היי לכם

../images/Emo82.gif היי לכם

לא קראתי עיתונים כבר משהו כמו שנתיים, ולא היה לי מושג שהבויז חזרו עד שחברה שלי ראתה את אינקומפליט ב-VH1 ודיווחה לי על כך....... ואני מרגישה אשמה ורעה, איזה מין מעריצה שרופה אני עם לא היה לי בכלל מושג?!!?!?!? בקיצור היי לכם, אני טניה ואני בת 18, אני מעריצה של הבויז מגיל 9... ועם יש למישהו כוח, בא לכם לתת לי קיצור קל של הקורות את הבויז לאחרונה ואת החדשות על הדיסק? ועוד משהו, רצתי מיד להוריד את השירים מהדיסק, ועלו לי בחיפוש כמה שירים שלא הופיעו בדיסקים הקודמים וגם לא מופיעים בחדש (לפחות לפי שרשור שיש כאן בעמוד), הם הוציאו שירים נוספים מאז דראונינג ולפני אינקומפליט?

sivanick

New member
אוקיי אז ככה

השירים שמצאת שלא מופיעים בדיסק זה שירים שהם הקליטו ולא נכנסו לדיסק..כי הם הקליטו קרוב ל-50 שירים ולא כולם ייכנסו כמובן.. אם תסתכלי שירשור למטה תראי שמישהי פירסמה רשימת שירים של הדיסק שישתחרר באירופה אז זו כנראה הגרסא שתצא אצלנו, אבל במדינות אחרות כמו ארה"ב ויפן משתחררות גירסאות שונות של דיסקים שבהם יש כמה שירים שונים.. האלבום אמור להשתחרר ב-14 ליוני אבל אלינו הוא כנראה יגיע רק לקראת סוף יוני. הסיבוב הופעות העולמי אמור להתחיל בקיץ, בערך ביולי.. לבינתיים הבויז עשו סיבוב הופעות במועדונים בארה"ב כדי להזכיר לכולם שהם חזרו..:) ועכשיו הם מתארחים בכל מיני תוכניות כדי לקדם את הדיסק. וזהו..מקווה שלא שכחתי כלום..

../images/Emo82.gif תודה רבה ../images/Emo9.gif

העיקר שהדיסק יצא לפני אמצע יולי, אני רוצה לשמוע אותו לפני שאני מתגייסת...
וכל השירים שהצלחתי להוריד לא פועלים

Incomplete Girl

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

אני אתי בת 16 מרחובות וסיוני כבר סיכמה לך הכל

למעלה