זהירות חופרים פה בור

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo41.gif זהירות חופרים פה בור../images/Emo70.gif

חחחחח בסדר שפתחתי הודעה חדשה, נכון?? נתחיל עם חפירה על The Enemy חחח לא ממש חפירה.. על לוסטפרופטס זה פי 9 או 10 יותר ארוך... ~נלקח מהבלוג שלי~ The Enemy - עמדתי שם שורה שנייה איזה חצי שעה עד שהם עלו!! האאא!! הם שרו את 3 הסינגלים וצילמתי שניים בוידאו ומידי פעם צילמתי כמה תמונות. הם כאלה חמודים יוווו הסולן ממש ננס. הם לא מזייפים בכלל :O אפילו לא בצליל אחד! והם טובים.. אחרכך עמדתי בתור לחתימות והכרתי איזה ילדה אחת.. ממש נחמדה חחח דיברתי איתה קצת מאיפה היא וסיפרתי קצת על עצמי ואיך אני מכירה את הלהקה >< אממ.. היא אפילו שמרה לי את התור שהלכתי להביא את הדיסק של הסינגל ^^ הוו חילקו לנו פוסטרים, גלויות וסטיקרים. ברור שלקחתי הכל וגם לקחתי את הדיסק של הסינגל ואז הם חתמו לי על הפסוטר ועל הדיסק D::::::::::: ואמרתי להם להגיד שלום בעברית וצילמתי בוידאו XD חמודים. ברור שגם הצטלמתי איתם.

oshriti123

New member
וואו(:) מחכה ללוסטפרופטס

ואל תעשי אותה כותרת, תפוז מחשיב את זה כהצפה ומוחק><

FallOutGirl

New member
../images/Emo41.gifLostprophets../images/Emo41.gifTBS../images/Emo41.gifAiden../images/Emo41.gif

אממ.. אבל יש תמונות רק מלוסטפרופטס כי אבא שכח משום מה את השאר וזה עצוב ;; החפירה D:::::::::: ~לקוח מהבלוג שלי כמובן~ 19.4 יום חמישי - קמנו מוקדם בבוקר, לקחנו רכבת לאוטובוס ומשם אוטובוס 5 שעות. יווו התחרפנתי כל הנסיעה וניסיתי לישון. הגענו אחרי הצהריים והסתובבנו קצת במנצ'סטר. קניתי שתי חולצות ממש זולות באיזה מבצע XD חולצות בנים בכלל ~,~ לקראת שש התחלנו ללכת לאולם. יווווווווווווווווווו כמה בנים שווים!!!!!!!!!@^&)*$% וקניתי חולצה של לוסטפרופטס אבל אז נגמר הכסף ולא יכולנו לקנות גם של שאר הלהקות ופוסטר ;; ~בוכה~ נכנסנו לאולם. ישבנו. פתאום היו כמה צרחות וראיתי שתי בנות שקמו למעקה של המדרגות בצד והסתכלו למאחורי הקלעים.. רצתי לשם ופתאום ראיתי את איידן!!! האאאאא מקרוב :O והם התקרבו למעקה [למרות שהיינו גבוהים יותר] ועשו לנו שלום ורצו לדבר איתנו אבל אז באה מאבטחת אחת וצעקה לחזור למקומות ;; לא היו שם אנשים בכלל.. ההופעה של איידן - גאד! מדהים D:::::::::: הסולן.. ששוב שכחתי איך קוראים לו.. השתולל כמו מטורף ולא הפסיק לקפוץ וזה חחחחח וכמה הוא צרח וכל היום "פאקינג אינגלנד!" "פאק יו!" "פאק מי!" כל היום פאק. 5 שירים. [2 מהדיסק האחרון שאני מכירה. 2 מהדיסק הקודם שלא זיהיתי ו1 חדש]. הם ירדו מהבמה ואז נדלק האור.. זה היה בשלב שעוד ישבתי והקשתי. אחרי איזה 20 דקות של שינוי תפאורה וזה.. עלו טאיקינג באק סאנדי!! האאאאאאאאאא כמה צרחתי@#&^$ יווווווו כלכך התרגשתי!!! פאקינגד אדם במציאות!! :OOOOO הם שרו את כל הסינגלים [שגם קליפים] שלהם והיה מדהים יווו האא וגם את הסינגל הבא שם שרו. צרחתי ושרתי את כל השירים :O ועדיין לא היו הרבה אנשים. האא כן. קפצתי. וכולם באיזור שלי של הישיבה ישבו והסתכלו עלי מוזר ~,~ שוב אורות.. את כל הבמה הקיף בד שחור והסדרנים הלכו לשנות תפאורה. עוד רגע לוסטפרופטס ואני עוד שנייה מתעלפת.. חיכינו איזה חצי שעה. פתאום כל האורות סגורים :O אני נעמדת ומתחילה לצרוח! להוציא את כל האוויר וכל הגוף שלי רועד! מנגינה.. האא.. למה הם שרים את Heaven For The Weather, Hell For The Company. יוו ולשמוע את זה עכשיו שוב ולעצום עיניים. לדמיין את זה. גדול :O היה מסך לבן! ואורות צבעוניים [אדום,צהוב,כתום,לבן] על כיוון הבמה ורואים רק את הצללים שלהם גדולים וקטנים וכולם צורחים!! בסוף השיר נפל כל המסך בכוונה ופתאום אני רואה את לוסטפרופטס. אמיתי. נורמלי. הא מציאותי. מולי :O הייתי בשוק ופשוט הייתה לי סחרחורת ונפלתי על אח שלי! רציני.. כמעט התעלפתי אבל חשבתי לעצמי שאני חייבת לחיות כדי לראות אותם אז קמתי חחחחחחח וואי.. אני כבר לא זוכרת מה היה אחרכך אבל הם לא שרו את Wake Up וזה היה מאוד חבל ;; אבל הם שרו עוד איזה 3 שירים שבדרך כלל אין בהופעות. והשיר החדש יואו!!! כלכך טוב D:::::::::::::::::: הדיסק הבא שלהם הולך להיות פשוט מושלם! חזק יותר, 'אפל' יותר.. ככה הם טוענים חחחח יש לי בוידאו את השיר החדש ואחריו עוד שיר שכבר שכחתי איזה XD אבל אבל.. זה כזה איאן שואל אם רוצים שיר חדש וכולם צורחים וזה ואני כולי מכינה ת'מצלמה.. מתחילה לצלם ואז מתחיל השיר. שנייה עם המצילות של התופים.. חלש כזה ופתאום בום! איאן צורח, צורח, צורח.. כמה מילים בפזמון ושוב צורח חחחחח אבל יצא שיר ממש טוב! רציני. ושומעים ממש טוב את התופים ואיאן וג'יימי לא מפסיקים לצעוק. אהה אגב. ראיתי את ג'יימי ומייק בצד כזה של הבמה לפני שהם עלו והם עשו לעצמם חימום וזה חחחח חמודים. אבל זה היה רחוק ;; היו הרבה דברים מדהימים בהופעה! הוו כן. מאחוריהם היה מסך כזה ולכל שיר היה סרטון מתאים וזה כזה מגניב ומיוחד והתאורה והאורות והכל פשוט מדהים!! לפני Last Train Home עשו כזה גל בקהל.. יווו זה היה גדול!! כל האנשים פשוט! והתחילו אצלנו [הייתי הגוש השני בהתחלה למטה P:] ואחרכך כולם וזה היה ענק!! פשוט ענק XD ואז השיר מדהים פשוט צרחתי הכי הכי הרבה D: ואיאן גם אמר לכולם, אבל כוווולם כולל בכיסאות פשוט לקפוץ.. במקום אפילו [ואז הוא הדגים חחחחחחח חמוד] והאמת.. קפצתי כמו מטורפת. בשיר Shinobi vs. Dragon Ninja אז איאן אמר לכווווווולם שבאיזור של העמידה לעשות מעגל פוגו ענק וזה היה גדול XDDDD מעגל ענק שכוווולם רצים רצים רצים רצים ונופלים XD אבא צילם בוידאו כנראה חחחח וזהו.. היו עוד שירים וזה. בסוף ההופעה יצאנו מהר החוצה כי זה נגמר שעה אחרי מה שחשבנו והיינו חייבים לרוץ למצוא את התחנת אוטובוס כי לא היה כסף לרכבת עד האוטובוס חחחחחח אז רצנו בכל מנצ'סטר ואני כולי עם אוזן אחת סתומה, אוזן אחת עם ציפצופים, כאבי ראש, סחרחורת ורגליים כואבות. נסיעה מעצבנת וצפוצה של עוד 5 וחצי שעות. הגענו ב6-7 בבוקר, רכבת למלון. ארוחת בוקר. לישון.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif מזכיר לי שהיה קטע שאיאן נישק את מייק..

או את לי. XD לא זוכרת. ועכשיו אני קולטת שאין תמונות בכלל של ג'יימי ואילן ;; אבא דאג רק לאיאן חחחחח כפרע על אבא ><

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif תמונה אחרונה.

וידאו? שאבא יעלה למחשב שלי ולא רק לDVD! חח ויש עוד תמונות מההופעה.. גם אותן אבא צריך להזיז ת'תחת ולהעלות לי אותן ;;

oshriti123

New member
נשבעת לך שהלב שלי דופק עכשיוX__X

אני כל כךךךך מקנאה|: גם אדם וגם איאן בגודל אמיתי ועוד בלונדון...פאקX___X שמחה שהיה לך כיף! ומקנאה#^@&*

למעלה