ביקורת: SimCity Societies

or19951

New member
../images/Emo82.gifביקורת: SimCity Societies../images/Emo82.gif

קניתי את SimCity Societies/SimCity 5. קניתי אותו בציפיות גדולות מאד אני חייב להגיד, אחר כך בדרך הביתה קצת הרגעתי את עצמי. לא רציתי להתאכזב. כשמתחילים לשחק אתם מתבקשים לצור פרופיל. הפרופיל רק דורש את שמכם. תוכלו לשחק בכל מחשב באיזה פורפיל שתרצו, לכל פרופיל יש את הערים שלו ואת הפרסים שלו. תוכלו גם לשחק במצב מונחה שעוזר מאד למתחילים! הפעם, בניגוד לסים סיטי 4, אין ממש מדינה, והשטחים לא מחברים כך שלא תוכלו להתחבר עם ערים אחרות, מה שנראה לי כחסרון. כשתבחרו לצור עיר חדשה תוכלו לבחור לה שם, אזור, מצב משחק (בהמשך) ולשנות את מאפייני המפה כרצונכם. מצב השליטה המרכזי יחסית נוח, הוא מחולק לקטגוריות עיקריות, ובתוכם תוכלו לחלק את העצמים לקטגוריות כגון: הכל, עיר קטנה, רומנטיקה וכו'. אחד הדברים שבאמת התאכזבתי מהם הוא מצב האלוהים אשר הוקטן ברמות ענקיות. בסים סיטי 4 כשהייתם במצב אלוהים יכלתם לשלוט על המפה/השטח, להוסיף עצים ולייבא אסונות שונים ומגובנים. במשחק זה, במצב אלוהים יש לך 4 אפשרויות שכולם מייצרות אסונות, והן: מטאור/ים, סופת שלגים/גשמים מסוכנת, רעידת אדמה ובחירה אקראית. לפחות נתנו את האפשרות לסיים את האסונות מתי שנרצה. האנשים במשחק נראים אמיתיים וחושבים מציאותי, למשל, אם סים צריך לעבור לצד השני של הרחוב, הוא יילך למקום שהכי פחות מסוכן (בד"כ התעקלות הכביש), אבל מוזר מאד לראות ילדים מסתוביבים בחמש בבוקר. הדבר היותר מעצבן הוא האור, הוא כל הזמן משתנה, והזמן חולף מהר מדי. כשאתם מתחילים עיר חדשה יש לכם שלושה מצבי משחק: Normal (נורמלי), Unlimited Sinoleons (אין סוף - סימואלנים/כסף) ו FreePlay (מצב חופשי). Normal - המצב הכי כדאי לשחקן טוב. אתם מתחילים עם מספר מוגבל של כסף (100,000 סימולאנים אאל"ט), וצריכים לפתח את העיר. רק במצב זה תוכלו לקבל פרסים ומדליות. Unlimited Simoleons - כשמו כן הוא. מצב משחק דומה לרגיל רק שלא נגמר לכם הכסף אף - פעם. אין אפשרות לקבל פרסים ומדליות. FreePlay - במצב זה כל הבניינים והאפשרויות פתוחים (לא כולל פרסים ומדליות). אי אפשר לקבל פרסים ומדליות. מי ששיחק בסים סיטי 4, מכיר בטח את "עובדי העירייה" המעצבנים, אשר מתלוננים כמעט על כל דבר. בטח תשמחו לדעת שהם לא נמצאים במשחק זה (וטוב שכך, בנקאית מעצבנת @&)&*@#!_+) לסיכום: אחלה משחק, בעיקר לאוהבי הז'אנר! 9/10*! *לדעתי

or19951

New member
../images/Emo178.gifזה היה קשה! משש אני כותב את זה!../images/Emo163.gif

תגובות בבקשה

Sagiv 29

New member
ביקורת טובה../images/Emo222.gif

חחח "(וטוב שכך, בנקאית מעצבנת @&)&*@#!_+)" (גם אני שנאתי אותה
) אני גם אקנה את המשחק (במחשב החדש....) באתר של tilted mill ראיתי שכתוב על המשחק (יש לי גם את המשחקים האחרים שלהם (ילדי הנילוס וקייסר 4 זה פשוט משחקים טובים))

or19951

New member
לפני שאתה קונה אותו.. -כנס-../images/Emo163.gif

אמ.. זה משחק די גדול.. צריך כרטיס מסך טוב.. ועוד כל מיני דברים חשובים.. תבדוק את הדרישות... לא לקנות בבאג!! באג לוקחים על המשחק 220 ש"ח ופריק וטאוור רקורד לוקחים 150... אני ראיתי אותו בטאוור רקורד לפני שהחלטתי לקנות אותו.. ירדתי לבאג ושם ראיתי אותו ב220 ואז רצתי מהר חזרה לטאוור

Sagiv 29

New member
כנס

אולי לא הבחנת אבל כתבתי (במחשב החדש- מחשב טוב כי הוא חדש....) תודה על ההמלצה לקנות בפריק אבל איפה זה?

Sagiv 29

New member
../images/Emo222.gifלא משנה

ראיתי באינטרנט עוד חנויות שהמחיר הוא 150 ש"ח

Sagiv 29

New member
נכנסי לאתר

זה ממש מגניב הבנתי כמה סוגים של ערים 1. המזוהמת 2. אסייתית 3. אירופאית 4. גורדי שחקים 5. עיר קטנה אבל מה זה העיר המוזרה על האורות שנראת כמו שילוב של ווגאס אבל מלוכלכת? ומה הקטע עם הרוחות רפאים.....

למעלה