שאלון נחמד [:

• פותח הנושא baril
  • פורסם בתאריך

fluppster

New member
עונה

שם: חן מקום מגורים: קיבוץ במרכז פירסינג: אין קעקוע: אין צבע שיער: אדום עיניים: חומות אחים\אחיות: אח ואחות גדולים, ועוד אח ואחות למחצה (ו-2 אחיינים!) תוכנית אהובה: באפי דברים שאת שונאת: ג'וקים, אנשים ציניים ומרירים, חוסר פרגון משפט לחיים: אם תחייך אל העולם, העולם יחייך אליך בחזרה חייה אהובה: חתול בית ספר: סיימתי מזמן מזל: קשת מה הדבר הראשון שאת עושה שאת קמה בבוקר? מדליקה טלויזיה. מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת עולה לישון: מכבה טלויזיה....
זמר/זמרת מועדף/ת..? אווריל לאבין, אלאניס מוריסט סוג מוזיקה מעודף? רוק, פופ, שחורה שיר אהוב? Anouk - Nobody's Wife חברות הכי טובות: עדי ולינור האם??- את דלוקה על מישהו? כן, על החבר שלי את רוצה לגור במקום אחר?: לא. בעצם, אולי רק באמסטרדם. את חושבת להתאבד?: לא. אהבה ממבט ראשון?: מה, מאמינה או היה לי? בכל מקרה - מאמינה חלקית. את רוצה פירסינג?: לא. האם את מתחרטת על משו שעשית?: לא משהו שזכור לי כרגע. אם מישהו פוגע בך את שומרת טינה או סולחת?: סולחת מה הכי קשה לך לסלוח עליו?: בגידה מה את עושה כשאת עצובה?: מתקשרת לחבר שלי ובוכה לו בטלפון איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך: היום הראשון של הטירונות שיעור אהוב: בזמנו, זה היה מתמטיקה או אנגלית בושם אהוב: אין יש חבר: כן האם אי פעם.. עישנת?: סיגריות? לא. התגעגעת למישהו? כן. שיקרת? כן. אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת: כן. בכית בסרט: כן. נכשלת במיקצוע: לא. רצית ליהיות המין השני.? לא. בכית על בת?: כן. בכית על בן?.: כן. ביקרת בארץ אחרת?: כן. נרדמת בשיעור?: לא. עשית אמבטית קצף: כן. נשארת ערה כל הלילה: כן. קורנפלקס אהוב: דליפקאן בטעם דבש עם שקדים ואגוזים. צבע אהוב: ורוד. חנות\חברה מעודף? קסטרו, רנואר. מסיבה או סרט? תלוי במצב הרוח. חורף\קיץ?: קיץ. בית ספר או חופש: חופש. טעם גלידה אהוב? וניל עם חתיכות שוקולד. סנדל או נעל?: סנדל. טלויזיה או מחשב?: מחשב. חוף או הרים?: חוף. אמא או אבא?: לא עונה מטעמי דיפלומטיה... לישון או לקום?: לישון. מי\עם מי בפעם האחרונה- עם מי הלכת לסרט בפעם האחרונה? עם החבר שלי ועם אחותי. מי בפעם האחרונה ראה אותך בוכה? לא זוכרת, בטח החבר שלי. למה בכית? לא זוכרת כבר... זה בטח היה קשור ללימודים או משהו. מי עצבן אותך בפעם האחרונה? כמה חבר'ה שעובדים איתי. מי שיקר לך? לא יודעת. עם מי דיברת בטלפון? עם חבר שלי,לפני כשעה. היה אצלך? אה... החבר שלי נחשב? אבל אנחנו גרים ביחד... ישן אצלך? כנ"ל. האחרון שהיית אצלו? חברה טובה. האחרון שישנת אצלו? חברה מהעבודה. האם אי פעם- היית פעם בירח? לא. רכבת על פיל? לא. רכבת על גמל? לא זוכרת. האנשים ש.. - הכי כיף לדבר איתם: החבר שלי. הכי כיף להיות איתם: החבר שלי. אתה חושב עליהם המון: החבר שלי. את הכי אוהב לדבר איתם בטלפון: החברה הכי טובה שלי. מה השעה עכשיו: 11:36 תפוח או בננה: בננה. שחור או לבן: לבן. סתיו או אביב...: אביב. רעש אחרון ששמעת: המכונות בעבודה. בשר או חלב: חלב. דברים מועדפים:- ממתק אהוב: שוקולד. סרט: קיל ביל.

DanielleMor7

New member
צ'ובי ../images/Emo98.gif

שם: דניאל :) מקום מגורים: אשדוד פירסינג: לא קעקוע: לא צבע שיער: חום עיניים: חום בהיר :) אחים\אחיות: 2 אחים ואחות תוכנית אהובה: או.סי,חברים,מגרש ביתי דברים שאת שונאת: צבועים,אנשים צומי,נדחפים , גמבה וכו'
משפט לחיים: החיים הם שיר אם נדע להקשיב לו :) חייה אהובה: כלב בית ספר: מקיף ג' ? מזל: דגים מה הדבר הראשון שאת עושה שאת קמה בבוקר? חושבת "איזה באסה , בית ספר :S " מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת עולה לישון: טלפון בד"כ זמר/זמרת מועדף/ת..? מוקי :) סוג מוזיקה מעודף? מממ , כל מיני,לא מזרחית ודיכאון וכל החרא הזה חח שיר אהוב? יש יותר מדי.. חברות הכי טובות: חזי>צליל< , דנה , גל , אביב , אורטל , רעות , גל וכו' :) האם??- את דלוקה על מישהו? אכן את רוצה לגור במקום אחר?: גם את חושבת להתאבד?: לא אהבה ממבט ראשון?: כלכך את רוצה פירסינג?: לא האם את מתחרטת על משו שעשית?: כן \: אם מישהו פוגע בך את שומרת טינה או סולחת?: שומרת טינה לרוב מה הכי קשה לך לסלוח עליו?: ממ לא יודעת מה את עושה כשאת עצובה?: בוכה? איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך: היו כמה שיעור אהוב: קרימינולוגיה :) בושם אהוב: וניל :] יש חבר: לא האם אי פעם.. עישנת?: לא התגעגעת למישהו? ברור.. שיקרת? כן אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת: כן.. בכית בסרט: כן נכשלת במיקצוע: חח כן רצית ליהיות המין השני.? כן בכית על בת?: כן. בכית על בן?.: יאפ .. ביקרת בארץ אחרת?: כן נרדמת בשיעור?: חח קרה עשית אמבטית קצף: כן.. נשארת ערה כל הלילה: יאפ :p קורנפלקס אהוב: שוגי מסוכר חח צבע אהוב: כחול.. חנות\חברה מעודף? פול אנד בר , זארה , קסטרו , בלו ווטר מסיבה או סרט? סרט.. חורף\קיץ?: חורף :) בית ספר או חופש: חופפפפש ! איפה השאלה ?! טעם גלידה אהוב? שוקו :) סנדל או נעל?: נעל .. טלויזיה או מחשב?: מחשב חוף או הרים?: חוף:) אמא או אבא?: חחח , שאלה גאונית . לישון או לקום?: לישוןןןן מי\עם מי בפעם האחרונה- עם מי הלכת לסרט בפעם האחרונה? מממ כל החבורה [: מי בפעם האחרונה ראה אותך בוכה? תשובה .. למה בכית? נכנס לי משהו לעין חחחחחחח , דוגרי :D מי עצבן אותך בפעם האחרונה? אורטל מי שיקר לך? לא זוכרת עם מי דיברת בטלפון? אורטלי מהעבודה :) היה אצלך? אורטל ואביב :) ישן אצלך? חזיייי ! האחרון שהיית אצלו? גלבי :) האחרון שישנת אצלו? ממממ , חזי :] האם אי פעם- היית פעם בירח? ברור , מלא ! רכבת על פיל? לא .. רכבת על גמל? לא האנשים ש.. - הכי כיף לדבר איתם: דנה , מתן , תשובה :) , עידן , ג'ואי , אורטל . הכי כיף להיות איתם: חזיייי , גלבי , דנה , תשובה , אביב , וכולללם חח :) אתה חושב עליהם המון: ממ,הוא . את הכי אוהב לדבר איתם בטלפון: אביב , דנה , תשובה חח , אורטל , חלי. מה השעה עכשיו: 22:00 תפוח או בננה: תפוח שחור או לבן: לבן סתיו או אביב...: אביבי :) חח רעש אחרון ששמעת: שיר של מוקי חח בשר או חלב: חלב דברים מועדפים:- ממתק אהוב: מסטיק? שוקולד חח סרט: חחח יש יותר מדי

Shame in you

New member
0

שם: מקום מגורים: באר שבע פירסינג: לצערי לא קעקוע: כנ"ל צבע שיער: שחור עיניים: חום כהה אחים\אחיות: יש תוכנית אהובה: "מרחק נגיעה" יפה דברים שאת שונאת: מבחנים משפט לחיים: עזבו, אני לא פילוסופית היום. חייה אהובה: אין חיה כזאת בית ספר: זין מזל: עקרב מה הדבר הראשון שאת עושה שאת קמה בבוקר? מתיישבת על המיטה מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת עולה לישון: שוכבת על המיטה זמר/זמרת מועדף/ת..? פיונה סוג מוזיקה מעודף? הכל שיר אהוב? חברות הכי טובות: עם ענת וקסמן, קרן מור, ושרה פון שוורצה. האם??- את דלוקה על מישהו? את רוצה לגור במקום אחר?: כן את חושבת להתאבד?: אהבה ממבט ראשון?: לא יודעת את רוצה פירסינג?: כן האם את מתחרטת על משו שעשית?: בערך על הכל אם מישהו פוגע בך את שומרת טינה או סולחת?: נוטה לסלוח מה הכי קשה לך לסלוח עליו?: אם אני יודעת שהבנאדם לא מודע למה שהוא עשה, או שהוא פשוט לא שווה את זה מה את עושה כשאת עצובה?: כותבת איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך: היו יותר מדי שיעור אהוב: עזבו אותי מלימודים בושם אהוב: פרנהייט, או משהו כזה יש חבר: האם אי פעם.. עישנת?: התגעגעת למישהו? שיקרת? לא, כאילו שקיים בנאדם כזה אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת: בכית בסרט: בטח, תמיד נכשלת במיקצוע: ! רצית ליהיות המין השני.? כן בכית על בת?: בכית על בן?.: ביקרת בארץ אחרת?: כן נרדמת בשיעור?: לא עשית אמבטית קצף: נראה לי שאף פעם נשארת ערה כל הלילה: איזה סיוט זה קורנפלקס אהוב: קוקו צבע אהוב: חנות\חברה מעודף? לא אכפת לי השם מסיבה או סרט? חורף\קיץ?: חורף בית ספר או חופש: ת'אמת? טעם גלידה אהוב? שנים לא אכלתי גלידה סנדל או נעל?: תלוי טלויזיה או מחשב?: חוף או הרים?: אמא או אבא?: לישון או לקום?: מי\עם מי בפעם האחרונה- עם מי הלכת לסרט בפעם האחרונה? מי בפעם האחרונה ראה אותך בוכה? אחי בטח למה בכית? מי עצבן אותך בפעם האחרונה? הבגרות מי שיקר לך? עם מי דיברת בטלפון? היה אצלך? ישן אצלך? האחרון שהיית אצלו? !!! האחרון שישנת אצלו? האם אי פעם- היית פעם בירח? ? רכבת על פיל? רכבת על גמל? למרות שאני מבאר שבע, לא האנשים ש.. - הכי כיף לדבר איתם: וירטואליים הכי כיף להיות איתם: אתה חושב עליהם המון: כולם את הכי אוהב לדבר איתם בטלפון: מה השעה עכשיו: תפוח או בננה: תפוז
שחור או לבן: סתיו או אביב...: סתיו רעש אחרון ששמעת: שקט פה בשר או חלב: חלב דברים מועדפים:- ממתק אהוב: סרט:

pacific ocean

New member
תשובות ../images/Emo13.gif ../images/Emo15.gif

לקוח מפורום לא בתפוז שם: אשלי מקום מגורים: רמת גן פירסינג: רוצה מאוד אבל אין בנתיים קעקוע: אין אבל גם יהיה בקרוב של כבאי... צבע שיער: חום
עיניים: ירוקות אחים\אחיות: רק חצאי אחים...אוף..שאני לא מכירה
תוכנית אהובה: "מועדון לילה"...פשוט גדול חח דברים שאת שונאת: קנאה וסטיגמות משפט לחיים: "חיוך זה קו עקום שמיישר את הכל"...מישהו מתוק מאוד כתב את זה..אז אני לא אקח ת'קרדיט עליי חייה אהובה: כלבבבב בית ספר: תיכון....(לא נותנת ת'שם חח) מזל: בתולה מה הדבר הראשון שאת עושה שאת קמה בבוקר? מתלוננת שהגיע הבוקר בעע :-{ מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת עולה לישון: מתלוננת שמחר אני אקום ואתלונן שהגיע הבוקר זמר/זמרת מועדף/ת..? אין מועדפים... סוג מוזיקה מעודף? שחורה שיר אהוב? "היא לא יודעת מה עובר עליי".....ו"אנ'לא יודע איך לומר לך" חברות הכי טובות: דניאל..נועה...סמדר....עוד דניאל....חחח האם??- את דלוקה על מישהו? כן...קשות.. את רוצה לגור במקום אחר?: לאאאא את חושבת להתאבד?: לאאאאאאאאאאאאאאאאאא אהבה ממבט ראשון?: מאמינה בה בכל ליבי את רוצה פירסינג?: מאודדד האם את מתחרטת על משו שעשית?: ממש לא אם מישהו פוגע בך את שומרת טינה או סולחת? תלוי מה: מה הכי קשה לך לסלוח עליו?: שמישהו שיקר לי...או שמישהו לא מאמין לי כשמשקרים לגביי..(כי כבר קרה כזה דבר) מה את עושה כשאת עצובה?: שומעת מוסיקה רגועה ונכנסת לדיכי עמוק חח איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך: היום שנפרדתי מחבר שלי....הייתי בקורס במכבי אש בתור מדריכה...ותכננתי להפרד מחבר שלי למחרת או בשבוע הבא..ואז הוא הפתיע אותי והגיע באותו יוםםםם בעעע שיעור אהוב: שיעור חופשי בושם אהוב: גוטייה 2 יש חבר: לא.. האם אי פעם.. עישנת?: לא התגעגעת למישהו? דהההה שיקרת? כן.... אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת: כן
בכית בסרט: המון פעמים נכשלת במיקצוע: שנה שעברה..לא היה מקצוע שלא נכשלתי בו רצית ליהיות המין השני.? בזמן המחזורר בכית על בת?: לא.. בכית על בן?.: כן... ביקרת בארץ אחרת? כן....: נרדמת בשיעור?: חחחח כןןן שהיה שיעור ניסיון במגמות...בשיעור תולדות האומנות נרדמתי וככה החלטתי ללכת לביוטכנולוגיה ...כי זה היה פאקינג משעמםםםם עשית אמבטית קצף: כןןן.... נשארת ערה כל הלילה: אממ כןן.... קורנפלקס אהוב: צ'יריוס.... צבע אהוב: ירוק וכחול חנות\חברה מעודף? פוקס בעיקר אבל לא משנה לי מסיבה או סרט? גם וגם חורף\קיץ?: חורףףף לגמרי בית ספר או חופש: גם וגם שיהיה זמן להתגעגע לחופש...חח טעם גלידה אהוב? תות חמוץ או שוקולד סנדל או נעל?: נעל טלויזיה או מחשב?: מחשב חוף או הרים?: חוף אמא או אבא?: אמאאאאאאא לישון או לקום?: לישוןןן מי\עם מי בפעם האחרונה- עם מי הלכת לסרט בפעם האחרונה? לא זוכרת ת'אמת...חחחח מי בפעם האחרונה ראה אותך בוכה? ידיד שלי במכבי אש... למה בכית? כי ידיד אחר שלי שוא האקס שלי התעלם ממני לגמרי מי עצבן אותך בפעם האחרונה? אפחד... מי שיקר לך? לא ידוע לי חח עם מי דיברת בטלפון? עם החברה הטובה שלייי סמדרר היה אצלך? חברה אחרת שליי גם כן טובה..דניאלל ישן אצלך? דניאל מהסעיף לפני האחרון שהיית אצלו? סמדררר האחרון שישנת אצלו? ווואי.....לא יודעת חחח האם אי פעם- היית פעם בירח? חחח אולי בחלומות רכבת על פיל? לא רכבת על גמל? כןןןן כשהייתי בת 3 האנשים ש.. - הכי כיף לדבר איתם: ....ידיד מאוד מתוק שלי..יקיר....שאנחנו מכירים מהמכבי אש..וכמובן חברות שלי הכי כיף להיות איתם: חברות שלי..ואמאא אתה חושב עליהם המון: יקיר.... את הכי אוהב לדבר איתם בטלפון: חברות שלי ואמא חחחח מה השעה עכשיו: 11:20 וואיי אני צריכה להכנס לשיעור שיטט חחח תפוח או בננה: תפוח שחור או לבן: לבן סתיו או אביב...: סתיו רעש אחרון ששמעת: דלת נסגרת בשר או חלב: בשרררררררר דברים מועדפים:- ממתק אהוב: שוקולד סרט: "החיים היפים" חח

B a r r B e e

New member
../images/Emo210.gif

שם: בר מקום מגורים: מושב ליד אשדוד פירסינג: באף קעקוע: עוד לא צבע שיער: בלונדיני עיניים: חומות אחים\אחיות: 2 אחים ואחות תוכנית אהובה: סיינפלד דברים שאת שונאת: שלוליות
משפט לחיים: my fear is my only courage חייה אהובה: כל החיותת
בית ספר: באר טוביה בלעט מזל: גדי מה הדבר הראשון שאת עושה שאת קמה בבוקר? חוזרת לישון מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת עולה לישון: רואה סרט זמר/זמרת מועדף/ת..? כריסטינה אגילרה סוג מוזיקה מעודף? הכל! [חוץ ממזרחית ודיכאון..!] שיר אהוב? ממ זה עניין של תקופה. כרגע: (slow down baby (Christina Aguilera חברות הכי טובות: קוקי ומורי האם??- את דלוקה על מישהו? נגיד את רוצה לגור במקום אחר?: כן! את חושבת להתאבד?: לא אהבה ממבט ראשון?: אמיתי וקיים! את רוצה פירסינג?: כן. אחרי הניתוח. האם את מתחרטת על משו שעשית?: ברור.. אני רק לא זוכרת על מה.. אם מישהו פוגע בך את שומרת טינה או סולחת?: סולחת ולא שוכחת! מה הכי קשה לך לסלוח עליו?: לא יודעת מה את עושה כשאת עצובה?: שומעת מוזיקה/ מדברת עם חברה בטלפון.. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך: לא יודעת שיעור אהוב: אין דבר כזה! בושם אהוב: כל הבשמים של CACHAREL במיוחד PROMISS יש חבר: נופ האם אי פעם.. עישנת?:
התגעגעת למישהו?
שיקרת?
אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת:
בכית בסרט:
נכשלת במיקצוע:
רצית ליהיות המין השני.?
בכית על בת?:
בכית על בן?.:
ביקרת בארץ אחרת?:
נרדמת בשיעור?:
עשית אמבטית קצף:
נשארת ערה כל הלילה:
קורנפלקס אהוב: כריות/עוגי/ משהו עם שוקולד
צבע אהוב: אדום ושחור חנות\חברה מעודף? אין מסיבה או סרט? מסיבה!! חורף\קיץ?: אביב וסתיו! בית ספר או חופש: חופש טעם גלידה אהוב? וניל פיצפוצים סנדל או נעל?: נעל! טלויזיה או מחשב?: מחשב! חוף או הרים?: שומדבר! אמא או אבא?: אמאבא לישון או לקום?: לישוןןןן
מי\עם מי בפעם האחרונה- עם מי הלכת לסרט בפעם האחרונה? וואוו לא זוכרת.. זה היה מזמן..! מי בפעם האחרונה ראה אותך בוכה? החברים למה בכית? אח של סבא שלי נפטר ז"ל
מי עצבן אותך בפעם האחרונה? אחי הקטן מי שיקר לך? לא זוכרת.. עם מי דיברת בטלפון? חברה היה אצלך? ידיד טוב
ישן אצלך? כנ"ל.. האחרון שהיית אצלו? ידיד טוב אחר האחרון שישנת אצלו? כנ"ל האם אי פעם- היית פעם בירח? חח אולי בלילה.. בחלומות.. רכבת על פיל? לא רכבת על גמל? כן וזה היה מלחיץ! האנשים ש.. - הכי כיף לדבר איתם: אמא הכי כיף להיות איתם: החברים שלי!
אתה חושב עליהם המון: אחי שבניו-יורק את הכי אוהב לדבר איתם בטלפון: אעע אני לא אוהבת לדבר בטלפון..! מה השעה עכשיו: 12:05 תפוח או בננה: תפוח. אבל עדיף לא שניהם שחור או לבן: לבן (למרות שזה תלוי בהקשר..) סתיו או אביב...: אביב! רעש אחרון ששמעת: הדלת דופקת בגלל הרוחות בשר או חלב: חלב דברים מועדפים:- ממתק אהוב: מארס/טוויקס/שוקולד פרה במילוי קרם נוגט/טורטית/טעמי... בקיצור כל שוקולד שיש!! סרט: בעקבות הלב, אפקט הפרפר, נפלאות התבונה, אינטיליגנציה מלאכותית...

../images/Emo187.gifעונה:)

שם:אילנושית מקום מגורים:ישראל.. פירסינג:עגיל בכל אוזןP: קעקוע:-- צבע שיער:חום כהה עיניים:חום-ירוק. אחים\אחיות:אחות תוכנית אהובה:השיר שלנו וראש גדול
דברים שאת שונאת:צבועים:mad: משפט לחיים:יש הרבה
חייה אהובה:-- בית ספר:תיכון.. מזל:בתולה. מה הדבר הראשון שאת עושה שאת קמה בבוקר?פוקחת עינייםP: אממ..מסתרקת ושוטפת פנים
מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת עולה לישון: מכבה את האור ועוצמת עיניים
זמר/זמרת מועדף/ת..?מלאני C,הילארי דאף,לינזדי לוהאן,מארון 5... סוג מוזיקה מעודף?רגיל כזה:S שיר אהוב?suddenly monday חברות הכי טובות:לא מכיריםP: האם??- את דלוקה על מישהו?כן. את רוצה לגור במקום אחר?:כן ולא.. את חושבת להתאבד?:לא.. אהבה ממבט ראשון?:בהחלט
את רוצה פירסינג?:לא. האם את מתחרטת על משו שעשית?:כן. אם מישהו פוגע בך את שומרת טינה או סולחת?:שומרת טינה..אבל זה נעלם עם הזמן לפעמים.. מה הכי קשה לך לסלוח עליו?:הכי קשה לסלוח לאנשים צבועים:// מה את עושה כשאת עצובה?:לפעמים מחשב ולפעמים פשוט כלום. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך:לא היה רק אחד:// שיעור אהוב:אנגלית בושם אהוב:אמור אמור.. יש חבר:לא.. האם אי פעם.. עישנת?:לא התגעגעת למישהו?כן.. שיקרת?כן אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת:כן בכית בסרט:כן נכשלת במיקצוע:כן רצית ליהיות המין השני.?לא בכית על בת?:כן בכית על בן?.:כן ביקרת בארץ אחרת?:כן נרדמת בשיעור?:לא עשית אמבטית קצף:כן נשארת ערה כל הלילה:כן קורנפלקס אהוב:כריות.. צבע אהוב:כחול-טורקיז.. חנות\חברה מעודף?פוקס:]]] מסיבה או סרט?מסיבה עם חברים וסרט עם חבר:]] חורף\קיץ?:לא'דעת:S בית ספר או חופש:חופש.. טעם גלידה אהוב?ריבת חלב.. סנדל או נעל?:נעל טלויזיה או מחשב?:מחשב חוף או הרים?:תלוי איזה חוף ותלוי איזה הריםP: אמא או אבא?:שניהם
לישון או לקום?:לקום.. מי\עם מי בפעם האחרונה- עם מי הלכת לסרט בפעם האחרונה?חברים מי בפעם האחרונה ראה אותך בוכה?אמא למה בכית?לא חשוב): מי עצבן אותך בפעם האחרונה?אמא מי שיקר לך?חברה עם מי דיברת בטלפון?חברה היה אצלך?חברה ישן אצלך?חברה האחרון שהיית אצלו?חברה האחרון שישנת אצלו?ידיד האם אי פעם- היית פעם בירח?לא רכבת על פיל?לא רכבת על גמל?לא האנשים ש.. - הכי כיף לדבר איתם:חברים הכי כיף להיות איתם:חברים אתה חושב עליהם המון:שתי הסבתות.. את הכי אוהב לדבר איתם בטלפון:2 חברות שלי.. מה השעה עכשיו:19.44 תפוח או בננה:תפוח שחור או לבן:לבן סתיו או אביב...:אנערף רעש אחרון ששמעת: מחוגים של שעוןS: בשר או חלב:חלב דברים מועדפים:- ממתק אהוב:חטיפי עלית:p סרט:סיפור סינדרלה

למעלה