../images/Emo80.gif של שבת...
בס"ד אז מה קורה חברים? הכל בסדר? איך עבר השבוע? טוב, אז ניחוחות המלחמה במפרץ מגיעים אלינו אצלי בכל אופן בישיבה ביקשו להביא מסכות... דיברתי עם הדסה אתמול, היה מזה צחוקים, אגב אל תגלו לה את מה שאומר לכם עכשיו: דיברתי איתה על ההשתתפות שלה בפורום והיא הבטיחה להיות יותר פעילה ולהכנס לקצב... אז כנראה שמצפים לכם ממנה הפתעות... חוץ מזה, דיברנו ופתאום פתחתי שיר של ברי סחרוף "תסתכל לה בעיניים" ואני והיא פצחנו בשירה טלפונית... היה ג-ד-ו-ל... עד כאן מאצלנו... ועכשיו לדף הפורום; נוספה קטגוריה: "שאלות נפוצות" כל שאלה ותשובה מעניינת שתיכתב אשמור אותה שם.. הסקר התחדש ואנו רוצים לדעת כיצד מורכבת האוכלוסיה של הפורום... חוץ מזה הצ'אט זורם, לפחות כשאני נכנס תמיד יש לי עם מי לדבר, נסו לתאם שעות על גבי הפורום. חוץ מזה אני הולך בע"ה להעלות בזמן הקרוב דפי אינטרנט מעשי ידי להתפאר ויהיה דף חופשי מעבר לפורום עצמו.. עוד במה של בני עקיבא להתפאר... פורים מתקרב... אז קודם כל תוסיפו בדיחה לתחרות הבדיחות, דבר שני, ספרו לנו (לחברי הפורום) איך אתם מתכננים את הפורים שלכם... בקשר לפרטים שמסרתם (לדף הפורום הוירטואלי) ובכן, כשאצליח להעלות את דפי האינטרנט שאכין יהיו שם חלק מפרטיכם. זוהי אכן תחילתה של ידידות מופלאה... עזרו לנו להמריץ את הפורום ע"י השתתפות פעילה יותר... נשמח לקבל הערות והארות במסרים אישיים. לצערנו גילת עוזבת את הפורום אז כולנו שולחים לה ברכת פרידה ובהצלחה, ותודה על תרומתה לפורום... ד"ש חם לכולם מהדסה.... ממני ומהדסה: שבת שלום"! מי שנרשם כבר לקבלת העידכון השבועי קיבל זאת למייל... מי שרוצה להרשם שישלח מסר תחת הנושא: "הוספה"