עונה
שם: חן מקום מגורים: קיבוץ במרכז פירסינג: אין קעקוע: אין צבע שיער: אדום עיניים: חומות אחים\אחיות: אח ואחות גדולים, ועוד אח ואחות למחצה (ו-2 אחיינים!) תוכנית אהובה: באפי דברים שאת שונאת: ג'וקים, אנשים ציניים ומרירים, חוסר פרגון משפט לחיים: אם תחייך אל העולם, העולם יחייך אליך בחזרה חייה אהובה: חתול בית ספר: סיימתי מזמן מזל: קשת מה הדבר הראשון שאת עושה שאת קמה בבוקר? מדליקה טלויזיה. מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת עולה לישון: מכבה טלויזיה....
זמר/זמרת מועדף/ת..? אווריל לאבין, אלאניס מוריסט סוג מוזיקה מעודף? רוק, פופ, שחורה שיר אהוב? Anouk - Nobody's Wife חברות הכי טובות: עדי ולינור האם??- את דלוקה על מישהו? כן, על החבר שלי את רוצה לגור במקום אחר?: לא. בעצם, אולי רק באמסטרדם. את חושבת להתאבד?: לא. אהבה ממבט ראשון?: מה, מאמינה או היה לי? בכל מקרה - מאמינה חלקית. את רוצה פירסינג?: לא. האם את מתחרטת על משו שעשית?: לא משהו שזכור לי כרגע. אם מישהו פוגע בך את שומרת טינה או סולחת?: סולחת מה הכי קשה לך לסלוח עליו?: בגידה מה את עושה כשאת עצובה?: מתקשרת לחבר שלי ובוכה לו בטלפון איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך: היום הראשון של הטירונות שיעור אהוב: בזמנו, זה היה מתמטיקה או אנגלית בושם אהוב: אין יש חבר: כן האם אי פעם.. עישנת?: סיגריות? לא. התגעגעת למישהו? כן. שיקרת? כן. אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת: כן. בכית בסרט: כן. נכשלת במיקצוע: לא. רצית ליהיות המין השני.? לא. בכית על בת?: כן. בכית על בן?.: כן. ביקרת בארץ אחרת?: כן. נרדמת בשיעור?: לא. עשית אמבטית קצף: כן. נשארת ערה כל הלילה: כן. קורנפלקס אהוב: דליפקאן בטעם דבש עם שקדים ואגוזים. צבע אהוב: ורוד. חנות\חברה מעודף? קסטרו, רנואר. מסיבה או סרט? תלוי במצב הרוח. חורף\קיץ?: קיץ. בית ספר או חופש: חופש. טעם גלידה אהוב? וניל עם חתיכות שוקולד. סנדל או נעל?: סנדל. טלויזיה או מחשב?: מחשב. חוף או הרים?: חוף. אמא או אבא?: לא עונה מטעמי דיפלומטיה... לישון או לקום?: לישון. מי\עם מי בפעם האחרונה- עם מי הלכת לסרט בפעם האחרונה? עם החבר שלי ועם אחותי. מי בפעם האחרונה ראה אותך בוכה? לא זוכרת, בטח החבר שלי. למה בכית? לא זוכרת כבר... זה בטח היה קשור ללימודים או משהו. מי עצבן אותך בפעם האחרונה? כמה חבר'ה שעובדים איתי. מי שיקר לך? לא יודעת. עם מי דיברת בטלפון? עם חבר שלי,לפני כשעה. היה אצלך? אה... החבר שלי נחשב? אבל אנחנו גרים ביחד... ישן אצלך? כנ"ל. האחרון שהיית אצלו? חברה טובה. האחרון שישנת אצלו? חברה מהעבודה. האם אי פעם- היית פעם בירח? לא. רכבת על פיל? לא. רכבת על גמל? לא זוכרת. האנשים ש.. - הכי כיף לדבר איתם: החבר שלי. הכי כיף להיות איתם: החבר שלי. אתה חושב עליהם המון: החבר שלי. את הכי אוהב לדבר איתם בטלפון: החברה הכי טובה שלי. מה השעה עכשיו: 11:36 תפוח או בננה: בננה. שחור או לבן: לבן. סתיו או אביב...: אביב. רעש אחרון ששמעת: המכונות בעבודה. בשר או חלב: חלב. דברים מועדפים:- ממתק אהוב: שוקולד. סרט: קיל ביל.
שם: חן מקום מגורים: קיבוץ במרכז פירסינג: אין קעקוע: אין צבע שיער: אדום עיניים: חומות אחים\אחיות: אח ואחות גדולים, ועוד אח ואחות למחצה (ו-2 אחיינים!) תוכנית אהובה: באפי דברים שאת שונאת: ג'וקים, אנשים ציניים ומרירים, חוסר פרגון משפט לחיים: אם תחייך אל העולם, העולם יחייך אליך בחזרה חייה אהובה: חתול בית ספר: סיימתי מזמן מזל: קשת מה הדבר הראשון שאת עושה שאת קמה בבוקר? מדליקה טלויזיה. מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת עולה לישון: מכבה טלויזיה....