הקבוצה שלי

נמשל

New member
ונדם קולו של האוריון

לא סתם הכחול הזה הידוע בשם הבימתי אוריון, נודם לו ביום זה, ולא מזכיר ולו במילה את הבושות שעשו לו החתולים של חדרה, אתמול, בביתם, כאשר ה-87 רייטינג שלי הספיקו מול ה-85 רייטינג שלו, לנצחון מזהיר של 4:0 ולהוכיח אחת ולתמיד, הליצנים של מי יותר טובים (שלי, ליצן של חצי כוכב כמעט וכבש)

TheOrion

New member
קולו לא נדם.

תוצאת המשחק ברורה מאליה, ואינה באה ללא הסברים: מנג'ר האריות יצא אתמול בהודעה לעיתונאים המובחרים בעירכם בנוגע לתקריות חשודות לפני המשחק ובמהלכו בהן נצפה מנג'ר המלכות, הידוע בכינויו נמשל, הידוע בשמו, זיו, כאשר הוא מסתודד עם שופטי המשחק. בשיחות נשמעו משפטים כמו: "נו, סדר לי שירחיקו לו שחקן" "למה הם עדיין עם 11 שחקנים?" "סבן לי את הגב ואני אסבן לך את הגב" "נו, תוריד את הדגל של הנבדל לפני שהשופט הראשי יראה!!!" ואכן, אירועים חשודים היו במשחק, כאשר במחצית הראשונה נשרק פנדל שלא היה(!) לטובת המלכות. היד היתה צמודה לחזה ולא היתה סיבה לשרוק לפנדל! אבל לא, זיו לא יודה בכך ויאמר כי פנדל היה גם היה. ומהיכן אתם חושבים הגיע השער השני לטובת המלכות? צדקתם! גם הוא היה פנדל! מה אתם אומרים? הפנדל היה חוקי!? גם כן לא היה חוקי! פשוט בושה וחרפה מה שהלך במשחק ההוא! עד עכשיו אני מנסה למצוא מי שצילם את המשחק שאוכל ללכת ללוזון ולטפל בעניין אחת ולתמיד
השער השלישי של המלכות הגיע כמובן ממצב נייח. בעיטה חופשית על סף הרחבה. כמובן שהיתה צלילה ברורה של חלוץ המלכות, חואן חוסה מרין, אבל משרוקית השופט לא נדמה ושרקה גם הפעם. ואם לא היה די בכך, הרי שאת השער הרביעי הבקיעו המלכות מעוד פנדל מפוקפק. את הכל אתם יכולים לקרוא בדו"ח המשחק של השופט(משחק מספר 127728658 ) ואתם תראו שאני צודק. פשוט בושה וחרפה מה שהלך במשחק ההוא ומנג'ר האריות שוקל להגיש קובלנה במשרדי ההתאחדות האדומה! לפחות קמאנן הגיע בלי תשלום, וגם זה רק כי הצד השני צהוב. אז אל תאמינו למלכות כשהן אומרות שהן הקבוצה הבכירה בחדרה. הן פשוט משלמות יותר לשופטים
.

הקבוצה חייבת את עזרת הפורום!!

לאחר שהחלטתי שאני עובר לאימון הווינגרים לאחר 5 עונות באימון שוערים אני בדילמה: ביום חמישי יהיה לי שוער מבריק שרציתי למכור..ועוד בתכנון מכירות של כמה שחקנים בסה"כ מכל המכירות אני מעריך שיהיה לי כ-9 מיליון. עכשיו..האם למכור גם את השוער וגם חלק מהשחקנים ועם כל הכסף לקנות איזה 3-4 מתאמנים ולהגדיל איצטדיון(כרגע על 16 אלף מקומות). מקרה כזה מכריח אותי בקניית שוער!! או... להשאיר את השוער אצלי ועם כסף מכירות של שחקנים לקנות את המתאמנים ולוותר על הגדלת האיצטדיון. יאללה התגובות שלכם...:)

idan1991

New member
שלא תעז לוותר על הגדלת איצטדיון

זה רווח עתידי חשוב!

assafein

New member
../images/Emo31.gif הוא מועד לפורענות..

יש לו נטייה לעצור כדורים עם הראש

eyalpolan

New member
להפך, זה יותר טוב

שוער עם התמחות ראש.. ככה גם יהיה לך סיכוי להבקיע קרנות

נמשל

New member
אני גם בבעית איצטדיון

יש לי רק 60 אלף ואין לי מספיק כסף להרחבה לקראת העונה הבאה

נמשל

New member
באמת רק

הכל בפרופורציה- לך יש להחזיק משכורות הרבה יותר נמוכות משלי, כך שבשבילי כל הפסד הכנסה הוא ממש קריטי, ממש כמןך. לליגה 2 אני צריך לפחות איצטדיון של 70-75 אלף וזה הפסד הכנסה של כ-500 אלף בשבועיים, כ-3.5 מיליון לעונה

למעלה