שאלון

cowgirl Ms

New member
יאללה

שם: מריאנה מין:בכיף. גובה: מספיק בשביל CBF250
צבע עיניים: חום מיקום: ירושלים משום מה... נכשלת במקצוע?
מאוהב/ת?:
חבר/חברה:
כמה זמן אתם ביחד?:
מה את/ה לובש/ת עכשיו?: פינק פלויד
סקס לפני החתונה?: מאוחר מדי? התאהבת פעם במורה?:
מעשנת?:
שותה?:
מפלרטט/ת?:
צבע אהוב: ירוווווווווווווווווווווווק חיות אהובות: סוסים הכית מישהו?:
מישהו נתן לך סטירה?:
באינטרנט הרבה?:
ביישן?: לעיתים
עד כמה אתה בוטח באנשים?: לא משהו... יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: אוהו. היית בחו"ל?:
השעו אותך?:
היית רוצה לגור במקום אחר?:
אתה מפונק?:
שתייה מועדפת?:Corona אתה מודל לחיקוי?:
מה אתה לובש הכי הרבה?:בגדים? פירסינגים?: בטבוR קעקועים?:
ועוד
בדרך... אוהב להצטלם?:
אתה שזוף?:בשיזוף סטייל צבאי לא ברור... מתעצבן בקלות?:
מסתדר עם אמאבא?:
מסתדר עם האחים?:
איך אתה מוציא כעס?: רכיבה/כתיבה ברחת פעם מהבית?
מה היית רוצה?: BMW R1200GS איך נראית האקס/ית שלך?: לא זוכרת? קיץ או חורף?: קיץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ
איך השיער שלך נראה עכשיו?: מגעיל עקב מהירויות לא חוקיות בעליל... (180 צפונה...) תוכל להיות צמחוני?:
היו נסיונות... איך את נראית?: כוסית אש במאזדה 6! תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?:
תצאי עם מישהו מבוגר יותר?:
שחית פעם בעירום?:
למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אמאא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: לא. רומנטי?
במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: בלונדינית עם ציצים גדולים. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: שרשרת זהב מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: מזמןןן עם מה\י אתה ישן?:כלום. בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?:
מה עשית היום? שני שיעורי נהיגה על אופנוע מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? לוחצת על ה SNOOZE..... מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? חופרת עם עצמי.. את מי היית לוקח לאי בודד? תות!
אם היית חייה איזה חייה היית? חמור איזה שפות אתה מדבר?עברית אנגלית רוסית בן-אדם של לילה או יום?
רגיש לדיגדוגים?
מה היום הכי גרוע בחיים שלך? 12.8.06 מה היום הכי טוב בחיים שלך? יש הרבה... מה הדבר הכי חשוב לך? תות על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? אגוזים ופקאן. ממה אתה הכי פוחד? שתות ימות
המקום האהוב לחופשה?ת רמה"ג. טעם גלידה אהוב? תות ממתק אהוב? TIM TAM מכונית? .Suzuki Vitara חג? לא תודה. תוכנית אהובה בטלויזיה? חברים מילה אהובה? מיאוּ דיסק אהוב? LOVE של ה BEATLES הייתה לך שיחה רצינית?
חיבקת מישהו?
גרמת למישהו לצחוק?
האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? :
מישהי/ו בגדה בך?
נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך?
היית מאוהב?
ראית את מגדל אייפל?
עישנת מריאנה
שיחקת מונופול?
נישקת מישהי?
עשית אמבטיית קצף?
ניסית דיאטה?פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הייתה לך תאונת דרכים?
רכבת על פיל?
נישארת ער כל הלילה?
פחדת מהחושך?
זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת?
יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית?
שיקרת?
השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?
פגשת סלבריטי?
עברת על החוק וניתפסת?|שוטר| נרדמת בשיעור?

cowgirl Ms

New member
נו מה,

את יודע איזה אופנוע אפשר לקנות ב2 מיליון דולר?? ואיזו מצלמה?? ואיזה סוס???? פחח.

moshit1

New member
אכן

שם: הדר מין: נקבה גובה: 72 צבע עיניים: כחול מיקום: רחוק. נכשלת במקצוע?
מאוהב/ת?:
:-\ חבר/חברה:
כמה זמן אתם ביחד?: מה את/ה לובש/ת עכשיו?: טרנינג וחולצה סקס לפני החתונה?:
התאהבת פעם במורה?:
מעשנת?:
שותה?:
מפלרטט/ת?:
צבע אהוב: ממ אדום\שחור\כחול אנערף חיות אהובות: סוס\חתול הכית מישהו?:
מישהו נתן לך סטירה?: מניחה באינטרנט הרבה?:
ביישן?: תלוי. עד כמה אתה בוטח באנשים?: ממ תלוי יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:
היית בחו"ל?:
השעו אותך?:
היית רוצה לגור במקום אחר?:
אתה מפונק?:
שתייה מועדפת?: תלוי במצב רוח. נע בין תפוזים\ענבים\נסטי אתה מודל לחיקוי?: בצורה מוזרה כן.. מה אתה לובש הכי הרבה?: בגדים, בעיקר פירסינגים?: היה בלשון, כרגע בטבור, בעתיד בפיטמה. קעקועים?:
אוהב להצטלם?: אין בעיה אתה שזוף?: כמו שבחיים לא הייתי S: מתעצבן בקלות?: תלוי על מי מסתדר עם אמאבא?:
מסתדר עם האחים?:
איך אתה מוציא כעס?: אלימות.. חח ברחת פעם מהבית? כשהייתי קטנה מה היית רוצה?: ממ. איך נראית האקס/ית שלך?: טוב. קיץ או חורף?: קיץ דמאט! איך השיער שלך נראה עכשיו?: די רע... חחח תוכל להיות צמחוני?: כה איך את נראית?: דומה לעצמי תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: לא מבטלת שומדבר אבל כרגע לא.. תצאי עם מישהו מבוגר יותר?:
שחית פעם בעירום?: באמבטיה... למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: מעורבבת. (מאומצת? חח) אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: בטן רומנטי?
במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: בלונדינית:) איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: 2 צמידים מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: תגדירו מסיבה. עם מה\י אתה ישן?: עירומה כביום היוולדי. בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: כה מה עשית היום? קמתי וקראתי עיתון. מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? אוכלת S: מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? ביד? את מי היית לוקח לאי בודד? את האקס. אם היית חייה איזה חייה היית? חתול\ציפור. איזה שפות אתה מדבר? עברית. בן-אדם של לילה או יום? לילה. או יום. תלוי. רגיש לדיגדוגים? אכן. מה היום הכי גרוע בחיים שלך? ממ מה היום הכי טוב בחיים שלך? ממ מה הדבר הכי חשוב לך? ממ על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? ממ ממה אתה הכי פוחד? כאבי בטן המקום האהוב לחופשה? תלוי במצב רוח טעם גלידה אהוב? וניל ממתק אהוב? קינדר בוואנו? מכונית? ממ אין אהובה, אבל העדפה לגרמניות ואמריקאיות משפחתיות. חג? כל חג. תוכנית אהובה בטלויזיה? לא רואה טלוויזיה. מילה אהובה? >< דיסק אהוב? ... הייתה לך שיחה רצינית? כה חיבקת מישהו?
גרמת למישהו לצחוק?
הרגשת טיפש?
.... דיברת עם מישהו שאתה אוהב?.. התגעגעת למישהו?
האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : מישהי/ו בגדה בך? נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך?
היית מאוהב?
ראית את מגדל אייפל?
עישנת מריחואנה?
שיחקת מונופול?
נישקת מישהי?
(לגברים;) נישקת מישהו? עשית אמבטיית קצף?
ניסית דיאטה?
הייתה לך תאונת דרכים?
רכבת על פיל?
נישארת ער כל הלילה?
פחדת מהחושך?
זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת?
יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? מה זה יצאתי? (; שיקרת?
השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? מממ פגשת סלבריטי?
עברת על החוק וניתפסת? ממ נרדמת בשיעור?

ס פ י ר ל

New member
בעעעעע

שם: ספיר ושם משפחה חסוי!!!. מין: נקבה. גובה: מממ.. משהו כמו 155... צבע עיניים: ירוק בהיר, שמתכהה, ובאמצע חום אדום כזה... מיקום: גם חסוי, אבל במרכז
. נכשלת במקצוע? בחיים לא!!! הכי נמוך היה 65 בכתה ג', ואני ממש מקווה שלא יחזור בחיים. מאוהב/ת?: כבר לא
. חבר/חברה: לא. כמה זמן אתם ביחד?: לא!!!. מה את/ה לובש/ת עכשיו?: פיג'מה. סקס לפני החתונה?: יש לי עוד כמה שנים להחליט... התאהבת פעם במורה?: המורים אצלינו מכוערים, ואגב-רובם בנות... מעשנת?: לא ואף פעם לא. שותה?: יין בשבת ולפעמים בירה נחשב?. מפלרטט/ת?: לא, אבל לפי השאלות אתם אולי איתי
. צבע אהוב: שאלה קשה... לבן-ניטרלי. אדום-הפועל. כחול-מתאים לי{ואני גם ספיר...}. חיות אהובות: שתי הכלבות שלי איווי ותות, והדג שלי דלפי... בכללי אני אוהבת סנאים
. הכית מישהו?: הכוונה לסטירה חלשה למגעילים[כן], או ללכת מכות?[נגמלתי בגיל 5]. מישהו נתן לך סטירה?: עד כמה אתם חושבים שאני מוזרה אהה? ברור!!. באינטרנט הרבה?: אני יותר בקטע של טלוויזיה... ביישן?: זה ממש תלוי. מול חברות לא, מול מבוגרים כן, מול אנשים זרים תלוי. עד כמה אתה בוטח באנשים?: היום כבר פחות[כי קבלתי שכל], אבל בואו נגיד שלפני כמה שנים הייתי תמימה מידיי ולא למדתי מטעויות בנושא הזה... יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: אני הבנאדם היחידי שלא יתפלא מהם, ולפעמים גם אני מתפלאת. היית בחו"ל?: הולנד2004, טורקיה2006, איטליה2007. השעו אותך?: חס וחלילה!!! לא!!!!!. היית רוצה לגור במקום אחר?: אני אוהבת את הבית, אבל גם את הים... אתה מפונק?: תגדירו מפונק. גם בבנאדם הכי צנוע בעולם יש מפונק. שתייה מועדפת?: מים. אתה מודל לחיקוי?: תלוי מה אתה רוצה לצאת. אבל בואו נגיד שלפעמים אני פדחנית....
. מה אתה לובש הכי הרבה?: פיג'מה, או טי-שרט ומכנסיים עד הברך מסוג דיי נפוץ, שאין לי מושג איך להגדיר. פירסינגים?: אחד בכל אוזן. הייתי רוצה עו אחד באוזן ימין, ואולי כשאגדל בגבה[אבל אולי לא יתאים לי...]. קעקועים?: רק עם נצנצים ועם חינה וכאלו, אבל גם זה בקושי
. אוהב להצטלם?: מאד!!!. אתה שזוף?: לבנה אשכנזית ג'ינג'ית שהפכה לזהב, מעט נמשים על הפנים. נחשו!. מתעצבן בקלות?: אה אה
, פעם ג'ינג'ית תמיד ג'ינג'ית...... מואהאעאעאהאהאהאאהעה.... מסתדר עם אמאבא?: בדרך כלל... מסתדר עם האחים?: גם בדרך כללץ.... איך אתה מוציא כעס?: הרבה פעמים אני לא מוציאה, או רק מספרת למישהו[ואני לא הטיפוס המקלל], אבל כשאני מוציאה עדיף לתת לי שק איגרוף ולא משהו אחר...
. ברחת פעם מהבית? לא, וגם אם אני אתאהב במישהו(
) אני לא אברח.... מה היית רוצה?: בריאות, אוזון נורמאלי ושלום עולמי[וכמה קיצ'י שזה נשמע, זה מה שאני רוצה]. איך נראית האקס/ית שלך?: תלוי מי... עד היום הייתי חברה מתוך רחמים כי לא היה לי נעים להגיד לא. פעם שמנמן עם שיער שחור, ופעם ברונט עם עיניים כחולות ממש ממש יפות[שכמובן שאחרי שנפרדתי ממנו התאהבתי בו קצת
). קיץ או חורף?: שונאת חום ומפחדת מסרטן, בעיות גב ושרירים בקור ואוהבת ים. בואו נסכם על אביב
. איך השיער שלך נראה עכשיו?: אין עלי מראה או משהו, אבל אני משערת לעצמי שקוקו עם שוונצים[מתה על המילה הזאת
] ושיער דיי מבולגן... תוכל להיות צמחוני?: כן, אבל אני חושבת שזה מטומטם. אני באמת לא רוצה להיות האחת שתגרום להרג של בעלי חיים, אבל אם הם כבר מתים, ואף אחד לא יקח אותם אז סתם יזרקו לפח. ובאותה מידה פירות וירקות נתלשים מהעץ. אז מה, אני לא אוכל כלום???. איך את נראית?: רזה, נמשים, שיער זהוב/ג'ינג'י מתולתל, קוקו רשלני[
], בגדים לא חושפניים, משהו כזה... תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: אם אני אוהבת אותו. מרחמים לדעתי לפחות בתקופה של בית הספר אני לא אצא עם אף אחד שצעיר ממני, ורוב הסיכויים שאף אחד לא ירצה לצאת איתי
. תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: זה באמת תלוי מי, וכמה מבוגר. אחרי אוניברסיטה ברור, אבל בתקופה הזאת-אני מעדיפה שלא להסתבך עם ההורים שלי
... שחית פעם בעירום?: אמבטיה נחשבת?
אבל זה נראה כיף... למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: מאבא בעיקר האופי, וכל הקטע הג'ינג'י, ומאמא בעיקר המראה והפנים(כנראה) אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: חס וחלילה!!!!!!! אבל אז אולי את האצבע הקטנה, כדי לא לסבול שם יותר, אבל אם היו חס וחלילה מורידים לי משהו, הייתי אולי מעדיפה ראש, כדי שלי אסבול
. רומנטי? עוד לא יצא לי, אבל אני מקווה שכן. במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: כן.... אני לא לסבית
איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: כלום, אבל הלוואי שאת השרשרת
. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: שבוע שעבר במסיבת בר-מצווה של ידיד... עם מה\י אתה ישן?: שששש... זה סוד... אבל ג'וליה(כלבה שאהבתי ומתה), טוויטי(כרית) וחממית(כשכואב לי). בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: בעעע... ממש לא, אבל אם אני איהיה בבעיה כספית רצינית לפני איזה חס וחלילה ניתוח של חיים או מוות, הייתי עושה את זה. מה עשית היום? ישנתי, כתבתי את זה, אכלתי וקראתי ספר(ורוב היום הלך על ההודעה הזאת
).

ס פ י ר ל

New member
המשך

מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? או מכבה את השעון המעורר כדי שאח שלי לא יתעורר, או חושבת, או מצחצחת שיניים. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? עושה תרגילי עיניים כדי לשפר את הראייה. את מי היית לוקח לאי בודד? איזה איש נחמד ישר וטוב שיוצא אותי משם הכי מהר שאפשר. אם היית חייה איזה חייה היית? א. אני כבר חייה, ב. אם זה לפי האופי אז אין לי מושג, ואם זה לפי הרצון אז סנאי מעופף. איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית חצי שוטף(אם יש כזה דבר), ערבית לא הכי טוב, אבל לומדת, ספרדית רק מילים בסיסיות בן-אדם של לילה או יום? שניהם, תלוי במצב הרוח. אבל אם צריך אז גם שניהם ברצף. בקטע הזה של ערנות ברצף ולהחזיק את עצמי אני חזקה. רגיש לדיגדוגים? תלוי אם אני רוצה או לא. כשאני לא מנסה לא להיות אני לא רגישה, אבל כשאני מנסה זה לא מזיז לי... מה היום הכי גרוע בחיים שלך? היום שאבדתי את השרשרת, והיום שסבא נפטר. מה היום הכי טוב בחיים שלך? היו הרבה. ביום שירד המון ברד. שנה שעברה כשקיבלתי את שתי התעודות(ממוצע 98.5 ואז ממוצע 99), וביום שקבלתי את הדג ממתכת בחינם, ושהייתי בקניון והיה ממש כיף(לפני איזה 3,4 שנים...). מה הדבר הכי חשוב לך? בריאות, כנות, אהבה והשרשרת. על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על אירועי היום שהיה, על השרשרת, או על מה שיקרה בעתיד. ממה אתה הכי פוחד? מחלה של מישהו אהוב שלא נרפאת, מוות של מישהו אהוב, שאני לא אמצא את השרשרת. המקום האהוב לחופשה? כל מקום עם המשפחה. טעם גלידה אהוב? שוקולד צ'יפ, או פררו רושר. ממתק אהוב? פררו רושר, ממתקים שלי. מכונית? אין. חג? פורים-מתחפשים צוחקים ממתקים וכיף, פסח-כל המשפחה בייחד, מסדרים ומוציאים כלים כשרים לפסח וכו'. תוכנית אהובה בטלויזיה? חברים. מילה אהובה? אבוקדו
. דיסק אהוב? אוסף השירים של אריק איינשטיין. הייתה לך שיחה רצינית? כן, בדרך כלל עם חברה טובה או עם אמא. חיבקת מישהו? כל יום אמא, אבא, חברות, וכמה פעמים חברים(זה כזה כמו מנהג בבית הספר שלנו לחבק לשלום ולהתראות את החברים). גרמת למישהו לצחוק? הרבה!!! כבר הזכרתי שאני פדחנית וחייה בשביל זה? הרגשת טיפש? כן...בעיקר ליד חברות. דיברת עם מישהו שאתה אוהב? הרבה. התגעגעת למישהו? סבא(הייתי בטח אולי מספיקה להכיר אותו יותר), סבתא רבה(מספיקה להכיר), סבא רבה(מספיקה להכיר), לשרשרת, וכשאבא שלי טס לפולין בלעדינו(מטעם הצבא). האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו?: לא. מישהי/ו בגדה בך? לא. נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן. היית מאוהב? פעמיים. ראית את מגדל אייפל? רק בתמונות, ויש לי פסל מדחום
. עישנת מריחואנה? לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. שיחקת מונופול? הרבה פעמים! אני מאד אוהבת מונופול. נישקת מישהי? על הלחי, או אמא בפה. (לגברים;) נישקת מישהו? אני בת
עשית אמבטיית קצף? כן
. ניסית דיאטה? לא דיאטה, אכילת אוכל בריא!!!. הייתה לך תאונת דרכים? חס וחלילה!!! לא!!! רכבת על פיל? הלוואי
נישארת ער כל הלילה? הרבה, ובעיקר במסיבות יום הולדת עם שינה. פחדת מהחושך? כשהייתי קטנה, ואז הכרתי רוחות טובות שהיגנו עלי(
). זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת?, כן, לפני שנה, ואז התאהבתי בילד הזה
. יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? נראה לכם שכל כך אוהבים אותי??. חחחח... לא!! זה מגעיל... שיקרת? מי לא, אבל נגמלתי בגיל 8, ומאז בקושי. השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? בשביל הכלבות שלי לפעמים, אבל זה עדיין נחשב אכילה, לא? אהה, בעצם פעם אימרתי על ממתקים עם חברות במשחק פוקר!!!. פגשת סלבריטי? המון פעמים.... גם הופעתי קבוע בטלוויזיה בסביבות כיתה ה'... עברת על החוק וניתפסת? לא. כשהייתי קטנה עברתי על החוק, אבל כיפרתי על זה כי אני רציתי, ולא נתפסתי. נרדמת בשיעור? לא!! זה בכלל אפשרי?? וואו, סוף סוף זה נגמר!. אתם יודעים שלקחה לי שעה שלמה לענות על זה? זה לא שמישהו עומד לשבת ולקרוא את זה, נכון?

cowgirl Ms

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

אהבת חיי

למעלה