גנים ו
מטפלות

וינני

New member
מחפשת בייביסיטר לבן 8 חודשים באיזור בבלי|בבקש

אשמח לקבל המלצות אם יש למישהי - לבייביסיטר באיזור בבלי בשעות ערב. ממש בעיה. אני לא מצליחה לאתר מישהי לא ילדה שמסוגלת לטפל בתינוק קטן. מאז שהמתוק שלנו נולד, לא הלכנו לסרט או מסעדה בלעדיו. אי אפשר ככה. אנחנו חייבים לפעמים לצאת מהבית רק שנינו. לצערי, גם אין מודעות בשכונה. בנות, פליז!!!! HELP!!! תודה מראש!

מחפשת בעל על 4../images/Emo9.gif

הסרט הזה פתאום קפץ לי לראש
מטפלת חמה ואוהבת מחפשת לשמור על תינוק/ת באיזור חולון פרטים במסרים תודה ויום טוב!

../images/Emo207.gif עם קצת משקל ../images/Emo14.gif

בני יתחיל בקרוב לגן (בגיל שנה וחודשיים). עד עכשיו היה עם מטפלת. כואב לי הלב. את הבכור הכנסנו לגן בגיל הרבה יותר מבוגר. תמיד חשבתי שצריך שילד ידע לדבר וללכת בשביל להיות בגן בצורה סבירה. מצאנו גן טוב - המטפלות עושות רושם מצויין, מתי שלא הגענו הילדים היו רגועים ומטופחים (לא מסתובבים עם נזלת למשל) ויש המון המלצות של הורים. במזל גם נראה שהצלחנו להשתחל לשם. אבל - מה צפוי לי בקליטה שלו? האם יהיה לו קשה בלי טיפול 1:1 פתאום? איך בכלל עושים חפיפה בגן בגיל כזה? אני פוגשת הרבה הורים שהכניסו את הילד (איזה ילד??? תינוק) לגן בגיל שנה. יש קונבנציה כזאת. למה בעצם דוקא בגיל שנה?

אילתית 2

New member
קודם כל שיהיה בהצלחה והתאקלמות קלה ומהירה

אני לא יכולה לענות לך על למה אנשים מכניסים ילד לגן בגיל שנה...כי אני הכנסתי הרבה לפני אצלי הגדולה נכנסה למשפחתון קטן ומצומצם בגיל 5 חודשים ואח"כ בגיל שנתיים עברה לגן פרטי גדול, היתה צריכה להתרגל לגן חדש מטפלות חדשות וכמובן לחברים רבים רבים חדשים..לקח 3-4 ימי התאקלמות והיה יחסית קל ומהר הקטן נכנס למשפחתון בגיל 3 חודשים והשנה בגיל שנה ו3 חודשים הכנסתי אותו לגן הפרטי שהיתה בו הגדולה (היא עברה לגן עיריה ולא שם יותר) הוא עוד לא דיבר ולא הלך וכמובן שהיה צריך להתרגל להמון דברים חדשים ושונים אבל גם כן היתה לו התאקלמות יחסית קלה מאוד ומהירה מאוד כל ילד הוא משהו אחר אף אחד לא יכול לדעת להגיד לך איך יהיה לבן שלך יכול להיות שיהיה לו התאקלמות קלה ויכול להיות שיקח קצת יותר זמן מה שטוב הוא שהוא נכנס לגן באמצע שנה כך שיכול לקבל יותר יחס ותשומת לב בהתאלקמות (לא עם הבכי של כולם בתחילת שנה) ויש כאלה שלוקח להם די הרבה זמן אף אחד לא יכול לדעת לא מחייב שיהיה לו קשה מטיפול של 1:1 דווקא אצלנו היה רק יתרונות בכניסה לגן הזה תוך 3 ימים התחיל לאכול הכל (לפני כן לא רצה) תוך 3 שבועות התחיל ללכת וכו...היו המון התקדמויות חיוביות אצלו סה"כ מאוד כיף לו כל כמות החברים המשחקים העשרה החוגים (מאוד מאוד אוהב את החוג חיות והמוסיקה) כך שדווקא יכול להיות שגם אצל בנך יהיה מוקסם מהדברים החדשים אך עושים חפיפה? תלוי בך ובילד אצלנו בימים הראשונים הגענו יחד לכמה שעות, אח"כ הולכים ומשאירים את הילד להיות לבד בגן אצלנו ביומים הראשונים היה בגן עד 12 ואח"כ עד 13 (עד שהולכים לישון) ותוך 4-5 ימים היה בגן יום שלם עד 16 אבל אצלנו בגן אין חוקים זורמים עם הילד, בימי התאקלמות אם הילד קל לו בבוקר ו"משחרר" את ההורים אז הולכים ומשאירים אותו בגן ואם יש בעיה או משהו מתקשרים להורים אח"כ ואם קצת יותר קשה אז נשארים קצת ורואים איך זה זורם או לא בכל מקרה שיהיה בהצלחה ובקלות

urisho

New member
מחפשים מטפלת בחיפה

גם אנו מחפשים מטפלת בחיפה המלצות...???

meduza74

New member
לאיזה היקף משרה ?

והיכן ? אולי המטפלת שלנו יכולה להתאים לך. היא לא יכולה משרה מלאה פשוט היא מקסימה ומיוחדת במינה
הייתה איתנו שנתיים.

../images/Emo41.gifמחפשת מטפלת לתינוקי בקריות../images/Emo41.gif

אפשרות לא למשרה מלאה אולי המטפלת מחיפה מוכנה לבוא לקריות????

tomer2007

New member
הבן שלי נכנס בגיל שנה וזה היה מאוד מוצלח ../images/Emo13.gif

היה לו קצת קשב בשבוע הראשון כשעזבתי אותו בבוקר (היה איתי בבית עד גיל שנה) אבל נרגע מאוד מהר אחרי שהלכתי לילדים היותר גדולים בגן היצה אינטלגנציה רגשית מהממת, עוד לפני שהלך יציב תמיד מישהו החזיק לו ביד, איך שהיה מגיע בבוקר הם היו רצים לנשק ולחבק אותו, תמיד שרו וטיפלו בו...(הרב היו בני 3....) בכל אופן, תוך שבועיים הוא התחיל לדרוש על הבוקר גן ואיך שהוא התחיל ללכת הוא רץ לדלת עם התיק שלו וצועק "גן" היום 8 חודשים אחרי - הוא מאוווווווווווד אוהב את הגן למה הכנסתי בגיל שנה? לדעתי יש ילדים שצריכים את זה. גם אני למדתי פסיכולוגיה וגם אני קראתי שהכי טוב להכניס בגיל שנתיים בתכלס - הבן שלי מאוד מאוד חברותי ומאוד נהנה מחברת ילדים מגיל צעיר מאוד והגן עשה לו רק טוב אבל ברור שאצל כל ילד זה שונה מאחלת לך שילך לכם בכיף וקלות כמו אצלנו

תודה על התגובות!

זאת הסיבה שאני מכניסה אותו עכשיו - הוא כזה שמח וחברותי. כל הזמן מחייך ויוצר חברויות עם כל מי שהוא רואה... כשבאים חברים לאחיו הוא ממש משתגע - רוצה לאכול איתם, לשחק איתם, נעמד ורוקד... ונראה לי שמשעמם לו בבית ביום-יום. זה לא שאני לא שלמה עם זה, אני פשוט קצת לחוצה מזה. מה לגבי חיסונים? אחרי חיסון אתן שולחות לגן או שאותו היום נשאר בבית?

../images/Emo26.gifגן במרכז רחובות ../images/Emo53.gif

בוקר טוב לכולם שמחה להצטרף לפורום.. האם תוכלו לעזור לי עם המלצה לגן לבתי בת ה 3 במרכז רחובות.. באזור בית המשפט אנחנו עוברים לשם בחודש הבא והגיע הזמן לחיפושים. המון תודה

michalor

New member
מחפשת המלצה על גן בבת ים

אני מחפשת גן לילדה מקסימה בת שנתיים. משהי מכירה את גן בונבון ברחוב הגדוד העברי, או את גן לאה ברחוב חשמונאים? אשמח לשמוע המלצות על גנים נוספים באזור. תודה.

בוקר טוב-סקר לגביי מיקום גן

אני בתהליך של פתיחת גן ורציתי את עזרתכן לגבי מיקום האפשרויות:( מרכז) חולון ,ראשל"צ, אזור ובת ים אשמח לדעת אם אתן/ם יודעות/עם על מקומות באיזורים הללו שחסרים בהם גנים. מדובר בשלוש כיתות שלושה חודשים עד שנה שנה עד שנתיים שנתיים עד שלוש. אשמח אם תציינו איזור ולאיזה גיל תודה ושיהיה לנו סוף שבוע מקסים

mevav1

New member
היי שולמית-הגן הקודם של בתי נסגר../images/Emo10.gif

ואולי הם מחפשים להשכיר אותו כגן. אם תרצי, אשאל את הגננת או את אמה כשאמצא את הפון שלהן ואשאל אותן. הגן בכל אופן, נמצא באיזור מלא ילדים ואני יודעת שהמון אמהות מחפשות גן ועוד אחרי שהגן נסגר ולא מצאו כ"כ ונאלצו להתפשר. אז אם תרצי, תפני אליי במסר ואתן לך פרטים ואני מקווה שזה ייצא לפועל כי כואב לי לראות שהגן הזה סגור. והכי חשוב, שיהיה לך בהצלחה!

למעלה