של שבת...

• פותח הנושא SGVB
  • פורסם בתאריך

דתי בדם

New member
../images/Emo101.gif../images/Emo101.gif../images/Emo101.gif

ממש בלי קשר לאיסור.... מבחינת האדם עצמו זה מגעיל , המבחן נועד למדוד מה אתה יודע ומי שרוצה לרמות את עצמו (וגם את המורה) ישאר אידיוט שלא יודע כלום , וחוצמיזה זה לא יפה מבחינה מוסרית לשקר !!!

דתי בדם

New member
כי.....

ממש בלי קשר לדת... זה לא יפה מבחינה מוסרית לשקר ככה מאחורי הגב של המורה!!!

SGVB

New member
שבת שלום

שבת שלום לחברי הפורום ולכל בית ישראל

שרוך

New member
כתבתי את זה שתנחמו אותי לא למוסר !!

בס"ד דתי בדם את זה שזה מגעיל אני יודע אבל מה הקשר אדיוט למה אתה חושב שאני לא חכם אז אתה טועה אם אדם העתיק אז הוא לא אומר שאין לו שכל !!! אן כל הכבוד שאתה חושב שזה לא מוסרי אבל למה לקלל אתה רוצה שאני יגיד עליך דברים פוגעים בקשר למשהו שעשית ואתה מצטער אז אם ככה אני לא יפרסם כאלה דברים מעכשו בפורום ואתה יודע למדתי לקח ותגיד אתה מושלם אתה לא עושה טעויות/שגיעות ? תאמין לי עשית כבר טעות ומה עם כל הכיתה עושה את זה? וקרה שדווקא אותי תפסו אז לא נורא ותודה רבה על הדברי העידוד שלך בשגיא נאור שרוך

../images/Emo80.gif של שבת...

בס"ד אז מה קורה חברים? הכל בסדר? איך עבר השבוע? טוב, אז ניחוחות המלחמה במפרץ מגיעים אלינו אצלי בכל אופן בישיבה ביקשו להביא מסכות... דיברתי עם הדסה אתמול, היה מזה צחוקים, אגב אל תגלו לה את מה שאומר לכם עכשיו: דיברתי איתה על ההשתתפות שלה בפורום והיא הבטיחה להיות יותר פעילה ולהכנס לקצב... אז כנראה שמצפים לכם ממנה הפתעות... חוץ מזה, דיברנו ופתאום פתחתי שיר של ברי סחרוף "תסתכל לה בעיניים" ואני והיא פצחנו בשירה טלפונית... היה ג-ד-ו-ל... עד כאן מאצלנו... ועכשיו לדף הפורום; נוספה קטגוריה: "שאלות נפוצות" כל שאלה ותשובה מעניינת שתיכתב אשמור אותה שם.. הסקר התחדש ואנו רוצים לדעת כיצד מורכבת האוכלוסיה של הפורום... חוץ מזה הצ'אט זורם, לפחות כשאני נכנס תמיד יש לי עם מי לדבר, נסו לתאם שעות על גבי הפורום. חוץ מזה אני הולך בע"ה להעלות בזמן הקרוב דפי אינטרנט מעשי ידי להתפאר ויהיה דף חופשי מעבר לפורום עצמו.. עוד במה של בני עקיבא להתפאר... פורים מתקרב... אז קודם כל תוסיפו בדיחה לתחרות הבדיחות, דבר שני, ספרו לנו (לחברי הפורום) איך אתם מתכננים את הפורים שלכם... בקשר לפרטים שמסרתם (לדף הפורום הוירטואלי) ובכן, כשאצליח להעלות את דפי האינטרנט שאכין יהיו שם חלק מפרטיכם. זוהי אכן תחילתה של ידידות מופלאה... עזרו לנו להמריץ את הפורום ע"י השתתפות פעילה יותר... נשמח לקבל הערות והארות במסרים אישיים. לצערנו גילת עוזבת את הפורום אז כולנו שולחים לה ברכת פרידה ובהצלחה, ותודה על תרומתה לפורום... ד"ש חם לכולם מהדסה.... ממני ומהדסה: שבת שלום"! מי שנרשם כבר לקבלת העידכון השבועי קיבל זאת למייל... מי שרוצה להרשם שישלח מסר תחת הנושא: "הוספה"

דתי בדם

New member
../images/Emo52.gifלא הבנת

בכלל לא כתבתי את ההודעה כתגובה אליך אלא כתגובה לשאלה . חוצמיזה כתבתי 2 הודעות ומה שאמרתי זה יצא ככה (ברור שזה לא קשור גם אם אתה מקבל 100 בהכל אתה יכול להיות סתם איזה חרשן ) אבל דבר אחד בטוח אם תעתיק לא תדע את החומר שנלמד . אני לא אומר שאני מושלם או משהוא כל בנאדם נופל (והרבה) ואני שוב אומר שזה בכלל לא כתגובה אליך (קראתי את ההודעה שלך אחרי ששלחתי את שלי) ואם נפגעת אני ממש מצטער,

שרוך ודתי בדם הכנסו!!!

בס"ד אני מבקש בבקשה שתרגעו, בלי השמצות. כל הכבוד שהסדרתם את זה בינכם אבל ההודעה הזו על גבול המחיקה! להזהר להבא... להרגע

LadyTitania

New member
../images/Emo41.gifשבת שלום!../images/Emo41.gif

שלום לכולכם! מה קורה? אצלי כרגיל לחוץ.
השבת הזו יש שבת ר"מ של הקבוצה של העולות מרוסיה. ומכמובן לכל שבת מכון צריך לקנות רוגלך לעונג שבת. ולא סתם רוגלך - חלילה וחס
אלא רוגלך רק של "מרציפן" (כן, כן - פרסומת סמויה ). אז הייתי צריכה לצאת בגשם לשוק.. אני שונאת ללכת לשוק בגשם
נו טוב, אני לא עשויה מסוכר
שתהיה לכולכם שבת שלום ומבורך, ו"נתראה" במוצ"ש (סוף סוף אני חוזרת הביתה ואזכה לחנוך את הצורב החדש שלי
) להתראות ושבת שלום
הדסה

שכחתי להוסיף לעידכון:

בס"ד ברכת ברוכים הבאים ל: שיריה,coby83,flower 2u וברוכה השבה לגלידוש הצדקת... (שבשבת תחטוף ממני על הראש בסניף...) וכן קישור לתחרות הבדיחות... אני חושב שזהו....

שרוך

New member
../images/Emo186.gif שבת שלום לכולם ../images/Emo186.gif

בס"ד הי אנשים מה קורה אז ככה מצבי חרא כי אני חולה לצערי וגם כי תפסו אותי מעתיק היום במבחן איזה בסאה כן דווקא אותי תפסו אז אני מקווה שיהיה לכם שבת שלום ושבת לא גשומה כדי שתוכלו לללכת לסניפים שלכם לעצרי אני לא הולך השבת אז שבת שלום ניפגש במוצ"ש שרוך

למעלה