back 2 school, back TISSKUL!

MissMusic

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo41.gifback 2 school, back TISSKUL!../images/Emo41.gif

טוב, אז כידוע לכם, חוזרים ללמוד בקרוב... {אם לא ידוע לכם, צאו מהסרט
}. אזזזזזזז שאלון?
ותרגישו חופשי לחפור גם על דברים שלא מופיעים פה
: מה קורה? איך היה החופש? ציון מ1 עד 10? לאיזה כיתה עולה? מתרגש/ת? מתי מתחיל/ה ללמוד? עובר לבית ספר חדש? אם כן, פגשת כבר את המחנכת? איך היא? אם לא, תשאר עם אותה מחנכת משנה שעברה? שמח לחזור? מה הכי אוהב בביצפר {ודי להיות מקוריים והלגיד "הפסקה"
}? מה הכי שונא {די להיות מקוריים ולהגיד "את הביצפר"
}? שיעור אהוב: שיעור שנוא: מגמות {מי שלוקח..}: עוד משהו מעניין שאמור להתחיל באותו זמן? קנית כבר את כל השטויות שצריך? איזה יומן קנית, אם קנית? איזה תיק, אם קנית? איזה קלמר, אם קנית? מכור/ה לעטי 0.4 של פיילוט?
ולסיום, משהו להגיד על השנה החדשה?
{יו, שמת לב שלסיום ולסיכום הן אותן אותיות כמעט?
רציתי לרשום לסיכום ייצא לסיום והשארתי ככה
}.

MissMusic

New member
../images/Emo80.gifואיך אפשר בלי לענות לעצמי?../images/Emo123.gif

מה קורה?סבבות
. איך היה החופש?אההה לא משהו את האמת... כל החברים שלי היו כל הקיץ במחנות, קורסים, הכנות, אני יודעת מה?
ציון מ1 עד 10?6? בכל זאת, אילת, עבדתי, קורס
. לאיזה כיתה עולה?י'
. מתרגש/ת?בטירוף, אבל שמחה להגיע לתיכון כבר
. מתי מתחיל/ה ללמוד?29.8 יום שישי... אבל לי יהיה גשר בין יום כיפור לסוכות
. עובר לבית ספר חדש?כן, לתיכון
. אם כן, פגשת כבר את המחנכת?עוד לא... ואני עוברת כיתה אז בכלל יש בעיות עם זה, לא ידוע אם אני אפגוש אותה
. איך היא?אין לי מושג. אם לא, תשאר עם אותה מחנכת משנה שעברה?... שמח לחזור?ת'אמת שכן, התגעגעתי לנורמליות!!! מה הכי אוהב בביצפר {ודי להיות מקוריים והלגיד "הפסקה"}?כל החברים, והשנה לא תהיה הפרדה חברתיתי מפגרת בין השכבות
. מה הכי שונא {די להיות מקוריים ולהגיד "את הביצפר"}?עבודות!!!
אין לי בעייה יחסית עם מבחנים, אבל עבודות זה נורא
. שיעור אהוב:אינגליש. שיעור שנוא:ספורט {כן, אני שונאת ספורט!!!
}. מגמות {מי שלוקח..}:ביוטכנולוגיה, שזה בעצם ביוטכנולוגיה כימיה וביולוגיה ומורידה ביולוגיה בכיתה י"א. עוד משהו מעניין שאמור להתחיל באותו זמן?כן סטודיו
. התגעגתעי כל כך לשגרה הזאת של לזחור מהביצפר להיות בלחץ בכל דבר, לרקוד כמו שצריך
... קנית כבר את כל השטויות שצריך?כמעט הכל-תלבושת עדיין לא קניתי וכמה מחברות... אבל קלסרים קניתי, 4 במספר. איזה יומן קנית, אם קנית?משהו חמוד
. יומני ספר כאלו, יש ל פרה {the cow} שהיא רוקדת בלט וזה כל כך מקסים כי זה בנוסף לריקו, פרה!!!
איזה תיק, אם קנית?גם יפהפה!!! של נייקי, משהו מדהים
. תמונה
. איזה קלמר, אם קנית?שחור עם עיטורים בצבע כסף וצורה של מיקי מאוס בכסף בצד
. מכור/ה לעטי 0.4 של פיילוט?לגמרי
. יש לי 2 שחורים ואחד כחול והם הוכים להיגמר בזמן קצר
. ולסיום, משהו להגיד על השנה החדשה?כן, שתתחיל כבר ושתעמוד בציפיות שלי, אחרת מישהו ייחטוף מכות על זה שחיכיתי בצפייה כל החופש הסריח הזה
. בהצלחה לכולם
. הודגש באמצעות מדגישומטיק

MyDecember1

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo61.gif../images/Emo3.gif

מה קורה? הכל מעולה מה איתך ?
איך היה החופש? מצויין
ציון מ1 עד 10? 10
לאיזה כיתה עולה? ט'
מתרגש/ת? לא....יותר בכיוון של מתכחש
מתי מתחיל/ה ללמוד? אם לא תהיה שביתה אז ב-1 בספטמבר
עובר לבית ספר חדש? לא
...Naxt year
אם כן, פגשת כבר את המחנכת? נופ .
איך היא? ...
אם לא, תשאר עם אותה מחנכת משנה שעברה? אני מקווה שלא
שמח לחזור? לא
מה הכי אוהב בביצפר {ודי להיות מקוריים והלגיד "הפסקה"}? הפסקה..סתם
...את הרגעים המצחיקים .
מה הכי שונא {די להיות מקוריים ולהגיד "את הביצפר"}? כל מה שדורש ממני מאמץ
...עצלן שכמותי
שיעור אהוב: ספרות נראה לי...
שיעור שנוא: היסטוריה
מגמות {מי שלוקח..}: לא יודע אבל עומדים לחפור לנו על זה השנה אז לא בא לי לשמוע את המילה הזאת
עוד משהו מעניין שאמור להתחיל באותו זמן? מבחנים
קנית כבר את כל השטויות שצריך? עו לא...היום אני מסיים עם זה
איזה יומן קנית, אם קנית? לא קונה יומן , אתה מתלהב ממנו בהתחלה כי הוא של אוניל והוא יפה , ואז אתה לא משתמש בו
איזה תיק, אם קנית? מחר קונה
איזה קלמר, אם קנית? מחר
מכור/ה לעטי 0.4 של פיילוט? לא
...שונא עפרונות חודים
...עץ
ולסיום, משהו להגיד על השנה החדשה? שיהיה לכולנו בהצלחה

MissMusic

New member
../images/Emo80.gifאבל זה לא עפרון זה עט../images/Emo12.gif!!

"עטי פיילוט"
.

MyDecember1

New member
../images/Emo118.gifאה../images/Emo69.gif../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif

אז אלה העטים השנואים עלי

s k p

New member
עונה

מה קורה? סבבה איך היה החופש? פ'סדר ציון מ1 עד 10? 8 וחצי לאיזה כיתה עולה?י"א מתרגש/ת?לא
מתי מתחיל/ה ללמוד? התחלתי בשני שעבר עובר לבית ספר חדש?לא אם כן, פגשת כבר את המחנכת?אין בתיכון שלי מחנכות שמח לחזור?ממש לא
מה הכי אוהב בביצפר {ודי להיות מקוריים והלגיד "הפסקה"}?אין משהו אהוב במיוחד מה הכי שונא {די להיות מקוריים ולהגיד "את הביצפר"}?יש יותר מדי
שיעור אהוב:מוזיקה שיעור שנוא:מתמטיקה עוד משהו מעניין שאמור להתחיל באותו זמן?
קנית כבר את כל השטויות שצריך?יאפ איזה יומן קנית, אם קנית?
איזה תיק, אם קנית?
איזה קלמר, אם קנית?
מכור/ה לעטי 0.4 של פיילוט?לא ולסיום, משהו להגיד על השנה החדשה? שתעבור מהר

MeItOsH

New member
איזה כיף לראות את הפורום חי:)

מה קורה?טוב תודה איך היה החופש?קצר מדי ציון מ1 עד 10?4 לאיזה כיתה עולה?יא מתרגש/ת?לא ממש מתי מתחיל/ה ללמוד?1.9 עובר לבית ספר חדש?נופ אם כן, פגשת כבר את המחנכת?
איך היא?
אני מתה על המחנכת שלי אם לא, תשאר עם אותה מחנכת משנה שעברה?יאפ שמח לחזור?סוג של מה הכי אוהב בביצפר {ודי להיות מקוריים והלגיד "הפסקה"}?חברים וחברות מה הכי שונא {די להיות מקוריים ולהגיד "את הביצפר"}?שיעורים שעוברים לאט שיעור אהוב:אם יש לי 100 בבגרות אז מתמטיקה..אם לא אז נלך על היסטוריה כי זה עם המחנכת שיעור שנוא:אנגלית.אני מתה על המקצוע אבל המורה שונאת אותי. מגמות {מי שלוקח..}:אנערף..מדעית-הומנית נראלי
עוד משהו מעניין שאמור להתחיל באותו זמן?נופ. קנית כבר את כל השטויות שצריך?אינדיד. איזה יומן קנית, אם קנית?יומן פאקצי לגמרי
ורוד כזה עם תות ענק עליו. איזה תיק, אם קנית?שחור עם גולגולות ולבבות של ג'נקספוט איזה קלמר, אם קנית?תואם לתיק מכור/ה לעטי 0.4 של פיילוט?ממש לא. אני בקטע של עט כדורי ולסיום, משהו להגיד על השנה החדשה?אממ..בהצלחה?

Because Of May

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo109.gif

מה קורה? הכל טוב.
איך היה החופש? מהנה
.
ציון מ1 עד 10? 10.
לאיזה כיתה עולה? י"א.
מתרגש/ת? כן, כי מסדרים לנו כיתות מחדש בגלל המגמות, אני מקווה שהאנשים בכיתה יהיו נחמדים...
מתי מתחיל/ה ללמוד? 1 בספטמבר?
עובר לבית ספר חדש? לא חחח
אם כן, פגשת כבר את המחנכת? לא, אבל יש לי מחנכת חדשה והיא לימדה אותי שנה שעברה מדעי החברה והיא ממש חמודה
איך היא? חמודה
אם לא, תשאר עם אותה מחנכת משנה שעברה? לצערי לא ;;
שמח לחזור? ככה
מה הכי אוהב בביצפר {ודי להיות מקוריים והלגיד "הפסקה"}? את הטקסים של מגמת מוזיקה :)
מה הכי שונא {די להיות מקוריים ולהגיד "את הביצפר"}? כשאני לא מצליחה תרגיל במת'
שיעור אהוב: מתמטיקה וכימיה היו עד עכשיו... אנגלית הכי כיף אבל
שיעור שנוא: תנך/היסטוריה/כלמקצועחופראחר.
מגמות {מי שלוקח..}: כלכלה
עוד משהו מעניין שאמור להתחיל באותו זמן? לאלא.
קנית כבר את כל השטויות שצריך? חחח כן...
איזה יומן קנית, אם קנית? של ואנס
איזה תיק, אם קנית? של ג'אנספורט, שחור עם ציורים עליו בצהוב, אדום וירוק
איזה קלמר, אם קנית? תואם של התיק... למרות שאני שונאת סטים :p
מכור/ה לעטי 0.4 של פיילוט? לגמרי!
ולסיום, משהו להגיד על השנה החדשה? אחלה שנה שתהיה לכולנו!

a k c

New member
../images/Emo109.gifאני מגיבה!!!

מה קורה? הכל מעולה
איך היה החופש? עמוססססס ציון מ1 עד 10? 9.5 לאיזה כיתה עולה? י'.. אומגXD מתרגש/ת? כה |אייקוןשלטמבלעםחיוךמפגר| מתי מתחיל/ה ללמוד? 29 לחודש.. יום שישי
. עובר לבית ספר חדש? לא. אם כן, פגשת כבר את המחנכת? איך היא? אם לא, תשאר עם אותה מחנכת משנה שעברה? בחודשיים הראשונים עם מחנך מחליף כי המחנכת משנה שעברה טסה לה להודו
חחח היא כזאת חמודההXD שמח לחזור? כהה
מה הכי אוהב בביצפר {ודי להיות מקוריים והלגיד "הפסקה"}? ממש לא הפסקה!! את האנשים.. המגמה.. המורים.. תתפלאו
מה הכי שונא {די להיות מקוריים ולהגיד "את הביצפר"}? שיעורים חופשיים שאין מה לעשות בהם כי כולם הלכו.. או לחכות להסעה
שיעור אהוב: מגמה
מותר לי
שיעור שנוא: מתמטיקה, למרות שהמורה חמודה אש, ווו.. שיעור משנה שעברה ששנאתי ממש- גיאוגרפיה.. פשוט חסר משמעות..
. מגמות {מי שלוקח..}: תיאטרון, לייק לאס ייר
עוד משהו מעניין שאמור להתחיל באותו זמן? מממ לא יודעת
קנית כבר את כל השטויות שצריך? כהההה!! למרות שבא לי לקנות עטים למרות שאני לא צריכהXDD איזה יומן קנית, אם קנית? של קרמיט!!
איזה תיק, אם קנית? ג'אנספורט משנה שעברה. איזה קלמר, אם קנית? ג'אנספורט משנה שעברהXD מכור/ה לעטי 0.4 של פיילוט? אומג כןןןןןןןןןן של סטאבילו
ולסיום, משהו להגיד על השנה החדשה? אמן ותהיה טובה, וקלה עד כמה שאפשר ושיהיו מורים טובים, ושיבואו אנשים מגניבים לכיתה ולמגמה
אה, ושלא תתבזבז על שטויות... לא משנה על איזה סוג של שטויותXD שנה מקסימית לכולם

LostAnDelirious

New member
בעעעעעעעע

מה קורה? הכל טוב מה איתך?
איך היה החופש? אחד השווים ציון מ1 עד 10? 10 לאיזה כיתה עולה? צבא וגם את זה כבר התחלתי XD מתרגש/ת? לא... מתי מתחיל/ה ללמוד? עוד שבועיים בערך...קורס מר"מ עובר לבית ספר חדש? אהא...השלישות
אם כן, פגשת כבר את המחנכת? לא נראה לי
איך היא?
אם לא, תשאר עם אותה מחנכת משנה שעברה? זה כבר בטוח לא... שמח לחזור? הייתי רוצה מה הכי אוהב בביצפר {ודי להיות מקוריים והלגיד "הפסקה"}? שיעור ציור...יעני ספרות, לשון, תנך או כל שיעור אחר שתמצאו לנכון מה הכי שונא {די להיות מקוריים ולהגיד "את הביצפר"}? האמת שכרגע לא בדיוק עולה לי שום דבר XD כל דבר שאני מצליחה לחשוב עליו טוב.. שיעור אהוב: ציור
שיעור שנוא: מתמטיקה מגמות {מי שלוקח..}: טכם לשעבר
עוד משהו מעניין שאמור להתחיל באותו זמן? ר"ג שבוע אחרי קנית כבר את כל השטויות שצריך? אהא...המון המון גופיות איזה יומן קנית, אם קנית?מזה יומן? מחברת עם עטיפה של מר"מ איזה תיק, אם קנית? תיק תיולים ענק איזה קלמר, אם קנית? הכיס של המדי ב' מכור/ה לעטי 0.4 של פיילוט? כן!
אבל כולם נגמרו לי ואין להם בשקם
ולסיום, משהו להגיד על השנה החדשה? שיהיה לכם בכייף...נכתוב הודעה כל שישי/ שבוע שני..תלוי מתי נצא...

למעלה