Maybe, yeah maybe...

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifMaybe, yeah maybe...

אני אצליח להעיר את הפורום הזה במשחקון
, שאני עכשיו שולפת מ...אין לי מושג, שזה אחלה מקום
. כל אחד רושם סיטואציות, וההוא שמתחתיו רושם באיזו סיטואצייה הוא מעדיף להמצא... כמובן, שככל שזה משעשע יותר/קשה יותר/הזוי יותר-טוב יותר
. שאתחיל?
תודה
. לפגוש את קלי{
} ובדיוק לעשות את הפדיחה של החיים שלכם
. או לחשוב שאתם פוגשים את קלי
, לצרוח לה בפרצוף כמו מעריצות של יודה לוי/רן דקנר, ולגלות שזאת המורה שלכם{לשעבר, לאלה שביננו שסיימו ללמוד...}. ואל תתחילו "למה שהמורה שלי תראה כמו קלי באחורית?"
. נו, ייצא חלש, אבל עם הזמן תבוא המוזה
. לשתף פעולה
.

MyDecember1

New member
../images/Emo118.gifמשחק מוזר ../images/Emo12.gif, ננסה ../images/Emo3.gif

ננסה
אני לא משהו בדברים האלה
אממ.. זה משהו שייצא לי לחשוב עליו פעם
באחת ההופעות של קלי היא העלתה ילדים לבמה לשיר.. אז אני חושב ששיא הפדיחה זה לא לדעת/ לשכוח את המילים של השיר
תחשבו, קלי מזמינה אותכם, אתם באטרף, ואז היא שמה דווקא את השיר שאתם לא יודעים את המילים שלו או שאתם מתבלבלים בו הכי הרבה
, והיא מעבירה את המיקרופון אליכם, ואתם לא יודעים מה לעשות ומתחילים לשיר "נהנהנה" ולחרבש מילים..וכל הקהל וקלי צוחקים עליכם
XDDDD

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifאמ../images/Emo12.gif, לא לזה התכוונתי../images/Emo3.gif...

התכוונתי שאתה צריך לתת שתי סיטואציות, ומישהו צריך לבחור באיזו סיטואצייה הוא מעדיף להיות... ואז להכניס 2 סיטואציות משלו והבא אחריו צריך לבחור, ולכתוב שתי סיטואציות בעצמו וחוזר חלילה
... מקווה שהייית ברורה יותר...

MyDecember1

New member
../images/Emo118.gifאחרי הטמטום שלי|חבול אני ממשיך ../images/Emo3.gif

הראשון יותר פדיחה
גם השני, אבל הראשון יותר
עכשיו אני יעשה.. 1. לאכול שעועית לפני 5 דק' לפני שפוגשים במקרה את קלי [ אם אתם מבינים למה אני חותר
] 2. באחת ההופעות של קלי היא העלתה ילדים לבמה לשיר.. תחשבו, קלי מזמינה אותכם, אתם באטרף, ואז היא שמה דווקא את השיר שאתם לא יודעים את המילים שלו או שאתם מתבלבלים בו הכי הרבה , והיא מעבירה את המיקרופון אליכם, ואתם לא יודעים מה לעשות ומתחילים לשיר "נהנהנה" ולחרבש מילים..וכל הקהל וקלי צוחקים עליכם XDDDD [ נראה לי שברור מה הפדיחה, אבל חפיף
]

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifהייתי מעדיפה להיות בראשון../images/Emo6.gif.

כי זה פדיחה מול קלי, בשני זה גם העלבה נראה לי במקום מסויים, שהיא בחרה בך ממליון אנשים, ואתה לא יודע ת'מילים? וכמובן שזאת הפדיהח הגדולה ביותר בחייך בלי קשר
. מה עדיף, שהשבנאדם הכי מעצבן מודיע לך שלקלי יש סינגל חדש {שמשום מה לא ידעת עליו..}, או לבוא לכתוב חדשה מעניינת על קלי שאתה בטוח הראשון שיודע עלייה, ולגלות שכולם מדברים עלייה כבר שבוע?
אני כל כך חלשה היום! מה ניס?!

למעלה