תקשיבו !!!!!

../images/Emo80.gif תקשיבו !!!!!

ילדה אחת מפורום מארון 5 הייתה בהופעה של GC, מארון וסימפל פלאן !!!! אני לא מאמינה !!!!!! זה כל כך לא פייר !!!! גם אני רוצה !!!! היא סיפרה שג'ואל בא לקהל ושאל מי רוצה 100$ ואז זרק לקהל !!!!! ביקשתי ממנה שתעלה תמונות של GC, אני מקווה שהיא תעלה בקרוב... אוף אני כל כך מקאנה בה !!!!היא כתבת שהיא הייתה מטר מג'ואל (או משהו כזה !!!) נטלי.

את צוחקת?

אני יושבת פה כל הבוקר מול המסך, מנסה להחליט אם לקנות כרטיסים להופעה של ג'י.סי. במאנצ'סטר, בלונדון, או בשתיהן? מי בא איתי?

drown me in whatever .....

מאיפה יש לך כסף ללינה וטיסה???...את יודעת, זה לא רק הופעה..... ואם את הולכת תקחי אותי!!!!!
אני שווה לקיחה

אני יודעת

את יודעת? שנה שעברה נסעתי לפסטיבל במאנצ'סטר, שלושה ימים. היה סבבה. העובדה שאני בת 21 עם מסטרקארד וחסכונות משל עצמי בהחלט מקלה על העניין. חוץ מזה: לאנטון אני יכולה למצוא שימוש (
), מה אני אעשה איתך?

RoCk StaR 1

New member
הא? אם זה תלוי..

בקטן וקומפקטי אין שאלה בכלל אם אני באה!! =] וגרר איזה ביאצ''' גמאני רוצה!! זה בכלל לא נתפס!! אם הייתי בהופעה שלהם הייתי מתה רק מההתרגשות!

כן, גם אני קראתי ת'הודעה שלה....

איזה שווה!!!! אני כמעט בכיתי....
גם אני רוצהההההההההההההההההה!!!!!!!1 בשבילי זה נראה כמו חלום שאפילו אי אפשר לחלום אותו כי זה בחיים לא יקרה לי...
...... אבל ממש שמחתי בשבילה והיו שם עוד אמנים שווים....

shallit

New member
זאת אני.. חחח

כן אני יעלה תמונות יותר מאוחר אני מאחרת וכן ג'ואל ירד לקהל והוא היה מטר ממני... והוא שאל מי רוצה 100 דולר וזרק... היה לי קשר עין איתו זה כולכך חלום .... דפקתי צעקה והוא הסתכל כי הייתי ממש קרובה אליו ומולו רגע מטורףף...

kokain1

New member
גם אני מכירה מישהי

מישהי מפורם גוד שרלוט בהייד פארק.. היא הייתה גם בהופעה של גוד וראיתי גם תמונות מההופעה שהייתה. אולי זת אותה האחת שאת מיתכוונת.

למעלה