סקר

baril

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo41.gifסקר../images/Emo41.gif

אולי הוא היה פה פעם, אבל לאנורא אז הסקר: איך הגעתם לפורום? אני פשוט ממש אהבתי שאלונים, וראיתי באיזה פורום אחד בתפוז שאלון שהיה כתוב : לקוח מפורום סקרים ושאלונים. אז נכנסתי לפורום והתמכרתי >> תורכם, יאללה תענו

נאמ ../images/Emo219.gif

האמת,שאני לא סגורה על איך שנכנסתי,הגעתי לפה לפני יותר משנה אולי
. או שחברה שלי אמרה לי שיש פורום כזה,או שחיפשתי פורום עם שאלונים
. נדמה לי האפשרות השניה.

דנטל

New member
אני חולה על סקרים ושאלונים

ויום אחד הודיעו על הפורום (אולי הוא היה סגור, או בגלל שהחליפו לו את השם, אין לי מושג), אז באתי ועשיתי שאלונים ועוד שאלונים ועוד שאלונים ואחרי כמה ימים נמאס לי שבכל השאלונים שואלים אותן שאלות אז עזבתי, אבל לפני כמה זמן גיליתי שהמנהלים רוצים לעזוב וצריך מחליף, אז הצעתי את עצמי.

I am IRiTooSH

New member
ממממ.../images/Emo17.gif

פשוט חיפשתי פורומים שאני יכולה לענות עליהם על שאלונים. כי זה ממש כיף ומעביר את הזמן^^ כתבתי "שאלונים" בחיפוש וזה הוביך אותי לכאן. ומאז ועד עצם הרגע הזה ורגעים אחרים אני כאן

hilonet14

New member
אממ זה ישמע לכם דפוק

היה לי משעמם אז נכנסתי לעמוד שרוטאים את כלל הפורומים שיש והתחלתי לראות תשמות של כל הפורומים.. מה שהדליק אותי נכנסתי פנימה.. וזה היה אחד מהם ונמאז אני לא יוצאת ממנו 8D

D o R a S h A y

New member
אני..

חיפשתי פורום באות ס' לא זוכרת איזה... ממש ממש ממש מזמן.. לפני שנתיים בערך, ואז ראיתי פורום סקרים ושאלונים ואמרתי לעצמי "הי! אני אוהבת שאלונים!" ואז נכנסתי והייתי פה לאיזה תקופה ואז לא יצא לי יותר להיכנס בגלל הלימודים וזה ועכשיו חיפשתי את הפורום של סינרגיה ונזכרתי בפורום הזה שוב (הוא גם ממוקם ליד פורום סינרגיה אז ראיתי אותו) =]

fluppster

New member
כבר לא לגמרי זוכרת......

למרות שזה לא היה כל כך מזמן...
נראה לי שסתם שוטטתי בפורומים ביום משעמם בעבודה, ואז נתקלתי בפורום הזה. אני חולה על שאלונים וסקרים, אז נכנסתי, והתאהבתי.

Jen74

New member
גמני אוהבת סקרים ושאלונים

וכשהכריזו ב
על פתיחתו של הפורום באתי לראות ובזמנו לא כל כך מצאתי את עצמי כאן. לאחרונה התחלתי לחפש שאלונים וסקרים מעניינים ומצאתי כאן כמה כאלה והנה אני כאן

יום אחד..

היה לי ממש משעמם... ואני ממש אוהבת לענות על שאלונים וסקרים אז כתבתי בחיפוש "שאלונים" וזה מצא לי את זה

למעלה