תגידו..

Rachel47

New member
../images/Emo80.gifתגידו..../images/Emo15.gif

(סורי לא ידעתי לאן לשרשר) הקליפ יצא היום לא
או שעוד לא
איך זה בדיוק הולך
וכמה זמן ייקח לו להגיע לרשת
ועוד משו קטן זה שבתמונה איתה פה
הם היו יחד או משו כזה
מה הסיפור
(
)

Juliann

New member
מאמי זה קליי אייקן!! הנה פירוט...

קליי אייקן הוא זמר מהעונה השניה של איידול. שנה שעברה הם יצאו יחד לסיבוב הופעות משותף ברחבי ארה"ב... משהו בסגנון המופע של ג'סטין וכריסטינה ששני זמרים עושים הופעה ומחלקים ביניהם את הזמן שווה בשווה... אז בגלל זה הם הלכו יחד למלא מקומות והתראיינו יחד וכו'... הסיבוב הופעות היה איזה 4 חודשים. הם לא יוצאים או משהו כזה הם רק חברים טובים.

Rachel47

New member
../images/Emo80.gifכן אני יודעת את השם../images/Emo15.gif

וידעתי שהוא מוכר לי וגם ראיתי מלא תמונות שלהם שרים יחד אז הנחתי שזה משו בסגנון הזה וגם לוידעת ראיתי אותם כזה מחובקים במסיבות עיתונאים כאילו והוא מה זה לא הסגנון שלה
טוב גם את מיס אינדיפנדנט טור היא עשתה עם קלייב דייויס.. הם עשו 2 הופעות נפרדות ואז בסוף עשו שיר יחד

14מתן

New member
קלייב דייויס ?

את קצת מתבלבלת אני חושב
קלייב דייויס הוא הפיק את האלבום הראשון שלה או משהו כזה אינפנדנט טור היה עם קליי אייקן

Rachel47

New member
../images/Emo80.gifכן יש מצב שאני מתבלבלת../images/Emo15.gif

אני קצת לא סגורה על עצמי ביומיים האחרונים דיברתי אתמול עם מישו באייסיקיו והיום הוא שאל אותי משו ולא זכרתי שדיברתי איתו בכלל
סלחו לי על אי השפיות הזמנית

Blue Aura

New member
../images/Emo41.gifנ"ש,רקע חדש../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo27.gif

אז אכך הרקעים שלי אפלים וחשוכים, האמת שאני לא יודעת למה אני עושה אותם ככה אבל זה מה שיש
, אז מה אתם חושבים

a charmed girl

New member
פצץ!

ממש יפה! אפל זה טוב! (המורה שלי רוצה שאני יעשה את התפריט יותר בהיר! היא כזאת קרץ!)

tamir107

New member
יש בעיה אחת ../images/Emo122.gif

מי שרוצה לשים את זה כרקע כמוני
אז יש את הסרגל הכלים הזה, שהוא מכסה את הכתוביות. וזה ממש חבל
חוץ מהזה מהמם

Rachel47

New member
../images/Emo80.gifאבל לא יותר מדי באמצע../images/Emo15.gif

שלא יהיה סתם תקוע

Rachel47

New member
../images/Emo80.gifמדהים../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

אני מה זה אוהבת את התמונה ששמת ברקע הם באמת יוצאים לך קצת אפלים
והתמונה הקטנה שלה..צוחקת..היא כזה..לא מתאים לה אפל
תגידי מאיפה לקחת את הסט הזה של התמונות

Blue Aura

New member
../images/Emo9.gif

התמונה שהיא צוחקת היא מהספר של Breakaway Tour, יש בגלריות את 2 תמונות שלה, את זו ועוד אחת שהיא לא צוחקת,גם יש רקע שחיברתי ביניהן.
רבה

למעלה