזה קשר טיטני אחד עם 200 אלף משכורת ואתה מסיים בצמרת ליגה 5 כמו מלך

man31

New member
אני מאמן קישור

סוף העונה אמורים להיות לי שני קשרים עם על טבעי ושניים עם עולמי ועם מסירה סביר ארבעתם יישארו בקבוצה ואני הולך לאמן ווינגרים כי שם זו נקודת התורפה שלי

למעלה