שאלון

cowgirl Ms

New member
../images/Emo80.gifשאלון../images/Emo80.gif

כי המון זמן לא היה כזה. שם: מין: גובה: צבע עיניים: מיקום: נכשלת במקצוע? מאוהב/ת?: חבר/חברה: כמה זמן אתם ביחד?: מה את/ה לובש/ת עכשיו?: סקס לפני החתונה?: התאהבת פעם במורה?: מעשנת?: שותה?: מפלרטט/ת?: צבע אהוב: חיות אהובות: הכית מישהו?: מישהו נתן לך סטירה?: באינטרנט הרבה?: ביישן?: עד כמה אתה בוטח באנשים?: יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: היית בחו"ל?: השעו אותך?: היית רוצה לגור במקום אחר?: אתה מפונק?: שתייה מועדפת?: אתה מודל לחיקוי?: מה אתה לובש הכי הרבה?: פירסינגים?: קעקועים?: אוהב להצטלם?: אתה שזוף?: מתעצבן בקלות?: מסתדר עם אמאבא?: מסתדר עם האחים?: איך אתה מוציא כעס?: ברחת פעם מהבית? מה היית רוצה?: איך נראית האקס/ית שלך?: קיץ או חורף?: איך השיער שלך נראה עכשיו?: תוכל להיות צמחוני?: איך את נראית?: תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: שחית פעם בעירום?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: רומנטי? במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: עם מה\י אתה ישן?: בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: מה עשית היום? מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? את מי היית לוקח לאי בודד? אם היית חייה איזה חייה היית? איזה שפות אתה מדבר? בן-אדם של לילה או יום? רגיש לדיגדוגים? מה היום הכי גרוע בחיים שלך? מה היום הכי טוב בחיים שלך? מה הדבר הכי חשוב לך? על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? ממה אתה הכי פוחד? המקום האהוב לחופשה? טעם גלידה אהוב? ממתק אהוב? מכונית? חג? תוכנית אהובה בטלויזיה? מילה אהובה? דיסק אהוב? הייתה לך שיחה רצינית? חיבקת מישהו? גרמת למישהו לצחוק? הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? התגעגעת למישהו? האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : מישהי/ו בגדה בך? נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? היית מאוהב? ראית את מגדל אייפל? עישנת מריחואנה? שיחקת מונופול? נישקת מישהי? (לגברים;) נישקת מישהו? עשית אמבטיית קצף? ניסית דיאטה? הייתה לך תאונת דרכים? רכבת על פיל? נישארת ער כל הלילה? פחדת מהחושך? זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? שיקרת? השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? פגשת סלבריטי? עברת על החוק וניתפסת? נרדמת בשיעור?

עונה כנראה

שם: בר מין: נקבה גובה: 1.71 צבע עיניים: חומות מיקום: דרום נכשלת במקצוע? סופי לא. מאוהב/ת?: כן חבר/חברה: לא מה את/ה לובש/ת עכשיו?: ג'ינס וחולצת מקיף סקס לפני החתונה?: כן התאהבת פעם במורה?: נדלקתי על המדריך בקורס מד"א מעשנת?: לא שותה?: לא מפלרטט/ת?: כן צבע אהוב: לבן הכית מישהו?: הרבה זמן לא מישהו נתן לך סטירה?: לא באינטרנט הרבה?: כן ביישן?: לא עד כמה אתה בוטח באנשים?: לא הכי יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן היית בחו"ל?: כן השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: כן אתה מפונק?: לפעמים שתייה מועדפת?: דיאט קולה עם קרח אתה מודל לחיקוי?: לא מה אתה לובש הכי הרבה?: חזייה אני מניחה פירסינגים?: עגיל באף ו3 באוזניים קעקועים?: לא אוהב להצטלם?: לפעמים אתה שזוף?: כרגע לא מתעצבן בקלות?: לפעמים מסתדר עם אמאבא?: אפשר להגיד מסתדר עם האחים?: כנל איך אתה מוציא כעס?: כל מיני דרכים ברחת פעם מהבית? כן מה היית רוצה?: להתבגר. איך נראית האקס/ית שלך?: 1.71, כהה, שיער שחור, שרירי כזה אבל יש במה להחזיק קיץ או חורף?: חורף אולי איך השיער שלך נראה עכשיו?: אסוף בקוקו דיי גבוה תוכל להיות צמחוני?: מניחה שכן איך את נראית?: מצויין תצאי עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: לא תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן שחית פעם בעירום?: לא למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אופי של אבא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: תוהה רומנטי? כן במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: טבעת, שעון, שרשרת עם השם, עגיל באף ובאוזן מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: המון זמן עם מה\י אתה ישן?: בייבי דול ובובה מהאקס בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לא מה עשית היום? שופינג, אימון וסידרתי לי מקום בנשים מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מסתכלת בפלאפון מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? מסתכלת בפלאפון?
את מי היית לוקח לאי בודד? את שאול אם היית חייה איזה חייה היית? ברבור איזה שפות אתה מדבר? עברית אנגלית ספרדית ואפילו ערבית בסיסית+ בן-אדם של לילה או יום? תלוי במצברוח רגיש לדיגדוגים? לא, אבל אני מכורה לדיגי מה היום הכי גרוע בחיים שלך? 22.3.07 מה היום הכי טוב בחיים שלך? 14.8.07, 11.4.06 מה הדבר הכי חשוב לך? כנות. על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? בד"כ על היום שעבר ממה אתה הכי פוחד? להמשיך המקום האהוב לחופשה? אילת? טעם גלידה אהוב? וניל עוגיות. זה נחוץ? ממתק אהוב? גומי וכאלה מכונית? מאזדה MX5, אתם תראו שיהיה לי כזה. חג? פסח, לטוב ולרע \= תוכנית אהובה בטלויזיה? חברים מילה אהובה? מגה דיסק אהוב? אוטוביוגרפיה הייתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק? כן הרגשת טיפש? כם דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : לא מישהי/ו בגדה בך? לא שידוע לי נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? לא חזיתית עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? כן עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? כן הייתה לך תאונת דרכים? כן רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? לא זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן וזה לא כמו שזה נשמע פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? כן נרדמת בשיעור? לא

R h o n e

New member
יאיי ../images/Emo70.gif

שם: רון מין: זכר גובה: 150 ומשהו צבע עיניים: חומות מיקום: מחוז ירושלים נכשלת במקצוע? בטח מאוהב/ת?: אהא חבר/חברה: לא כמה זמן אתם ביחד?: -- מה את/ה לובש/ת עכשיו?: לא לובש חח סקס לפני החתונה?: ברור!!!!!!!!!!! התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת?: לא שותה?: לעיתים רחוקות מפלרטט/ת?:
צבע אהוב: שחור חיות אהובות: חתול הכית מישהו?: אהא מישהו נתן לך סטירה?: כן, וזה הדבר הכי מעצבן שאפשר לקבל. באינטרנט הרבה?: כן ביישן?: תלוי ליד מי עד כמה אתה בוטח באנשים?: כמעט באופן מלא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: המון היית בחו"ל?: כן השעו אותך?: כן - 3 פעמים ככה היית רוצה לגור במקום אחר?: כן אתה מפונק?: לפעמים. שתייה מועדפת?: אקווה נובה. אתה מודל לחיקוי?:..קצת. מה אתה לובש הכי הרבה?: שחור פירסינגים?: יהיה קעקועים?: יהיה אוהב להצטלם?: לא אתה שזוף?: לא מתעצבן בקלות?: כן מסתדר עם אמאבא?: לפעמים. לרוב לא מסתדר עם האחים?: חלקם איך אתה מוציא כעס?: אומר מה שאני חושב + לפעמים שובר דברים ברחת פעם מהבית? לא מה היית רוצה?: כסף והרבה איך נראית האקס/ית שלך?: חסוי קיץ או חורף?: חורף איך השיער שלך נראה עכשיו?: קצר תוכל להיות צמחוני?: לא איך את נראית?: כללי מדי תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: כן תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן שחית פעם בעירום?: כן למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אבא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: יד שמאלית רומנטי? אופקורס במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: אין מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לא זוכר עם מה\י אתה ישן?: כלום בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: אולי. מה עשית היום? הרבה דבריפ מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מדליק את המחשב מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? מכבה את המחשב חח את מי היית לוקח לאי בודד? חסוי אם היית חייה איזה חייה היית? חתול איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית וקצת ערבית בן-אדם של לילה או יום? לילה רגיש לדיגדוגים? מאוד מה היום הכי גרוע בחיים שלך? לא זוכר מה היום הכי טוב בחיים שלך? חסוי מה הדבר הכי חשוב לך? אושר והנאה על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? חסוי ממה אתה הכי פוחד? שימנעו ממני את ההנאות שלי + ג'וקים המקום האהוב לחופשה? חיפה
טעם גלידה אהוב? הכל ממתק אהוב? -- מכונית? -- חג? ל"ג בעומר תוכנית אהובה בטלויזיה? חברים + יריחו + מיכאלה מילה אהובה? -- דיסק אהוב? יש מלא שאני אוהב. הייתה לך שיחה רצינית? מלא חיבקת מישהו? שאלה טיפשית גרמת למישהו לצחוק? בטח הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן כן התגעגעת למישהו? עדיין האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : לא מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? בטח..עדיין ראית את מגדל אייפל? לא עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן חח נישקת מישהי? כן (לגברים;) נישקת מישהו? לא עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? כן הייתה לך תאונת דרכים? לא רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? בטח פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? בטח השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? כן, לפני שבועיים
תודה היה נחמד

orev 21

New member
וואו איזה שאלון...

אז ככה... אלה התשובות שלי... שם: טל מין: זכר גובה: 1.71 צבע עיניים: כחול-ירוק מיקום: ראשון לציון נכשלת במקצוע? לא מאוהב/ת?: כן חבר/חברה: כן כמה זמן אתם ביחד?: חודש מה את/ה לובש/ת עכשיו?: בוקסר וחולצה סקס לפני החתונה?: ברור התאהבת פעם במורה?: לא מעשן?: מדי פעם שותה?: כן מפלרטט/ת?: יש חברה... צבע אהוב: כחול חיות אהובות: כלב הכית מישהו?: כן מישהו נתן לך סטירה?: כן באינטרנט הרבה?: כשאני בבית - כן... ביישן?: לא עד כמה אתה בוטח באנשים?: תלוי מי יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן היית בחו"ל?: כן השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: לא אתה מפונק?: לא שתייה מועדפת?: דיאט ספרייט או נסטי אפרסק אתה מודל לחיקוי?: לא מה אתה לובש הכי הרבה?: מדי ב' לצערי פירסינגים?: לא קעקועים?: לא אוהב להצטלם?: לא איכפת לי להצטלם אתה שזוף?: כן (היה אחלה קיץ...) מתעצבן בקלות?: לא מסתדר עם אמאבא?: כן מסתדר עם האחים?: כן איך אתה מוציא כעס?: עם עצמי בשקט או עם מוזיקה ברחת פעם מהבית? לא מה היית רוצה?: להשתחרר מהצבא כבר איך נראית האקס/ית שלך?: 1.68, שיער חום, עיניים חומות קיץ או חורף?: קיץ איך השיער שלך נראה עכשיו?: רגיל תוכל להיות צמחוני?: לא איך אתה נראה?: 1.71, שיער שחור, עיניים כחול-ירוק תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: תלוי עד כמה צעירה יותר... אבל כן תצא עם מישהי מבוגרת יותר?: כן שחית פעם בעירום?: כן למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: יש בי משניהם.... אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: שומדבר רומנטי? כן במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: אין מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: מזמן עם מה\י אתה ישן?: בוקסר או חברה שלי בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: יש מצב מה עשית היום? טיול עם החברים מהצוות, ביקרתי את הקצין שלי שנפצע, שיחה עם ידידה טובה מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מצחצח שיניים ושוטף פנים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? משתין את מי היית לוקח לאי בודד? את חברה שלי והאייפוד שלי אם היית חייה איזה חייה היית? אין לי מושג איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית וערבית (ספרותית ומדוברת) בן-אדם של לילה או יום? לילה רגיש לדיגדוגים? לא מה היום הכי גרוע בחיים שלך? לא זוכר יש כמה כאלה מה היום הכי טוב בחיים שלך? כשהכנסייה הופיעו מול היחידה שלי ועוד כמה ימים שלא עולים לי בראש כרגע... מה הדבר הכי חשוב לך? מוזיקה על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? חברה שלי ממה אתה הכי פוחד? כלום המקום האהוב לחופשה? דרום אמריקה (עוד כמה חודשים בלבד !!!) טעם גלידה אהוב? אוריאו ממתק אהוב? מארס וטוויקס מכונית? הייתי אומר יותר ג'יפ.... האמר מטורף כזה חג? אוהב את רובם תוכנית אהובה בטלויזיה? חברים מילה אהובה? מגה... חחח ברוש זה בשבילך מאמי דיסק אהוב? "דברים בלחש" (מאסטרפיס !!!) הייתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהי? כן גרמת למישהו לצחוק? כן הרגשת טיפש? כן דיברת עם מישהי שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהי? מתגעגע גם עכשיו האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : כן מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? הייתי עליו אפילו עישנת מריחואנה? לא (אבל בעוד כמה חודשים...) שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? כן עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? לא הייתה לך תאונת דרכים? כן רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? לא זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? עוגה בפרצוף של מישהו פגשת סלבריטי? הכנסייה המדהימים !!!! עברת על החוק וניתפסת? כן נרדמת בשיעור? כן עברתי את זה בסוף.... :)

נתחיל...

שם: צבי מין: ז גובה: לא יודע. צבע עיניים: חום. מיקום: י-ם. נכשלת במקצוע? -אין לי בגרות. מאוהב/ת?: כרגע לא. וכך לגבי 2 השאלות הבאות. חבר/חברה: כמה זמן אתם ביחד?: מה את/ה לובש/ת עכשיו?: שומדבר מיוחד. סקס לפני החתונה?: למה חתונה??? התאהבת פעם במורה?: ממ. לא מורה שלי. מעשנת?: שמפו. שותה?: כן. מפלרטט/ת?: כן. צבע אהוב: סגול. לדקה הזאת. חיות אהובות: צבי, לאמה, חלזונות שפה בחוץ. הכית מישהו?: כן מישהו נתן לך סטירה?: כן באינטרנט הרבה?: יותר מידי ביישן?: תלוי.בעיקרון כן. עד כמה אתה בוטח באנשים?: לא יותר מידי יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: הו, הו, המון. היית בחו"ל?: רק בארה"ב.בקרוב אפתח במסע עולמי. השעו אותך?: ממ.השעתי את עצמי בעיקר. לא סיימתי בי"ס. היית רוצה לגור במקום אחר?: לא מקום ספציפי. אני מעוניין בנדידה. אתה מפונק?: לפעמים..מתוך 6 ילדים, אמא טוענת שאני הכי מפונק(אולי יחד עם ההכי קטן. אני ההכי גדול..) שתייה מועדפת?: מים, מיץ תפוזים, שיבאס ריגל, הוגארדן. אתה מודל לחיקוי?: בהחלט. תלוי לאן תרצו להגיע. מה אתה לובש הכי הרבה?: תחתונים, אני מניח. פירסינגים?: קעקועים?: לא, ועוד לא. אוהב להצטלם?: פחות מפעם. אתה שזוף?: שכנזי שכמוני. מתעצבן בקלות?: לא מסתדר עם אמאבא?: מסתדר עם האחים?: כן, כי אנלא גר איתם :) איך אתה מוציא כעס?: בבקבוק? הא, לא יודע. ברחת פעם מהבית? ממ. כן. מה היית רוצה?: להיות כלום. איך נראית האקס/ית שלך?: תלוי איזו. האחרונה-אולי בעתיד תיראה יותר טוב. קיץ או חורף?: ברור שחורף איך השיער שלך נראה עכשיו?: ארוך ופראי תוכל להיות צמחוני?: חשבתי על זה. אולי יום 1. איך את נראית?: טוב תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: כבר קרה תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: אשמח שיקרה שחית פעם בעירום?: לא למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אמא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: ציפורניים רומנטי? לעיתים במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: אין מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לא יוצא למסיבות עם מה\י אתה ישן?: לבד בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: ממ, אתחפש לבחורה, אם יתאים להם, אדגמן לפליי בויי. מה עשית היום? ניגנתי.כתבתי.קראתי.אכלתי.קניתי.שתיתי.נהניתי.הרגשתי מאושר.היום בסל. מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? לא קם בבוקר.. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? משתגע מזה שאנלא נרדם. את מי היית לוקח לאי בודד? וואו.סופסוף שאלה קשה. לא יודע. מעניין באמת.. אם היית חייה איזה חייה היית? הייתי חיה מזן חדש. חיה מתאבדת. איזה שפות אתה מדבר? אנגלית(שפת אם), ועברית(שפת הספר). פעם ידעתי לקרוא רוסית. אני אוהב שפות. מתישהו נלמד. בן-אדם של לילה או יום? לילה. ביי פאר.. רגיש לדיגדוגים? לא מגלה מה היום הכי גרוע בחיים שלך? מממ זה קורה מידי פעם... מה היום הכי טוב בחיים שלך? אותו דבר.וזה הצד הטוב שבעניין.. אם בכוח צריך תשובה, אז כשבתדודתי התארסה. מה הדבר הכי חשוב לך? אין לי מושג על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על מה לא? חושב יותר מדי. ממה אתה הכי פוחד? ממה שאגלה או לא אגלה כשאמות המקום האהוב לחופשה? בא לי על פראג.אולי בחודש הבא. טעם גלידה אהוב? יש פה בן אנד ג'ריז קבוע במקפיא...מבחר נפלא :) ממתק אהוב? דוריטוס.הירוק ואז הכתום מכונית? אין חג? סוכות יש יומולדת. נראהלי יום כיפור. או חנוכה. לא יודע. תוכנית אהובה בטלויזיה? סיינפלד מילה אהובה? פוקין איי. דיסק אהוב? LifeHouse-No Name Face הייתה לך שיחה רצינית? חיבקת מישהו? גרמת למישהו לצחוק? הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? התגעגעת למישהו? האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : מישהי/ו בגדה בך? נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? היית מאוהב? -על כל אלה, התשובה היא-כן. ראית את מגדל אייפל? לא עישנת מריחואנה? כן שיחקת מונופול? הו, כל הזמן. יש לנו שיטה גאונית. אשמח להכירה. תוך 2-4 שעות נגמר משחק מלהיב ביותר! נישקת מישהי? (לגברים;) נישקת מישהו? -מחכה לזה...זה יקרה יום 1. עשית אמבטיית קצף? ממ בטח פעם ניסית דיאטה? תמיד.סתם.אני מקל הייתה לך תאונת דרכים? לא משהו רציני רכבת על פיל? ממ לא נראהלי נישארת ער כל הלילה? כל הזמן.אתמול.אולי היום.. פחדת מהחושך? בטח.בעיקר כקטן.היום אני מאוהב בו. זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? ממ לא שיקרת? כן.התשובה האפשרית היחידה.יש פה יותר מדי שאלות מיותרות.ואנשים. אני למשל. השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? ממ מניח שכן.בטח כצעיר. פגשת סלבריטי? לא 'קבענו', אבל בטח הזדמן. עברת על החוק וניתפסת? ממ ע"י שוטרים לא. משטרה צבאית נחשב? נרדמת בשיעור? כמובן. לילה מנוחה. מישהו/י קרא/ה?

webrain

New member
וואו הממ

לא יודע אם לא כדאי לצנזר פה חלק חחח שם:ירון מין: זכר גובה: 1.73 צבע עיניים: כחול מיקום: חולון נכשלת במקצוע? לא רלוונטי מזמן אבל בזמנו הייתי תמיד נכשל בחנ"ג מאוהב/ת?: בערך חבר/חברה: חבר כמה זמן אתם ביחד?: מורכב מה את/ה לובש/ת עכשיו?: חולצה ומכנסיים סקס לפני החתונה?: מאוחר מידי להחליט אחרת נראה לי התאהבת פעם במורה?:לא אבל הצעתי לאיזה מורה נישואין פעם מעשנת?: לעיתים רחוקות נורא שותה?: לעיתים יותר קרובות מרחוקות נורא
מפלרטט/ת?: תמיד צבע אהוב: כחול חיות אהובות: נוקס (החתול שלי) הכית מישהו?: אני מניח שקרה מתישהו מישהו נתן לך סטירה?: גם אני מניח שקרה מתישהו באינטרנט הרבה?: יותר מידי כנראה ביישן?: פחות מפעם עד כמה אתה בוטח באנשים?: משתדל נורא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: אני מנסה להיות ספר פתוח בימים אלו כמה שאפשר אבל למי אין היית בחו"ל?:יאפ השעו אותך?: בבי"ס? לא ממש היית רוצה לגור במקום אחר?:אולי אוסטרליה אתה מפונק?: לפעמים משתדל שלא שתייה מועדפת?: מרטיני אתה מודל לחיקוי?: חחחח לא כדאי לכם מה אתה לובש הכי הרבה?: בגדים פירסינגים?: באוזן והיה לי בגבה קעקועים?: לא אוהב להצטלם?: ככה אתה שזוף?: לפעמים מתעצבן בקלות?: מנסה לעבוד על לא להתעצבן בכלל מסתדר עם אמאבא?: לפעמים מסתדר עם האחיות?: כן איך אתה מוציא כעס?: ברחת פעם מהבית? לא מה היית רוצה?: המממ אחלה שאלה האמת שאני כרגע רוצה להוציא ספר ושהוא יצליח איך נראית האקס/ית שלך?: כמו כל מי שיצאתי איתם חתיך
קיץ או חורף?: האביב הנצחי (האמת קיץ) איך השיער שלך נראה עכשיו?: תספורת צבאית קצרה תוכל להיות צמחוני?: עובד על זה כרגע ללא הצלחה מיוחדת איך את נראית?: 1.73 66 שיער כהה קצוץ עיניים כחולות בהיר (משרד שידוכין???) תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: כן תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: לא שחית פעם בעירום?:לא למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?:אף אחד אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: חחח כלוםםםם רומנטי? משתדל במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?:בלונדינית (סוריי אני שטחי) איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: אין מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: שבוע בערך עם מה\י אתה ישן?:חבר, חתול, שמיכה, טלווזיה בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: קשה להגיד לא רק שפלייבוי לא יגידו כן מה עשית היום? מילאתי שאלון בפורום של כנסיית השכל מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? נותן לנוקס אכול כי הוא פשוט יהרוג אותי אם לא מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? טלווזיה זה עוזר להרדם את מי היית לוקח לאי בודד? תחבר אני מניח אם היית חייה איזה חייה היית? פגאסוס איזה שפות אתה מדבר? עברית אנגלית סי אסמבלי בן-אדם של לילה או יום? לילה יותר רגיש לדיגדוגים? כן מה היום הכי גרוע בחיים שלך? לא רלוונטי כבר לחיים מה היום הכי טוב בחיים שלך? היו הרבה אני אציין אחד שהייתי בלונדון מה הדבר הכי חשוב לך? שאנשים יהיו מאושרים על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? חשבון נפש ממה אתה הכי פוחד? לאבד שליטה כנראה המקום האהוב לחופשה? לונדון טעם גלידה אהוב? שוקו ממתק אהוב? ביסלי מכונית? כרגע יש פולו חג? סוכות תוכנית אהובה בטלויזיה? יש יותר מידי רובן לא קיימות כבר שנים מילה אהובה? אין דיסק אהוב? הרבה אבל אני חושב שאחד הכי טובים ששמעתי בחיי (ולא אוסף) dog man star /Suede הייתה לך שיחה רצינית? ברור חיבקת מישהו? ברור גרמת למישהו לצחוק? ברור הרגשת טיפש? ברור דיברת עם מישהו שאתה אוהב? ברור התגעגעת למישהו? ברור האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? :כן מישהי/ו בגדה בך? המממ נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? רק זה שיש אצלי בבית מלגו עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? גם זה קרה כשהייתי שיכור (לגברים;) נישקת מישהו? המון עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? קצת הייתה לך תאונת דרכים? תאונה של אוטו ואוטו רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? הרבה פחדת מהחושך? קצת זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? כן יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? הממ לא בדיוק שיקרת? משתדל כמעט ולא השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? הממ אני לא אפרט כאן פגשת סלבריטי? הרבה עברת על החוק וניתפסת? חוקי תנועה נרדמת בשיעור? כן וואי סיימתי חחחח

EDTH

New member
עונה../images/Emo26.gif

שם: אריק בשבילכם
מין: ז גובה: 1.87 בערך צבע עיניים: חום מיקום: קרית אתא נכשלת במקצוע? כן מאוהב/ת?: כן
חבר/חברה: יש כמה זמן אתם ביחד?: 4 וחצי חודשים
מה את/ה לובש/ת עכשיו?: מכנסיים קצרים וחולצה של "ישראל היום" סקס לפני החתונה?: אהא
התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת?: לא שותה?: רק עם עדן
מפלרטט/ת?: לא צבע אהוב: שחור נראה לי חיות אהובות: הרבה הכית מישהו?: לא ברצינות נראה לי מישהו נתן לך סטירה?: כן!, עדן!!
באינטרנט הרבה?: כן ביישן?: קצת עד כמה אתה בוטח באנשים?: תלוי... יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: אולי היית בחו"ל?: כן השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: כן אתה מפונק?: קצת
שתייה מועדפת?: באבל דרינק אתה מודל לחיקוי?: לא
מה אתה לובש הכי הרבה?: ג'ינס פירסינגים?:
קעקועים?:
אוהב להצטלם?: לא ממש אתה שזוף?: לא מתעצבן בקלות?: לפעמים מסתדר עם אמאבא?: משתדל מסתדר עם האחים?: אממ איך אתה מוציא כעס?: מרביץ לעדן... סתם לא, אני מנגן או מדבר עם עדן וזה בד"כ מרגיע אותי
ברחת פעם מהבית? לא מה היית רוצה?: שאלה קשה אבל אני חושב שלהיות פשוט מאושר... איך נראית האקס/ית שלך?: היא בלתי נראית קיץ או חורף?: חורךףףף
איך השיער שלך נראה עכשיו?:כמו בד"כ תוכל להיות צמחוני?: בשר לא ממש טעים לי... איך את נראית?: כוסית
תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: כן תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: מצטער... אני כבר יוצא עם עדן
שחית פעם בעירום?: לא למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: נראה לי שאבא... לא זוכר XD אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: ראש
רומנטי? משתדל
במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: אמממממממ איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: צמידים שעדן עשתה לי מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לא מת על מסיבות... עם מה\י אתה ישן?: בוקסר ולפעמים גם עם עדן
בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לא מה עשית היום? חילקתי עיתונים בצומת
מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?מכבה את הנודניק בפלאפון. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם?מכוון שעון ל 6:40 (בגלל העיתונים =/ ) את מי היית לוקח לאי בודד? טוב אז בגלל שעדן לא הייתה לוקחת אותי לאי בודד אז לא אקח אותה גם!
אז הייתי לוקח מוזיקה, גיטרה ו...את עדן... נו! אני לא יכול בלי :] אם היית חייה איזה חייה היית? |פינגווין| איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית. בן-אדם של לילה או יום? לילה בד"כ רגיש לדיגדוגים? לא מה היום הכי גרוע בחיים שלך? ממ היום שאבא שלי נפטר
מה היום הכי טוב בחיים שלך? 30.05.07 מה הדבר הכי חשוב לך? ת'אמת... עדן
על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? תנחשו
ממה אתה הכי פוחד? לאדע... המקום האהוב לחופשה? לאדע... טעם גלידה אהוב? אני אוהב הרבה :] ממתק אהוב? לאדע מכונית? - חג? ממ אולי פסח תוכנית אהובה בטלויזיה? אין מילה אהובה? אוף
דיסק אהוב? וואו! יש המווווווווווווווון!@%! הייתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק? כן הרגשת טיפש? כן! דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : לא מישהי/ו בגדה בך? לא (עדן?
) נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? עדיין ראית את מגדל אייפל? תמונה עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? כן (לגברים;) נישקת מישהו? לא שזכור לי XD עשית אמבטיית קצף? לא זוכר ניסית דיאטה? לא נראה לי הייתה לך תאונת דרכים? לא רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן
פחדת מהחושך? כשהייתי קטן
זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? מלחמת אוכל
פגשת סלבריטי? כןן (אתמול) עברת על החוק וניתפסת? לא חושב נרדמת בשיעור? לא

אני אני אניייי../images/Emo9.gif

שם:עינב מין:נקבה גובה:1.64-5 ככה צבע עיניים:כחול-ירוק-צהוב. מיקום:ליד המחשב חחח, סתם, כפר בןנון. נכשלת במקצוע?
מאוהב/ת?:
חבר/חברה:
כבר לא כמה זמן אתם ביחד?:- את/ה לובש/ת עכשיו?:מכנסיים קצרים וגופייה סקס לפני החתונה?:
התאהבת פעם במורה?:
מעשנת?:
שותה?:
לפעמים מפלרטט/ת?:
צבע אהוב:חום חיות אהובות:כלב, קוף, פיל הכית מישהו?:
מישהו נתן לך סטירה?:
באינטרנט הרבה?:
ביישן?:
עד כמה אתה בוטח באנשים?:עד כמה שיכולה\: יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:
היית בחו"ל?:
השעו אותך?:
היית רוצה לגור במקום אחר?:
אתה מפונק?:לפעמים שתייה מועדפת?:
אתה מודל לחיקוי?:
מה אתה לובש הכי הרבה?:דיקיז, חצאיות על מכנסיים, ולבוש זרוק ונוח פירסינגים?:
קעקועים?:
אוהב להצטלם?:
תלוי אתה שזוף?:
מתעצבן בקלות?:
מסתדר עם אמאבא?:
מסתדר עם האחים?:
איך אתה מוציא כעס?:צעקות,לישון,לשמוע מוזיקה ברחת פעם מהבית?
מה היית רוצה?:
איך נראית האקס/ית שלך?:מזה משנה.. קיץ או חורף?:חורף.ברור
איך השיער שלך נראה עכשיו?:אסוף. תוכל להיות צמחוני?:
הייתי שנתיים איך את נראית?:כמו עצמי
תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?:
לא. אלא אם כן בשנה גג וגם אולי אולי תצאי עם מישהו מבוגר יותר?:
שחית פעם בעירום?:
למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?:גםוגם תלוי מי רואה.. אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?:את הזרת רומנטי?
במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?:
איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:
אין מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?:לפני שבוע נראלי עם מה\י אתה ישן?:עם הבובה שלי, טיגר.
בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?:
מה עשית היום?כמה שעות בצפר, וישנתי.. מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?
ממשיכה לישון מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם?
מסתכלת בפלאפון, שמה שעון מעורר.. את מי היית לוקח לאי בודד?שניסע לשם נחליט. אם היית חייה איזה חייה היית?לאיודעת..נמר אולי איזה שפות אתה מדבר?עבריתואנגלית בן-אדם של לילה או יום?גםוגם רגיש לדיגדוגים?
מה היום הכי גרוע בחיים שלך?
מה היום הכי טוב בחיים שלך?
מה הדבר הכי חשוב לך?חברים טובים, כנות, משפחה כמובן. על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון?
כל פעם משו אחר.. ממה אתה הכי פוחד?אין דבר אחד. המקום האהוב לחופשה?לאיודעת טעם גלידה אהוב?תות לימון?
ממתק אהוב?
מכונית?
לא מבינה בזה ולא אכפת לי, העיקר שתיסע.. חג?ראש השנה אולי, או סוכות.. תוכנית אהובה בטלויזיה?חברים מילה אהובה?אין ממש דיסק אהוב?אין אחד הייתה לך שיחה רצינית?
חיבקת מישהו?
גרמת למישהו לצחוק?
הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב?
התגעגעת למישהו?
האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? :
מישהי/ו בגדה בך?
נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך?
היית מאוהב?
ראית את מגדל אייפל?
עישנת מריחואנה?
שיחקת מונופול?
נישקת מישהי?
(לגברים;) נישקת מישהו?
עשית אמבטיית קצף?
ניסית דיאטה?
הייתה לך תאונת דרכים?
לא משהו רציני רכבת על פיל?
הלוווואי
נישארת ער כל הלילה?
פחדת מהחושך?
זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת?
יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית?
שיקרת?
, כשהייתי קטנה הייתי עובדת על אמא שלי מלא. חחח השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?
פגשת סלבריטי?
עברת על החוק וניתפסת?
נרדמת בשיעור?

היה את השאלון הזה בקומונה שאני חברה בה

אז אני פשוט מעתיקה: שם: מיתר מין: למה לא? גובה: 1.68 צבע עיניים: ירוק נכון לשלשום בצהריים מיקום: בית נכשלת במקצוע? NEVER ביצפר: ? מאוהב/ת?: לא בקלות כזאת חבר/חברה: לא, אבל אני רואה עוד טעות קרבה ובאה לכיווני אם כן, שם: -- כמה זמן אתם ביחד?: למה לחפור? מה את/ה לובש/ת עכשיו?: שלייקעס ומכנסיים מעבר לפופיק, ותחתוני סבתא. סקס לפני החתונה?: כמובן, אלא אם אני אתחתן בגיל 16 התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת?: חס וחלילה שותה?: חס וחליל מפלרטט/ת?: אוף קורס צבע אהוב: כרגע זה אדום, אבל זה דיי משתנה חיות אהובות: כלבים, אני חושבת, חתולים אינטיליגנטיים מדי בשביל להיות חביבים עליי מי החברים הכי טובים שלך?: מיתרסקי, רועי ופרקר הכית מישהו?: את גאידמאק פעמיים, ואת ג'וני דפ שלוש (הוא אוהב את זה ככה) עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: רועי מישהו נתן לך סטירה?: NOP באינטרנט הרבה?: Too much ביישן?: ממש לא מתקלח?: רק בחגים ושביתות שונא ביצפר?: ממש לא יש לך חיים?: מסתבר עד כמה אתה בוטח באנשים?: בקלות רבה מדי לפעמים, ולא מספיק לפעמים שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: אף פעם יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כמובן תעשה צניחה חופשית?: עם החברה הנכונה אוהב לרקוד?: לא היית בחו"ל?: המון סילקו אותך מביצפר?: כן, בטח השעו אותך?: ממש לא היית רוצה לגור במקום אחר?: לפעמים אתה מפונק?: תלויי באיזה מובן שתייה מועדפת?: קפה קר שותה מים?: יש ברירה? אפיקים, בכל זאת באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט הרבל או משהו כזה יש לך פלאפון?: אין דיד אתה מודל לחיקוי?: בהחלט, למען האמת הנהגתי כמה וכמה אופנות וצורות התנהגות מה אתה לובש הכי הרבה?: אולסטאר שציירתי עליהן פירסינגים?: ב"ה קעקועים?: כשהמוכרים יפסיקו לשגע ת'שכל אוהב להצטלם?: לא אתה שזופה?: מתעצבן בקלות?: תלויי במצברוח, אבל בד"כ כן התחלת שמועה על מישהו?: חס וחלי יש לך קו טלפון משלך?: לא, רק את הפלאפון יש לך בריכה פרטית?: הייתה, עכשיו יש טרמפולינה בקוטר 3.60 מ' אחים ואחיות?: אח בן 12 בעוד 9 ימים תחתונים?: יש, תודה לאל מסתדר עם אמאבא?: עם אמא כן מסתדר עם האחים?: אכן איך אתה מוציא כעס?: ציור, בד"כ ברחת פעם מהבית? בגיל 3, לעשר דקות חולמ בהקיץ?: לעיתים רחוקות מה היית רוצה?: שלום עולמי ולפתור את בעיית הרעב באפריקה. NOT. מה הפרחים המועדפים עליך?: אולי גם תשאלו על מה אני מעדיפה להדפיס את דגל הגאווה? איך נראית האקס/ית שלך?: איזה מהם? הראשון 1.90+, רוסי מטאליסט; השני שרירי וחסון; השלישי בן 18.5, נראה טוב; הרביעי נראה טוב אף הוא. אתה חצוף?: למבוגרים משתדלת שלא קיץ או חורף?: שניהם אתה נהנה להתלכך?: תלויי בסביבה ובמצברוח איך הפופיק שלך?: מושלם לעגיל, למען האמת מה מספר המזל שלך?: 2 איך השיער שלך נראה עכשיו?: דווקא יום שיער טוב מתולתל נחמד וארוך תוכל להיות צמחוני?: ללא ספק איך את נראית?: 1.68 מ' על 47 ק"ג, בהירה מאד, שיער אדום, טיפה נמשים, עיניים ירוקות, סגנון לבוש.. דיי.. ממ.. מקורי תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: ממש לא תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: תמיד היו לך הפרעות אכילה?: לא נראה לי שזאת שאלה במקום :S כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: זאת שאלה רצינית? שחית פעם בעירום?: לא יפה?: הא? למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אמא, ללא ספק בוכה הרבה?: משתדלת שלא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: שיער נחשב? באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: "הלו?" רומנטי? רק אם מכריחים אותי מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לפני הרבה שנים במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: הכל חוץ מבלונדינית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?: לא שיש הרבה לחשוף, אבל כן החבר הכי טוב שלך בתול?: לא מה הצבע תחתונים שלך?: אדום איזה מראה יש לחדר שלך?: גדול, מרווח, ירוק, מיטה גדולה, אופטימי יתר על המידה איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: 4 טבעות, 14 צמידים, 3 עגילים ושרשרת איך אתה מרגיש עכשיו?: חביב מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: עם טראנסים והכל? סוף ח' אני חושבת עם מה אתה ישן?: בוקסר וגופייה בד"כ האם הפיצו עלייך שמועה?: לא ככל הידוע לי במה אתה נוהג?: בימבה אתה ילדה של אבא או אמא?: של עצמי מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: כיתה ו' בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: מי ירצה שאני אדגמן לפלייבויי לעזאזל? מה עשית היום? התעוררתי, התקלחתי, גיליתי שאני לא אמורה לקום עדיין, חזרתי לישון, התעוררתי שוב, התארגנתי לביה"ס, נסעתי לביה"ס, למדתי ביולוגיה וחזרתי הבייתה. עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: מעדיפה שלא קור או חום? חום, ללא ספק לישון או לקום? לישון חוף או הרים? הרים קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מקלחת מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? שוכבת במיטה? את מי היית לוקח לאי בודד? רועי, פרקר ומיתרסקי אם היית חייה איזה חייה היית? חומני איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית שוטף, מבינה קצת ערבית בן-אדם של לילה או יום? יום רגיש לדיגדוגים? ממש לא מה היום הכי גרוע בחיים שלך? לא צריך להכנס לזה מה היום הכי טוב בחיים שלך? גם לא לזה מה הדבר הכי חשוב לך? החברים והמשפחה על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על אנשים ממה אתה הכי פוחד? גם לזה לא צריך להכנס, מה זה השאלון החודרני הזה!? המקום האהוב לחופשה? לונדון טעם גלידה אהוב? קפוצ'ינו ממתק אהוב? תפוז נחשב? מכונית? ניסאן מיקרה, וחיפושית חדשה, וסמארט חג? פסח תוכנית אהובה בטלויזיה? אבודים מילה אהובה? "אני אתיז אותך!" נחשב מילה? דיסק אהוב? וואו, שאלה אכזרית. אוטוביוגרפיה II, כנסיית השכל הייתה לך שיחה רצינית? כמובן חיבקת מישהו? לא, בחיים לא גרמת למישהו לצחוק? מנסה הרגשת טיפש? לא, למען האמת אני חושבת שלא. דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כמובן התגעגעת למישהו? אין דיד האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : NOP מישהי/ו בגדה בך? חס וחל נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? וגם עליתי עליו עישנת מריחואנה? חס וח! שיחקת מונופול? קורה נישקת מישהי? מממ.. עשית אמבטיית קצף? תמיד אחרי אפיקים ניסית דיאטה? לא הייתה לך תאונת דרכים? לא רכבת על פיל? אה-הא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לטווח הארוך - לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא, אבל התפתחו יחסים עם מישהו בעוד שעם אחר הם דעכו שיקרת? מעדיפה לחשוב שלא השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? קרבות אוכל או דברים שצריך לצנזר? בכל אופן לא ולא. פגשת סלבריטי? כןןןןן את אביתר בנאי והוא קרא לי צדיקה! ! עברת על החוק וניתפסת? נופ נרדמת בשיעור? כמעט

הנני כאן.

שם:בתאל מין:נקבה גובה:מטר וצ'ופצ'יק... 1.60 צבע עיניים:חום מיקום: באר שבע נכשלת במקצוע?לא מאוהב/ת?:לפעמים חבר/חברה:אין כמה זמן אתם ביחד?: נממממ מה את/ה לובש/ת עכשיו?: לובשת כל מה שצריך סקס לפני החתונה?: בכייף התאהבת פעם במורה?: במתרגל שלי לפיסיקה מעשנת?: לא. רק פסיבית.. שותה?: לפעמים. מפלרטט/ת?:לפעמים צבע אהוב: אינדיגו חיות אהובות: כל החיות. הכית מישהו?: כן מישהו נתן לך סטירה?: כן וזה כואב.. באינטרנט הרבה?: בדר"כ.. כשלא לומדת/עובדת ביישן?:כן עד כמה אתה בוטח באנשים?: לא יותר מידי יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:כן היית בחו"ל?:לא. השעו אותך?:לא. אני חננה היית רוצה לגור במקום אחר?: כן. רמת הגולן. אתה מפונק?:לא. שתייה מועדפת?: מים אתה מודל לחיקוי?:לא. מה אתה לובש הכי הרבה?: תחתונים. פירסינגים?:אין קעקועים?:אין אוהב להצטלם?:לפעמים אתה שזוף?: קלות.. מתעצבן בקלות?:לא. מסתדר עם אמאבא?:בדר"כ כן. מסתדר עם האחים?:כנ"ל. מיכל שלי!!!!!!! איך אתה מוציא כעס?: שומעת מוזיקה ושותקת.. ברחת פעם מהבית?כן מה היית רוצה?: להיות מאושרת לנצח איך נראית האקס/ית שלך?: גבוה,בלונדי עיניים כחולות... נו אשכנזי.. קיץ או חורף?: גם וגם איך השיער שלך נראה עכשיו?: אסוף בקוקו מתולתל.. תוכל להיות צמחוני?: כן איך את נראית?: סביר. יש הכל קומפלט. תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?:לא תצאי עם מישהו מבוגר יותר?:כן. זה בדר"כ ככה. שחית פעם בעירום?:לא. למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: לשכן.. אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: את האמה ביד שמאל.. רומנטי? כן. במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:אין. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: מזמן... כשהיתי חיילת... עם מה\י אתה ישן?: עם החתול שלי ועם מכנס וחולצה.. בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לא. מה עשית היום? קניתי ציוד לאוניברסיטה והיתי עם חברה טובה. מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? נתקעת בקירות.. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? שומעת מוזיקה את מי היית לוקח לאי בודד? אם היה חבר אז את החבר.. וספרים.. אם היית חייה איזה חייה היית? חתול. איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית,פסקל,JAVA... בן-אדם של לילה או יום? יום רגיש לדיגדוגים?כן מה היום הכי גרוע בחיים שלך? היום שנפל קאסם מחוץ לכיתה שלי במכללה. מה היום הכי טוב בחיים שלך? כשאחותי נולדה. מה הדבר הכי חשוב לך? אחותי,חברות... כל מיני.. על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? כלום. ממה אתה הכי פוחד? לאכזב אנשים ואת עצמי.. המקום האהוב לחופשה? הבניאס.. טעם גלידה אהוב? וניל עוגיות ממתק אהוב? מסטיק מכונית? יש דווקא. פורד פוקוס.. חג? כל החגים תוכנית אהובה בטלויזיה? שבתות וחגים. מילה אהובה? אוזיייייייי (נא להגות כמו עוזייייי. זה החתול שלי.) דיסק אהוב? סימנים של חולשה-ברי סחרוף,מנועים קדימה- אלג'יר, דברים בלחש-הכנסייה הייתה לך שיחה רצינית?כן חיבקת מישהו?כן. מכורה לחיבוקים.. גרמת למישהו לצחוק?כן הרגשת טיפש?כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו?עדיין מתגעגעת.. האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : כן מישהי/ו בגדה בך?לא. נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך?כן היית מאוהב?כן ראית את מגדל אייפל?בתמונות.. עישנת מריחואנה?לא. שיחקת מונופול?כן. קניתי אחד חדש בחג דווקא.. :) מתנה ממני למיכל. נישקת מישהי?לא. (לגברים;) נישקת מישהו? נישקתי מישהו... עשית אמבטיית קצף? כן. ניסית דיאטה?נמצאת באחת כזו כרגע הייתה לך תאונת דרכים?כן. כמה תאונות לצערי.. רכבת על פיל? לא... נישארת ער כל הלילה?כן פחדת מהחושך? לא. זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת?לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא. שיקרת? מקווה שלא... כנראה שיצא לי לשקר.. השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? זרקתי על בת דודה שלי עוגה שלמה לפנים.. משעשע פגשת סלבריטי?כן. עברת על החוק וניתפסת?לא. נרדמת בשיעור?לא!!!! פעילה יתר על המידה בשיעורים.. נגמר טוב וטוב שנגמר.

תמרוש5

New member
:)

שם:תמר מין:נקבה גובה: 1.63 צבע עיניים:ירוקות מיקום:ירושלים נכשלת במקצוע?יאפ. מאוהב/ת?:לא כרגע. חבר/חברה:לא כמה זמן אתם ביחד?: מה את/ה לובש/ת עכשיו?:חולצה שחורה ומכנסי פיג'מה
סקס לפני החתונה?:ממ כן! התאהבת פעם במורה?:לאא.. מעשנת?:לא שותה?:כן מפלרטט/ת?:ממ לא כזה הרבה. צבע אהוב:שחור ואדום חיות אהובות:חתולים
הכית מישהו?:יאפ מישהו נתן לך סטירה?:יאפ באינטרנט הרבה?:כל היום. ביישן?:תלוי,לאחרונה כבר לא. עד כמה אתה בוטח באנשים?:אממ קשה לי לבטוח,אבל אם כבר אז עד הסוף. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:כן היית בחו"ל?:כן השעו אותך?:לא היית רוצה לגור במקום אחר?:כן אתה מפונק?:ככה ככה,לא כזה. שתייה מועדפת?:קולה
אתה מודל לחיקוי?:לא מה אתה לובש הכי הרבה?:ג'ינס וטי שרט פירסינגים?: בגבה
קעקועים?:לא אוהב להצטלם?:לא! אתה שזוף?:לא אני לבנה כמו קיר
מתעצבן בקלות?:כן מסתדר עם אמאבא?:כן מסתדר עם האחים?:כן איך אתה מוציא כעס?:צורחת על אנשים וטורקת דלתות ברחת פעם מהבית?כן מה היית רוצה?: הרבה דברים.. איך נראית האקס/ית שלך?:נמוך
קיץ או חורף?: קיץץץ! איך השיער שלך נראה עכשיו?:אממ אדום סגול כזה,די חלק (למרות שהוא גלי בדרך כלל..) תוכל להיות צמחוני?:אני צמחונית! כבר 3 שנים. איך את נראית?:אממ לא יודעת תיאורים לא באמת אומרים איך אני נראית.. תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: כן תצאי עם מישהו מבוגר יותר?:כן שחית פעם בעירום?:לא למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?:אמא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?::S לא יודעת.. רומנטי?כן במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?:ברונטית איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:שום תכשיט. לא נוח לי מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: מממ לפני הרבה זמן לא זוכרת. עם מה\י אתה ישן?:טרנינג וטי שרטים של הצופים
בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?:אכן מה עשית היום? ישנתי מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?פוקחת את עיניי. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? חושבת לעצמי דברים. את מי היית לוקח לאי בודד? לא יודעת.. אם היית חייה איזה חייה היית?חתול איזה שפות אתה מדבר? עברית אנגלית ספרדית וקצת צרפתית בן-אדם של לילה או יום? לילה רגיש לדיגדוגים?מאודד!
מה היום הכי גרוע בחיים שלך?היו כמה. לא זוכרת כבר.. מה היום הכי טוב בחיים שלך?ממ לא יודעת. מה הדבר הכי חשוב לך?יש הרבה על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון?על עצמי ממה אתה הכי פוחד? למות בייסורים המקום האהוב לחופשה?סיני
טעם גלידה אהוב?מנגו ממתק אהוב?סוכריות גומי מכונית?לא יודעת חג?אמממ. פורים. תוכנית אהובה בטלויזיה?מגרש ביתי (אבל יש עוד כ"כ הרבה...) מילה אהובה?נשמה דיסק אהוב? משתנה הייתה לך שיחה רצינית?כן חיבקת מישהו?כן גרמת למישהו לצחוק?כן הרגשת טיפש? כל הזמן דיברת עם מישהו שאתה אוהב?כן התגעגעת למישהו?ממ. כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? :לא מישהי/ו בגדה בך?לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך?כן היית מאוהב?כן ראית את מגדל אייפל?כן עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול?כן נישקת מישהי?לא (לגברים;) נישקת מישהו? עשית אמבטיית קצף?כן ניסית דיאטה?כן הייתה לך תאונת דרכים?כן רכבת על פיל?לא נישארת ער כל הלילה?כן פחדת מהחושך?כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת?לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית?לא שיקרת?כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?כן פגשת סלבריטי?כן עברת על החוק וניתפסת?לא נרדמת בשיעור?כל יום.. וואו ארוך,ונראה לי שכבר עניתי על השאלון הזה אי פעם

itoosh2

New member
עונה... בלי שום מגה...

שם: איתוש מין: זכר גובה: מטר 70 לערך... צבע עיניים: כחול מיקום: רעננה נכשלת במקצוע? כן מאוהב/ת?: מאוד חבר/חברה: יש כמה זמן אתם ביחד?: בסוף החודש הזה, שנה וחמישה חודשים
מה את/ה לובש/ת עכשיו?: חולצה שחורה וג'ינס (המקוריות) סקס לפני החתונה?: בכיף... התאהבת פעם במורה?: בערך... לא ממש התאהבות, אבל יש מורה שאני ממש אוהב בתור יותר ממורה... מעשנת?: לא, פעם... שותה?: בכיף... מפלרטט/ת?: משתדל שלא... צבע אהוב: כחול/סגול חיות אהובות: חתולים, כלבים, רקונים... הכית מישהו?: יש מצב... מישהו נתן לך סטירה?: כן, הרבה אנשים, אפילו אני... באינטרנט הרבה?: פעם הייתי הרבה, עכשיו קצת פחות... ביישן?: לפעמים.. עד כמה אתה בוטח באנשים?: לא יותר מדי... אבל אני משתדל להראות שכן... יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: אני מניח שכן... היית בחו"ל?: כן, פעם אחת... השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: כן... אמסטרדם
אתה מפונק?: בדברים מסויימים, כן... בדברים אחרים, קצת פחות... שתייה מועדפת?: נסטי
אתה מודל לחיקוי?: אולי... מה אתה לובש הכי הרבה?: חולצה שחורה מאיזשהו סוג וג'ינס.. פשוט אין לי הרבה בגדים... פירסינגים?: לא אוהב, ועל אנשים אחרים רק למסוימים... קעקועים?: הייתי רוצה, בגיל מאוחר יותר... אוהב להצטלם?: אין לי בעיה עם זה... אתה שזוף?: אני רק נשרף ונהיה אדום מתעצבן בקלות?: לפעמים מסתדר עם אמאבא?: לא יותר מדי מסתדר עם האחים?: בזמן האחרון יותר... איך אתה מוציא כעס?: במוזיקה... ברחת פעם מהבית? כן, לחצי יום... זה לא ממש נחשב... מה היית רוצה?: מחשב שיענה על כמה שארצה... איך נראית האקס/ית שלך?: ג'ינג'ית קיץ או חורף?:חורף!!! איך השיער שלך נראה עכשיו?: ג'יפה תוכל להיות צמחוני?: אני חושב שכן, חברה שלי לא חושבת... איך את נראית?: קצת כמו לפרקון... תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: כן, למה לא? תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן, למה לא? שחית פעם בעירום?: לא למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אבא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: תחת רומנטי? משתדל במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: 4 צמידים מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: תגדירו מסיבה... עם מה\י אתה ישן?: משתדל עם חברה שלי.. חוץ מזה עם מכנסיים קצרים... בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: בטח, למה לא?
מה עשית היום? עשיתי יום כיף בת"א עם החברה... מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מתלבש... מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? בדרך כלל שומע מוזיקה... את מי היית לוקח לאי בודד? חברה שלי... אם היית חייה איזה חייה היית? אריה... איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית... בן-אדם של לילה או יום? לילה!!! רגיש לדיגדוגים? דיי מאוד... מה היום הכי גרוע בחיים שלך? יש כל מני... מה היום הכי טוב בחיים שלך? גם כל מני... מה הדבר הכי חשוב לך? מוזיקה ונעמה (חברה שלי) על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? מוזיקה ועיבודים... ממה אתה הכי פוחד? להיות דחוי ע"י כולם... המקום האהוב לחופשה? אמסטרדם!! טעם גלידה אהוב? אני אוהב את הרגילים... ממתק אהוב? סמינת... מכונית? לא אכפת לי... חג? שביתה! תוכנית אהובה בטלויזיה? סימפסונס, מופע שנות ה-70 מילה אהובה? "סבבה" ו/או "משהו" בשימוש: "זה היה אדיוטי, משהו..." דיסק אהוב? led zeppelin - phisical graffity, john butler - sunrise over sea, מרסדס בנד - מרסדס בנד, מוניקה סקס - פצעים ונשיקות... הייתה לך שיחה רצינית? למזלי, הרבה... חיבקת מישהו? למזלי, הרבה מישהואים... גרמת למישהו לצחוק? למזלי, הרבה מישהואים... הרגשת טיפש? הרבה... דיברת עם מישהו שאתה אוהב? למזלי, הרבה מישהואים... התגעגעת למישהו? למזלי, הרבה מישהואים... האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : כן מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? לא עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? כן (לגברים;) נישקת מישהו? כן עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? לא הייתה לך תאונת דרכים? לא ממש רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא בדיוק... יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? כן נרדמת בשיעור? כן תקראו!! למרות שזה לא מי יודע מה מעניין

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| תשובות ^^

שם: עדן מין: נקבה
גובה: מטר 67 צבע עיניים: ירוק-חום מיקום: החדר שלי
נכשלת במקצוע? בבחנים/מבחנים בודדים ממש
מאוהב/ת?: מממ... ככה יצא
חבר/חברה: חברות יש הרבה. כמה זמן אתם ביחד?: 4 וחצי חודשים
מה את/ה לובש/ת עכשיו?: מכנסיים וחולצה. סקס לפני החתונה?: יאפ P: התאהבת פעם במורה?:
מעשנת?:
שותה?:
מפלרטט/ת?:
צבע אהוב: ירוק-כחול חיות אהובות: חמוס P: ופרפרים ^^ הכית מישהו?: כן ^^ מישהו נתן לך סטירה?: אריק
באינטרנט הרבה?: יותר מידי
ביישן?: לפעמים. עד כמה אתה בוטח באנשים?: לא ממש. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן. היית בחו"ל?:
השעו אותך?:
היית רוצה לגור במקום אחר?:
אתה מפונק?:
שתייה מועדפת?: פרישייק
אתה מודל לחיקוי?: לא יודעת
מה אתה לובש הכי הרבה?: מכנסיים וחולצה
פירסינגים?: באף
קעקועים?: נקווה שמתישהו
אוהב להצטלם?:
אתה שזוף?: לא. אני סתם נשרפת בקלות אחרי 5 דקות בשמש. מתעצבן בקלות?: כן. מסתדר עם אמאבא?: עם אימא כן. מסתדר עם האחים?: לפעמים. איך אתה מוציא כעס?: מוזיקה
ברחת פעם מהבית? לא מה היית רוצה?: שיגיע הגיוס הארור
איך נראית האקס/ית שלך?: לא זוכרת ממש. זה היה בגן
קיץ או חורף?: חורף
[אבל לא בטירונות
] איך השיער שלך נראה עכשיו?: אסוף ואדום ^^ תוכל להיות צמחוני?: כן. אבל לא יודעת
איך את נראית?: ייצוגית [זה מה שאמרו לי כשלקחו אותי לעבודה בבנק לאומי
] תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: כן אבל תלוי בכמה. תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן. שחית פעם בעירום?: לא למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: לעצמי. אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: הזרת ברגל שמאל. רומנטי? כן. נראה לי. במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?:
איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: צמידים שיש עליי תמיד [ויירדו ממני ב- 14.11
] והנזם [כפרעליו
] מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לא זוכרת. עם מה\י אתה ישן?: עם שמיכה. ולפעמים עם אריק
בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לא. מה עשית היום? כלום. אכלתי וראיתי הישרדות. מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מכבה את השעון מעורר בפלאפון. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? שותה מים. את מי היית לוקח לאי בודד? בטח לא את אריק
את יולי כפרעליה ^^ [הגיטרה הקלאסית שלי כמובן
] אם היית חייה איזה חייה היית? פרפר איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית בן-אדם של לילה או יום? לילה רגיש לדיגדוגים? מאוד מה היום הכי גרוע בחיים שלך? ואוו. קשה להחליט. מה היום הכי טוב בחיים שלך? גם קשה P: מה הדבר הכי חשוב לך? אני שונאת שאלות כאלה
על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על מה אני עושה מחר. ממה אתה הכי פוחד? ג'וקים המקום האהוב לחופשה? אנגליה. טעם גלידה אהוב? ואוווווווווווו יש המון
אני חולה על גלידה. ממתק אהוב? גם בזה יש המוןןןןןןןןןן P: מכונית? מה אכפת לי. העיקר שתהיה אוטומטית :X חג? פורים וחנוכה תוכנית אהובה בטלויזיה? הישרדות מילה אהובה? - דיסק אהוב? OK Computer ו- Hail to the Thief של רדיוהד וכמובן "דברים בלחש" של הכנסייה :) הייתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק? כן הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן וכן התגעגעת למישהו? כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : כן מישהי/ו בגדה בך? כן נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? המון פעמים היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? כן ^^ באמת! עישנת מריחואנה?
שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? כן (לגברים;) נישקת מישהו? עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? כן הייתה לך תאונת דרכים? לא :| רכבת על פיל? לא [אבל רכבתי על גמל
] נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? לא זכור לי זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? כן

למעלה