שאלון light

eshkolit32

New member
../images/Emo80.gifשאלון light

קצר ולענין: 1. מהן צורות הבילוי האהובות עליך? 2. באיזה מקצוע לא היית מוכן לעבוד? 3. מהו המאכל השנוא עליך? 4. איזה סוג סרטים אתה הכי אוהב? 5. מהו הערוץ המועדף עליך בטלוויזיה? 6. מתי היית בפעם האחרונה בחוף הים? 7. מיהי הזמרת האהובה עליך בארץ? 8. איזה צבע של בגדים אתה הכי מעדיף על עצמך?

batel500

New member
כל כך אוהבת שאלונים

1. מהן צורות הבילוי האהובות עליך? שינה טובה וסרט עם חברות 2. באיזה מקצוע לא היית מוכן לעבוד? בהופ-סע (אתם יודעים אלה שעומדים מאחורי האוטוזבל וצועקים לו "הופ!" "סע!") 3. מהו המאכל השנוא עליך? עגבניות 4. איזה סוג סרטים אתה הכי אוהב? אימה וקומדיה 5. מהו הערוץ המועדף עליך בטלוויזיה? ערוץ הילדים D: והוט פאן 6. מתי היית בפעם האחרונה בחוף הים? היום, (טוב כשהים 2 דק' בדיוק מהבית..) 7. מיהי הזמרת האהובה עליך בארץ? וואו, אני לא יודעת..שילה פרבר 8. איזה צבע של בגדים אתה הכי מעדיף על עצמך? כחול-אדום, חולצת תנועה וכאלה P:

sivosh

New member
עונה...

1. מהן צורות הבילוי האהובות עליך? בד"כ זה לשבת בפאב/בית קפה וגם מסיבות, כרגע מסיבות אני לא יודעת כי אני עוד בשנה.. אבל אני עוד חודשיים מאמינה שאני כן יהיה במסיבות-בתאילנד :) 2. באיזה מקצוע לא היית מוכן לעבוד? מלצרות- עבדתי בזה 3 ימים סיוט!!!! וגם טלמרקטינג- שונאת אותם שהם מתקשרים. 3. מהו המאכל השנוא עליך? תרד וסלק! בלי לחשוב אפילו פעמיים 4. איזה סוג סרטים אתה הכי אוהב? קומדיות מספיק רע יש לי בחיים, סרטים זה סוג של בריחה. 5. מהו הערוץ המועדף עליך בטלוויזיה? יש כמה, ערוץ הבידור, ערוץ 3 ואקסטרה הוט! 6. מתי היית בפעם האחרונה בחוף הים? יום שישי ואני כל כך שרופה כואב לי כמו לא יודעת, איזה טעות לא לקחת קרם הגנה! 7. מיהי הזמרת האהובה עליך בארץ? ריטה זמרת מעולה! 8. איזה צבע של בגדים אתה הכי מעדיף על עצמך? תלוי בתחושה שלי באותו יום, יש ימים ששחור ויש ימים גם ורוד, אפשר להגיד שבחיים אני לא אלבש צהוב :) וזהו, לילה טוב! :)

yaeli20

New member
עונה ../images/Emo163.gif

1. מהן צורות הבילוי האהובות עליך? בעיקר בתי קפה /מסעדות/פאבים 2. באיזה מקצוע לא היית מוכן לעבוד? עריכת דין (אפשר לקרוא אותי בקלות מידי) 3. מהו המאכל השנוא עליך? פלפל ירוק! 4. איזה סוג סרטים אתה הכי אוהב? כל הסוגים תלוי במצב רוח 5. מהו הערוץ המועדף עליך בטלוויזיה? אקסטרה הוט, ניקולודיאון, ערוץ שלוש וערוצי הסרטים 6. מתי היית בפעם האחרונה בחוף הים? עברתי ליד הים לפני חודש עם האוטו אבל ממש להיות הייתי בקיץ האחרון 7. מיהי הזמרת האהובה עליך בארץ? זה משתנה בזמן האחרון אני שומעת הרבה מירי מסיקה לאה שבת וקורין אלאל 8. איזה צבע של בגדים אתה הכי מעדיף על עצמך? כחולים אדומים ירוקים

A GIFT OF LOVE

New member
פשששש מה אני שומעת?!

מירי מסיקה? השתכללה הבחורה! מה עם מייקל? בוגדת קטנה! אני רצה להלשין!!

yaeli20

New member
חחחחחחחחחחחחח ../images/Emo9.gif

זה לא יפה לחשוף דברים שאנחנו מדברות ביננו!!
חחחחח

yaeli20

New member
../images/Emo207.gif איזה כייף לראות שוב את כולן בפורום ../images/Emo6.gif

למעלה