של שבת+עוף....

../images/Emo26.gif שימו לב מספר מילים../images/Emo36.gif

בס"ד אז ככה: קודם כל, שבת שלום שתהיה לכם. בבקשה מכם בפעם המיליון, לשלוח פרטים אישיים כדי שנוכל לסגור את סניף בני עקיבא הוירטואלי.... לחדשים שפה (ברוכים/ות הבאים/ות) וגם לוותיקים (אלו שלא שלחו עדיין פרטים), נא לשלוח למסרים אישיים: כינוי, שם פרטי+משפחה,תחביבים,איי סי קיו, אי מייל, מקצוע, וטלפון (שלא יתפרסם על דף הפורום אלא נועד למנהלים כדי להעביר הודעות לדוגמא, על מפגשים). כל הכבוד לאריאל שרון על הניצחון! ועכיוש שימו לב!!! נ-פ-ת-ח ה-צ'-א-ט ש-ל פ-ו-ר-ו-ם ב-נ-י ע-ק-י-ב-א! הכנסו בהמוניכם.... אני ממליץ לקבוע שעה שאתם תרצו על גבי דף הפורום... וכן הצביעו לסקר המתייחס לתחרות התמונות... זהו להכל בנתיים!!! חולים עליכם.... ליאור&הדסה

Rivendell

New member
../images/Emo32.gif מבצע איסוף ספרים לעל"ם!

פורום ספרים בשיתוף עם על"ם פותח במבצע איסוף ספרים לצורך הקמת ספרייה של על"ם. מידע על על"ם ועל מקומות איסוף הספרים, כאן, או בלינק שלמטה. תודה מראש!!!

שבת שלום!

שתהיה לכם שבת שלום אני הולכת לחברה אנחנו עושות שבת חברות.....

love_asp

New member
מממ.... שלום. אני יודע שזה לא כל כך

"תקין" לפרסם בפורום, אבל אני חושב שזה המקום היותר מתאים... לימוד קריאה בתורה וקריאת ההפטרה לקראת בר-מצווה אם מישהו רוצה ללמוד (או יודע על מישהו שרוצה), אני מלמד לקרוא. הכי בכיף שאפשר. (באיזור רמת-גן, בני-ברק, גבעת-שמואל) אז מי שרוצה, לפרטים יכול לשלוח לי "מסר" בתפוז...
יום נעים ושבת שלום לכולם. ה´ עמכם!

למעלה