שאלון נחמד [:

• פותח הנושא baril
  • פורסם בתאריך

baril

New member
../images/Emo80.gifשאלון נחמד [:

לקוח מפורום לא בתפוז שם: מקום מגורים: פירסינג: קעקוע: צבע שיער: עיניים: אחים\אחיות: תוכנית אהובה: דברים שאת שונאת: משפט לחיים: חייה אהובה: בית ספר: מזל: מה הדבר הראשון שאת עושה שאת קמה בבוקר? מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת עולה לישון: זמר/זמרת מועדף/ת..? סוג מוזיקה מעודף? שיר אהוב? חברות הכי טובות: האם??- את דלוקה על מישהו? את רוצה לגור במקום אחר?: את חושבת להתאבד?: אהבה ממבט ראשון?: את רוצה פירסינג?: האם את מתחרטת על משו שעשית?: אם מישהו פוגע בך את שומרת טינה או סולחת?: מה הכי קשה לך לסלוח עליו?: מה את עושה כשאת עצובה?: איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך: שיעור אהוב: בושם אהוב: יש חבר: האם אי פעם.. עישנת?: התגעגעת למישהו? שיקרת? אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת: בכית בסרט: נכשלת במיקצוע: רצית ליהיות המין השני.? בכית על בת?: בכית על בן?.: ביקרת בארץ אחרת?: נרדמת בשיעור?: עשית אמבטית קצף: נשארת ערה כל הלילה: קורנפלקס אהוב: צבע אהוב: חנות\חברה מעודף? מסיבה או סרט? חורף\קיץ?: בית ספר או חופש: טעם גלידה אהוב? סנדל או נעל?: טלויזיה או מחשב?: חוף או הרים?: אמא או אבא?: לישון או לקום?: מי\עם מי בפעם האחרונה- עם מי הלכת לסרט בפעם האחרונה? מי בפעם האחרונה ראה אותך בוכה? למה בכית? מי עצבן אותך בפעם האחרונה? מי שיקר לך? עם מי דיברת בטלפון? היה אצלך? ישן אצלך? האחרון שהיית אצלו? האחרון שישנת אצלו? האם אי פעם- היית פעם בירח? רכבת על פיל? רכבת על גמל? האנשים ש.. - הכי כיף לדבר איתם: הכי כיף להיות איתם: אתה חושב עליהם המון: את הכי אוהב לדבר איתם בטלפון: מה השעה עכשיו: תפוח או בננה: שחור או לבן: סתיו או אביב...: רעש אחרון ששמעת: בשר או חלב: דברים מועדפים:- ממתק אהוב: סרט:

mogili

New member
הוממ..

שם: גילי מקום מגורים: איפשו בצפון פירסינג: הליקס, ו2 לובים לא פעילים קעקוע: - צבע שיער: חום עיניים: חום אחים\אחיות: אח ואחות..מה השאלה פה? תוכנית אהובה: נמלטים?לאדעת דברים שאת שונאת: בע משפט לחיים: לישון זה טוב, עד שהחתול מעיר אותך חייה אהובה: חתול בית ספר: מה השאלה פה? חטיבה מזל: שור מה הדבר הראשון שאת עושה שאת קמה בבוקר? מצחצחת שיניים מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת עולה לישון: מצחצחת שיניים זמר/זמרת מועדף/ת..? ג'פרי סטארXD סוג מוזיקה מעודף? פאנק שיר אהוב? באסקט קייס חברות הכי טובות: עמית והזי האם??- את דלוקה על מישהו? לא את רוצה לגור במקום אחר?: כרגע לא. את חושבת להתאבד?: לא אהבה ממבט ראשון?: מה השאלה פה?XD את רוצה פירסינג?: מאודדדד האם את מתחרטת על משו שעשית?: כע אם מישהו פוגע בך את שומרת טינה או סולחת?: תלוי מה הכי קשה לך לסלוח עליו?: שקר, בגידה מה את עושה כשאת עצובה?: ישנה איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך: לאזוכרת, היו הרבה|: שיעור אהוב: נראהלי שלשון, ישלי אחלה מורה. בושם אהוב: ההוא שאחוית הביאה לי, לאזוכרת את השםXD יש חבר: נופ האם אי פעם.. עישנת?: כע התגעגעת למישהו? כע שיקרת? כע אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת: כע בכית בסרט: לא נכשלת במיקצוע: פחח ברור רצית ליהיות המין השני.? כשהייתי קטנהP: בכית על בת?: נע בכית על בן?.: נע ביקרת בארץ אחרת?: כע נרדמת בשיעור?: כע עשית אמבטית קצף: כע נשארת ערה כל הלילה: כע קורנפלקס אהוב: קוקומן צבע אהוב: אדום חנות\חברה מעודף? לאדעת..הוט טופיק?XD מסיבה או סרט? סרט חורף\קיץ?: חורף בית ספר או חופש: בצפר, ואינלי כוח לפרט למה כי ישלי סיבה טובה!XD טעם גלידה אהוב? ממ..תות ושוקולד..ביחדP: סנדל או נעל?: נעל טלויזיה או מחשב?: מחשב חוף או הרים?: חוף אמא או אבא?: אמא לישון או לקום?: לישון מי\עם מי בפעם האחרונה- עם מי הלכת לסרט בפעם האחרונה? אממ..עמית פוצי מאיה ולאזוכרת מי עוד היה מי בפעם האחרונה ראה אותך בוכה? וואו אמ..נראהלי שאמא למה בכית? לאזוכרת, סתם הימרתיXD מי עצבן אותך בפעם האחרונה? החתול שלי מי שיקר לך? בטח מישו בבצפר עם מי דיברת בטלפון? לאזוכרת, זה היה אתמולXP היה אצלך? בבית? נראהלי שעמית ישן אצלך? עמית האחרון שהיית אצלו? פוצP: האחרון שישנת אצלו? אממ..נגיד שעמית, במוסדXD האם אי פעם- היית פעם בירח? לא רכבת על פיל? לא רכבת על גמל?כע האנשים ש.. - הכי כיף לדבר איתם: החברים שלי הכי כיף להיות איתם: כנ"ל אתה חושב עליהם המון: כנ"ל את הכי אוהב לדבר איתם בטלפון: כנ"ל מה השעה עכשיו: 13:37 תפוח או בננה: בננה שחור או לבן: שחור סתיו או אביב...: סתיו רעש אחרון ששמעת: דלת נפתחת בשר או חלב: חלב דברים מועדפים:- ממתק אהוב: אממ..קינדר דליס?XD לא נראה לי שיש כזה סרט: הנסיכה מונונוקי

baril

New member
../images/Emo80.gifעונה לעצמי P:

שם: אריאל מקום מגורים:הרצליה פירסינג: אין קעקוע: אין ;[ צבע שיער: חום עיניים: חום אחים\אחיות: יש, 1 תוכנית אהובה: חברים, השמינייה דברים שאת שונאת: יש יותר מדי משפט לחיים: חברים טובים קשה למצוא, יותר קשה לעזוב, והכי קשה לשכוח חייה אהובה: כלב, צב P: בית ספר: חטיבה מזל: תאומים מה הדבר הראשון שאת עושה שאת קמה בבוקר? פותחת עיניים מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת עולה לישון: סוגרת עיניים P: זמר/זמרת מועדף/ת..? אביב גפן, סימפלאן, ביטל'ס, ניקלבק סוג מוזיקה מעודף? פאנק רוק, והסגנון של הביטל'ס שיר אהוב? someday-nickelbafk, שיר תקווה- אביב גפן חברות הכי טובות: נועה, תמר, מאיה, הילה, רובי האם??- את דלוקה על מישהו? לא את רוצה לגור במקום אחר?:לא את חושבת להתאבד?: לא חס וחלילה אהבה ממבט ראשון?: הו
:O את רוצה פירסינג?: כןןן ;[ האם את מתחרטת על משו שעשית?: כן אם מישהו פוגע בך את שומרת טינה או סולחת?: בדרךכלל סולחת, אבל תלוי מה הוא עשה מה הכי קשה לך לסלוח עליו?: שמשקרים לי, שמדברים עליי מאחורי הגב, או שפוגעים בי בכל דרך שהיא מה את עושה כשאת עצובה?: בוכה, שומעת מוזיקה איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך: יום רביעי שהיה :\ שיעור אהוב: אנגלית בושם אהוב: 212 סקסי יש חבר: לא האם אי פעם.. עישנת?: לא התגעגעת למישהו? כן שיקרת? כן :\ אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת: אני תמיד מתכוונת בכית בסרט: כן בטח נכשלת במיקצוע: כן :\ רצית ליהיות המין השני.?כן *מסמיקה* בכית על בת?: כן בכית על בן?.: כן ביקרת בארץ אחרת?: כן נרדמת בשיעור?: אההא XD עשית אמבטית קצף: כן 3> נשארת ערה כל הלילה: כן קורנפלקס אהוב: טריקס
צבע אהוב: שחור חנות\חברה מעודף?היינס מסיבה או סרט? מסיבה חורף\קיץ?: חורף
בית ספר או חופש: נהה ברור שחופש >.> טעם גלידה אהוב? וניל
סנדל או נעל?: נעל טלויזיה או מחשב?: טלויזיה חוף או הרים?: חוף אמא או אבא?: שניהם לישון או לקום?: לישון מי\עם מי בפעם האחרונה- עם מי הלכת לסרט בפעם האחרונה? נוי מי בפעם האחרונה ראה אותך בוכה? כל הכיתה למה בכית? כי סבתא שלי נפטרה
מי עצבן אותך בפעם האחרונה? אחותי מי שיקר לך? לאיודעת עם מי דיברת בטלפון?אבא היה אצלך? דנה ישן אצלך? עומר האחרון שהיית אצלו? מאיה האחרון שישנת אצלו? נוי האם אי פעם- היית פעם בירח? לא XD רכבת על פיל? לא XD רכבת על גמל?כן D: האנשים ש.. - הכי כיף לדבר איתם: מאיה, נוי הכי כיף להיות איתם: נועה, תמר, רובי, הילה, מאיה אתה חושב עליהם המון: כולם את הכי אוהב לדבר איתם בטלפון:נועה מה השעה עכשיו: 14:03 תפוח או בננה: תפוח [ושיהיה ירוק
] שחור או לבן: שחור סתיו או אביב...: סתיו רעש אחרון ששמעת: המקלדת מקלידה, והמוזיקה שלי בשר או חלב:בשר דברים מועדפים:- ממתק אהוב: במבה סרט: ארמגדון, גריז

נחמד מאוד! ../images/Emo219.gif

שם: לוטן מקום מגורים: יבנה פירסינג: אין קעקוע: אין צבע שיער: חום-ג'ינג'י מוזר ולא מוגדר עיניים: ירוקות-חומות אחים\אחיות: עוד 2 חוץ ממני-אח גדול ואחות קטנה תוכנית אהובה: "השמיניה" [ז"ל
. כ"כ עצוב את היה הפרק האחרון
],"ארץ נהדרת","מועדון לילה" ו"בובספוג"
דברים שאת שונאת: ילדים מהכיתה שלי,משפחה מצד האבא שלי,מורה למתמטיקה,פורים ויש עוד המון משפט לחיים: תיזהרו מאנשים שעומדים ליד שער ביה"ס,מסתכלים עליכם במבט מחשיד ויום לפני זה חברות שלך סיפרו לך שהייתה לו ציפור על הכתף. זה פדופיל חייה אהובה: כלבים,חתולים,נמרים בית ספר: פרדס צפוני >.> מזל: שור מה הדבר הראשון שאת עושה שאת קמה בבוקר? פוקחת עיניים מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת עולה לישון: עוצמת עיניים זמר/זמרת מועדף/ת..? ג'רארד D: ואיאן D: ודייבי D: ועוד כמה D: סוג מוזיקה מעודף? רוק שיר אהוב? כרגע-Give 'Em Hell,Kid. אבל בעיקרון-Helena. הוא תמיד מבין האהובים ביותר עליי חברות הכי טובות: אלמוג,למרות שאנחנו כבר לא כ"כ חברות הכיהכיהכי טובות,חברות האם??- את דלוקה על מישהו? לא את רוצה לגור במקום אחר?: כן את חושבת להתאבד?: לא אהבה ממבט ראשון?: האם אהבה ממבט ראשון. שאלה מעניינת. את רוצה פירסינג?: כן האם את מתחרטת על משו שעשית?: לא אם מישהו פוגע בך את שומרת טינה או סולחת?: בד"כ שומרת טינה ולא מראה את זה. אני שונאת את זה שמישהו פוגע בי ואני לא מחזירה לו,או משהו. רק אם זה מקרים ממש שוליים אני סולחת. אבל זה לא קורה בד"כ. מה הכי קשה לך לסלוח עליו?: יש כ"כ הרבה דברים מה את עושה כשאת עצובה?: מוזיקה,מחשב,יומן איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך: יש כמה-היומולדת שנה שעברה,בכלל,אפריל של שנה שעברה היה לי נוראי. יש כל מיני,זה רק אחד מהם שיעור אהוב: הסטוריה בושם אהוב: הלוואין [או איך שכותבים
. נו,ליל כל הקדושים-רק באנגלית XD] יש חבר: לא האם אי פעם.. עישנת?: לא התגעגעת למישהו? כן שיקרת? כן אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת: לא בכית בסרט: כן נכשלת במיקצוע: כן רצית ליהיות המין השני.? לא בכית על בת?: לא בכית על בן?.: לא ביקרת בארץ אחרת?: כן נרדמת בשיעור?: כמעט עשית אמבטית קצף: כן [אח,גיל 4
] נשארת ערה כל הלילה: כן קורנפלקס אהוב: הרגיל [קורנפלס אלופים הזה
] צבע אהוב: שחור&אדום חנות\חברה מעודף? חנות-טאוור רקורדס XD. אני מבלה את רוב שעות זמני בחוץ-שם XD חברה-מקס ברנר נחשב?
מסיבה או סרט? סרט חורף\קיץ?: חורף בית ספר או חופש: חופש טעם גלידה אהוב? טריפל,עוגיות,מקופלת,תות-לימון..יש הרבה סנדל או נעל?: נעל טלויזיה או מחשב?: שניהם חוף או הרים?: הרים אמא או אבא?: אף אחד,אני לא יודעת במי לבחור לישון או לקום?: לישון מי\עם מי בפעם האחרונה- עם מי הלכת לסרט בפעם האחרונה? עם אח שלי מי בפעם האחרונה ראה אותך בוכה? אף אחד,אם אני בוכה אז אני מעדיפה שלא יראו אותי ואני מעדיפה להיות לבד,בחדר שלי למה בכית? בגלל ה-60 הלא מוצדק בהנדסה וה-50 במתמטיקה. לא יודעת,פשוט מלחיץ אותי כל ציון נמוך. אני רוצה שהכל יהיה 90-80 מי עצבן אותך בפעם האחרונה? אף אחד מי שיקר לך? לא יודעת עם מי דיברת בטלפון? עם סבתא שלי XD היה אצלך? אף אחד בזמן האחרון,שונאת שילדים מהכיתה שלי באים אליי ישן אצלך? כנ"ל האחרון שהיית אצלו? לא זכור לי,אני לא מטיבה ללכת לחברות,זה מעצבן XD האחרון שישנת אצלו? נועה,מסיבת פיג'מות,31.7 XD האם אי פעם- היית פעם בירח? לא רכבת על פיל? לא רכבת על גמל?כן האנשים ש.. - הכי כיף לדבר איתם: אלמוג,היא מצחיקה ומשעשעת בכל משפט שהיא מוציאה מהפה. וגם לפעמים עם אמא שלי הכי כיף להיות איתם: אלמוג אתה חושב עליהם המון: אחותי את הכי אוהב לדבר איתם בטלפון:אני לא אוהבת לדבר בטלפון כבר מה השעה עכשיו: 14:18 לפי השעון שלי במחשב תפוח או בננה: שומדבר שחור או לבן: שניהם סתיו או אביב...: שניהם רעש אחרון ששמעת: לא שמעתי בשר או חלב:חלב דברים מועדפים:- ממתק אהוב: מסטיקים סרט: ג'ומנג'י

Miss Menta

New member
../images/Emo205.gif נמנמנמנמ.

שם: שרית. מקום מגורים: נתניה. פירסינג: 7 לובים והליקס. קעקוע: אין. צבע שיער: חום עם גוונים בלונדינים. עיניים: חום ירוק. אחים\אחיות: 2. תוכנית אהובה: השיר שלנו, ארץ נהדרת. דברים שאת שונאת: שקרים, קטשופ. XD משפט לחיים: כל מה שעלול להשתבש - ישתבש. P: חייה אהובה: כלב. בית ספר: המ, למה?
מזל: עקרב. מה הדבר הראשון שאת עושה שאת קמה בבוקר? מצחצחת שיניים/פיפי. XDDD מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת עולה לישון: מחשב נראה לי. זמר/זמרת מועדף/ת..? נינט, ג'רארד ווי, ג'קו אייזנברג, ג'ון לנון. יש עוד.. סוג מוזיקה מעודף? רוק. שיר אהוב? הרבה. חברות הכי טובות: נועה, שיר, מוסי.. :) האם??- את דלוקה על מישהו? כן. את רוצה לגור במקום אחר?: לא. את חושבת להתאבד?: לא. אהבה ממבט ראשון?: כן. את רוצה פירסינג?: כן באף. האם את מתחרטת על משו שעשית?: לפעמים. אם מישהו פוגע בך את שומרת טינה או סולחת?: תלוי, לרוב אני סולחת. מה הכי קשה לך לסלוח עליו?: שקרים. מה את עושה כשאת עצובה?: שומעת מוזיקה, אוכלת. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך: יש כל מיני. שיעור אהוב: אנגלית. בושם אהוב: לא זוכרת איך קוראים לו. יש חבר: לא |: האם אי פעם.. עישנת?: לא. התגעגעת למישהו? כן. שיקרת? כן. אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת: כן. בכית בסרט: כן. נכשלת במיקצוע: כן. רצית ליהיות המין השני.? לא. בכית על בת?: כן. בכית על בן?.: כן. ביקרת בארץ אחרת?: כן. נרדמת בשיעור?: לא. עשית אמבטית קצף: כן. נשארת ערה כל הלילה: כן. קורנפלקס אהוב: כריות. צבע אהוב: כתום. חנות\חברה מעודף? אולסטאר, ואנס, אדידס, DC, פוקס, הוניגמן, TNT.. מסיבה או סרט? מסיבה. חורף\קיץ?: חורף. בית ספר או חופש: חופש!!11
טעם גלידה אהוב? וניל. סנדל או נעל?: נעל. טלויזיה או מחשב?: וואי. קשה. חוף או הרים?: חוף. אמא או אבא?: שניהם. לישון או לקום?: לישון. מי\עם מי בפעם האחרונה- עם מי הלכת לסרט בפעם האחרונה? מאור ודניאל. מי בפעם האחרונה ראה אותך בוכה? אמא. למה בכית? סתם D::: היה לי משעמם. מי עצבן אותך בפעם האחרונה? אבא. מי שיקר לך? לא זוכרת. XD עם מי דיברת בטלפון? ביבי. היה אצלך? נועה. ישן אצלך? נועה והדס. האחרון שהיית אצלו? ברק. האחרון שישנת אצלו? ג'סי. האם אי פעם- היית פעם בירח? לא O: רכבת על פיל? לא. רכבת על גמל? כן. האנשים ש.. - הכי כיף לדבר איתם: נועה, ברק, שיר, מוסי, דנה, עדן. הכי כיף להיות איתם: ^ אתה חושב עליהם המון: אמאבא, אחי, כל החברים, משפחה. XD את הכי אוהב לדבר איתם בטלפון: המ החברים! :) מה השעה עכשיו: 2:24. תפוח או בננה: בננה. שחור או לבן: לבן. סתיו או אביב...: סתיו. רעש אחרון ששמעת: מוזיקה. בשר או חלב: המ. לא יודעת ^^ דברים מועדפים:- ממתק אהוב: קליק, פסק זמן, טוויקס, סניקרס. סרט: כל מיני. הודגש באמצעות מדגישומטיק

D o R a S h A y

New member
יאיי אני אוהבת שאלונים ארוכים! עונה

שם: דור מקום מגורים: כפר סבא פירסינג: אין קעקוע: אין צבע שיער: חום עיניים: חומות אחים\אחיות: אחות אחת תוכנית אהובה: מחשבות פליליות דברים שאת שונאת: יש מלא.. משפט לחיים: יהיה טוב חייה אהובה: האמת שהכל אבל בעיקר כלבים בית ספר: הרצוג מזל: עקרב מה הדבר הראשון שאת עושה שאת קמה בבוקר? אומרת בוקר טוב לאמא ואם היא לא בבית אז שמה מוזיקה חח מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת עולה לישון: מכבה את המחשב אושמה שעון מעורר זמר/זמרת מועדף/ת..? סינרגיה סוג מוזיקה מעודף? רוק שיר אהוב? כל השירים של סינרגיה חברות הכי טובות: יש.. =] האם??- את דלוקה על מישהו? על 2 חחח את רוצה לגור במקום אחר?: לא.. אמרתי להורים שאם הם עוברים דירה אני נשארת בבית הזה.. את חושבת להתאבד?: לא.. אהבה ממבט ראשון?: קרה כמה פעמים את רוצה פירסינג?:לא.. אני מפחדת ממחטים ודברים מכאיבים האם את מתחרטת על משו שעשית?: יש הרבה אם מישהו פוגע בך את שומרת טינה או סולחת?: בהתחלה שומרת טינה ואח"כ סולחת מה הכי קשה לך לסלוח עליו?: שמישו אומר דברים ממש פוגעים והוא מתכוון לזה מה את עושה כשאת עצובה?: מחוסרת מצברוח בדרך כלל איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך: היומולדת שלי לפני כמה שנים שיעור אהוב: ביולוגיה/ אזרחות (בגלל המורה לא המקצוע) בושם אהוב: 212 יש חבר: לא =[ האם אי פעם.. עישנת?: לא. איכ התגעגעת למישהו? יותר מידי פעמים שיקרת? כן אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת: כן בכית בסרט: כן חחח נכשלת במיקצוע: מיליון פעם רצית ליהיות המין השני.? לא.. בכית על בת?: לא נראה לי... בכית על בן?.: אולי פעם... ביקרת בארץ אחרת?: פולין נרדמת בשיעור?: כן יצא לי פעם עשית אמבטית קצף: עשיתי ממש מזמן וכל המקלחת התמלאה בקצף.. מאז לא עשיתי נשארת ערה כל הלילה: כן קורנפלקס אהוב: לא זוכרת.. אולי קוקומן צבע אהוב: אפור וחום חנות\חברה מעודף? אין משו ספציפי מסיבה או סרט? מסיבה חורף\קיץ?: חורף בית ספר או חופש: גם וגם טעם גלידה אהוב? מוקה ושוקולד סנדל או נעל?: תלוי בעונה (קיץ- סנדל, חורף- נעל) טלויזיה או מחשב?: גם וגם חוף או הרים?: חוף אמא או אבא?: שניהם לישון או לקום?: לישון מי\עם מי בפעם האחרונה- עם מי הלכת לסרט בפעם האחרונה? עם חברה מי בפעם האחרונה ראה אותך בוכה? חברה אחרת למה בכית? כי מישי נפטרה מי עצבן אותך בפעם האחרונה? ההורים מי שיקר לך? לא זוכרת... עם מי דיברת בטלפון? אתמול עם חברות שלי היה אצלך? בת דודה שלי ישן אצלך? לא נוח לישון אצלי חחח האחרון שהיית אצלו? לא זוכרת האחרון שישנת אצלו? כנ"ל האם אי פעם- היית פעם בירח? ברור רכבת על פיל? בוודאי רכבת על גמל? האמת שכן. פעמיים.. הה ממש מפחיד האנשים ש.. - הכי כיף לדבר איתם: אחותי, חברה שלי וידיד שלי הכי כיף להיות איתם: חברים אתה חושב עליהם המון: יש מישו שאני חושבת עליו הרבה.. אבל אני גם חושבת על סינרגיה מלא חחח את הכי אוהב לדבר איתם בטלפון: חברה מה השעה עכשיו: 14:29 תפוח או בננה: שייק תפוח בננה שחור או לבן: אפור סתיו או אביב...: סתיו רעש אחרון ששמעת: הטלוויזיה של השכנים בשר או חלב: חלב דברים מועדפים:- ממתק אהוב: לא יודעת.. סרט: אני אוהבת סרטים קיטשיים חחח אבל גם מתוחכמים (כמו אפקט הפרפר או מטריקס)

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

שם: סתיו מקום מגורים: ראשון לציון פירסינג: אין קעקוע: אין צבע שיער: שחור עיניים: חמות אחים\אחיות: שתי אחיות קטנות תוכנית אהובה: הירוז, איך פגשתי את אמא דברים שאת שונאת: ספוילרים לא מסומנים, שאנשים "חושבים" או "לא חושבים". משפט לחיים: כן לחיים, לא לאלכוהול סיגריות וסמים. חייה אהובה: ארנב בית ספר: חטיבה מזל: מאזניים מה הדבר הראשון שאת עושה שאת קמה בבוקר? חוזרת לישון מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת* לישון: לא יודעת זמר/זמרת מועדף/ת..? סוג מוזיקה מעודף? רוק שיר אהוב? הסאונדטראק של רוקי הורור פיקצ'ר שואו חברות הכי טובות: בקושי יש אם בכלל האם??- את דלוקה על מישהו? לא, אני מאוהבת את רוצה לגור במקום אחר?: לא את חושבת להתאבד?: לא אהבה ממבט ראשון?: האם אהבה ממבט ראשון? איזו מין שאלה זו? לא מאמינה בזה בכל מקרה. את רוצה פירסינג?: אולי אחד, קטן. האם את מתחרטת על משו שעשית?: יש המון דברים שאני מתחרטת שעשיתי. אם מישהו פוגע בך את שומרת טינה או סולחת?: תלוי מה המקרה, אבל אחרי כמה זמן אני תמיד סולחת. מה הכי קשה לך לסלוח עליו?: שבגדו באמון שלי. מה את עושה כשאת עצובה?: מתקשרת למישה ושיעודד אותי, מנסה למצוא תעסוקה שתשכיח ממני את העצבות. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך: אם היה כזה, כנראה העדפתי לשכוח אותו. שיעור אהוב: לשון, ערבית, היסטוריה בושם אהוב: לא משתמשת בבשמים. יש חבר: אכן כן האם אי פעם.. עישנת?: לא התגעגעת למישהו? תמיד שיקרת? כן אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת: כל הזמן בכית בסרט: כן, אבל לא בגלל הסרט. נכשלת במיקצוע: כן רצית ליהיות המין השני.? כן בכית על בת?: מז"א בכית על בת?! ישבתי עליה ובכיתי? אולי בכיתי בגלל בת, חברה טובה שלי או משהו. בכית על בן?.: שוב, אותה תשובה. ביקרת בארץ אחרת?: כן נרדמת בשיעור?: לא עשית אמבטית קצף: כן נשארת ערה כל הלילה: כן קורנפלקס אהוב: האם אי פעם קורנפלקס אהוב? בכלמקרה, טריקס. צבע אהוב: כחול, ירוק, אדום. חנות\חברה מעודפת*? המממ, לא יודעת. מסיבה או סרט? קשה.... מסיבה, תלוי עם אילו אנשים. ואם לא אז סרט, שוב עם אילו אנשים. חורף\קיץ?: אביב בית ספר או חופש: אני נמנעת טעם גלידה אהוב? וניל אוריאוז סנדל או נעל?: נעל טלויזיה או מחשב?: חוף או הרים?: מישור אמא או אבא?: איזו שאלה טיפשית. לישון או לקום?: כנ"ל. זה לא משהו שבאמת אפשר לבחור. מי\עם מי בפעם האחרונה- עם מי הלכת לסרט בפעם האחרונה? וואו. אמ... לא הייתי בקולנוע הרבה זמן, אז הפעם האחרונה שראיתי סרט היה אצל ענבל, עם ענבל כמובן. מי בפעם האחרונה ראה אותך בוכה? מייקי למה בכית? בגלל ריב עם ידיד מאוד טוב שלי. מי עצבן אותך בפעם האחרונה? אותו ידיד. מי שיקר לך? אותו ידיד. עם מי דיברת בטלפון? אמא שלי היה אצלך? אלון ותום ישן אצלך? אני אנחש שענבל, כי הרבה מאוד זמן ישנו אצלי אנשים. האחרון שהיית אצלו? אני חושבת שאצל מייקי האחרון שישנת אצלו? אם מדובר על כל הלילה, אז אני ממש לא זוכרת. אבל פעם אחד נרדמתי אצל מייקי. האם אי פעם- היית פעם בירח? בטח! מה, אתה לא? רכבת על פיל? לא רכבת על גמל?לא האנשים ש.. - הכי כיף לדבר איתם: נועם, מייקי, תום הכי כיף להיות איתם: כנ"ל, וגם עם ענבל. אתה חושב עליהם המון: מייקי, נועם את הכי אוהב לדבר איתם בטלפון: מייקי מה השעה עכשיו: 14:51 תפוח או בננה: בננה שחור או לבן: לבן סתיו או אביב...: אביב רעש אחרון ששמעת: השיר Bloc Party - This Modern Love בשר או חלב:נו באמת! דברים מועדפים:- ממתק אהוב: המממ.... סוכריה על מקל? סרט: רוקי הורור פיקצ'ר שואו, הנסיכה הקסומה

1Shir

New member
פורום לא בתפוז!

שם: שיר מקום מגורים: הרצליה פירסינג: לא אוהבת קעקוע: אין לי צבע שיער: שטני עיניים: כחולות אחים\אחיות: חצי אחות תוכנית אהובה: מכושפות, תיקים באפלה דברים שאת שונאת: מראה לא טבעי, שקרים, תיכמונים משפט לחיים: מה שמטריד אותי - לא שווה שיטריד אותי חיה אהובה: חתול בית ספר: סיימתי מזל: תאומים מה הדבר הראשון שאת עושה שאת קמה בבוקר? הולכת לשירותים מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת עולה לישון: כנ"ל זמר/זמרת מועדף/ת..? אריק ברמן סוג מוזיקה מועדף? רוק רך שיר אהוב? בורן טו מייק יו הפי של בריטני ספירס חברות הכי טובות: יש לי האם?- את דלוקה על מישהו? לא את רוצה לגור במקום אחר? כן את חושבת להתאבד? לא אהבה ממבט ראשון? הכול יכול להיות את רוצה פירסינג? לא האם את מתחרטת על משהו שעשית? כן אבל לא מוטרדת מזה, עוברת הלאה אם מישהו פוגע בך את שומרת טינה או סולחת? סולחת מה הכי קשה לך לסלוח עליו? שקר או התעלמות מה את עושה כשאת עצובה? מעודדת את עצמי איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך: היו המון כאלה.. אני עוברת הלאה שיעור אהוב: סוציולוגיה בושם אהוב: CK TRUTH יש חבר: לא האם אי פעם.. עישנת? כן התגעגעת למישהו? כן שיקרת? כן אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת: כן בכית בסרט: כן נכשלת במקצוע: כן רצית להיות המין השני? לא בכית על בת? כן בכית על בן? כן ביקרת בארץ אחרת? כן נרדמת בשיעור? בערך עשית אמבטית קצף: מזמןןןןן נשארת ערה כל הלילה: כמעט כל לילה קורנפלקס אהוב: כריות צבע אהוב: ורוד חנות\חברה מועדף? ארומה נחשב? מסיבה או סרט? מסיבה חורף\קיץ? קיץ בית ספר או חופש: חופש טעם גלידה אהוב? בננה, ריבת חלב, שוקו סנדל או נעל? תלוי מתי טלויזיה או מחשב? טלויזיה חוף או הרים? חוף אמא או אבא? אמא לישון או לקום? לקום מי\עם מי בפעם האחרונה- עם מי הלכת לסרט בפעם האחרונה? ידיד שלי וחברה שלו מי בפעם האחרונה ראה אותך בוכה? לא זוכרת אבל אני מניחה שאמא למה בכית? עצבים מי עצבן אותך בפעם האחרונה? אמא ואבא מי שיקר לך? לא משקרים לי עם מי דיברת בטלפון? חברה היה אצלך? ידיד ישן אצלך? לא זוכרת!! בטח חבר טוב שלי האחרון שהיית אצלו? ידיד אחר האחרון שישנת אצלו? אותו אחד האם אי פעם- היית פעם בירח? לא רכבת על פיל? לא רכבת על גמל? לא האנשים ש.. - הכי כיף לדבר איתם: חברות הכי כיף להיות איתם: כנ"ל אתה חושב עליהם המון: כנ"ל את הכי אוהבת לדבר איתם בטלפון: כנ"ל מה השעה עכשיו: 17:39 תפוח או בננה: תפוח שחור או לבן: לבן סתיו או אביב: אביב רעש אחרון ששמעת: אמא מדברת בטלפון בשר או חלב: חלב דברים מועדפים:- ממתק אהוב: שוקולד סרט: פיתוי קטלני

דנטל

New member
לא

שם: דנה מקום מגורים: תל אביב פירסינג: 2 פירסינגים, 8 עגילים באוזניים ועגיל באף קעקוע: 6 צבע שיער: חום עיניים: תכלת אחים\אחיות: אח תוכנית אהובה: סאות'פארק דברים שאת שונאת: אבוקדו משפט לחיים: חיה את היום חייה אהובה: חתולים בית ספר: העבר הרחוק מזל: טלה מה הדבר הראשון שאת עושה שאת קמה בבוקר? מנסה לחזור לישון מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת עולה לישון: מקוה להרדם זמר/זמרת מועדף/ת..? סאבלימינל סוג מוזיקה מעודף? היפ הופ שיר אהוב? האדריכלים חברות הכי טובות: חני, סוזי האם??- את דלוקה על מישהו? לא את רוצה לגור במקום אחר?: לא את חושבת להתאבד?: לא אהבה ממבט ראשון?: לא את רוצה פירסינג?: כן האם את מתחרטת על משו שעשית?: כן אם מישהו פוגע בך את שומרת טינה או סולחת?: נוטרת מה הכי קשה לך לסלוח עליו?: שקרים מה את עושה כשאת עצובה?: מדברת עם חברים איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך: בטח כשאבא שלי מת שיעור אהוב: לשון בושם אהוב: בשמים של גברים יש חבר: לא האם אי פעם.. עישנת?: כן התגעגעת למישהו? כן שיקרת? כן אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת: כן בכית בסרט: כן נכשלת במקצוע: כן רצית להיות המין השני.? כן בכית על בת?: לא בכית על בן?.: כן ביקרת בארץ אחרת?: כן נרדמת בשיעור?: לא עשית אמבטית קצף: כן נשארת ערה כל הלילה: כן קורנפלקס אהוב: קלוגס רגיל צבע אהוב: אדום חנות\חברה מעודף? שוק בצלאל מסיבה או סרט? מסיבה חורף\קיץ?: קיץ בית ספר או חופש: חופש טעם גלידה אהוב? קמפרי אשכוליות סנדל או נעל?: נעל טלויזיה או מחשב?: מחשב חוף או הרים?: הרים אמא או אבא?: אבא לישון או לקום?: לישון מי\עם מי בפעם האחרונה- עם מי הלכת לסרט בפעם האחרונה? ערן מי בפעם האחרונה ראה אותך בוכה? זה היה כל כך מזמן, אז אולי בני למה בכית? כי הוא עצבן אותי מי עצבן אותך בפעם האחרונה? רויטל מי שיקר לך? עומר עם מי דיברת בטלפון? חני היה אצלך? ערן ישן אצלך? עומר האחרון שהיית אצלו? ערן האחרון שישנת אצלו? רמי האם אי פעם- היית פעם בירח? לא רכבת על פיל? לא רכבת על גמל? לא האנשים ש.. - הכי כיף לדבר איתם: ערן הכי כיף להיות איתם: ערן וחני אתה חושב עליהם המון: ערן וחני את הכי אוהב לדבר איתם בטלפון: ערן מה השעה עכשיו: 18:34 תפוח או בננה: תפוח שחור או לבן: שחור סתיו או אביב...: אביב רעש אחרון ששמעת: טרטור המחשב בשר או חלב: בשר דברים מועדפים:- ממתק אהוב: אפרופו סרט: הסיוט שלפני חג המולד

hilonet14

New member
עונה

שם: הילה מקום מגורים: באר שבע פירסינג: אין קעקוע: אין צבע שיער: חום עיניים: חומות אחים\אחיות: 2 אחיות גדולות תוכנית אהובה: ריאלטי דברים שאת שונאת: אנשים צבועים משפט לחיים: חיים רק פעם אחת- תנצלו את החיים חייה אהובה: חתול/כלב בית ספר: שנה הבאה תיכון מזל: בתולה מה הדבר הראשון שאת עושה שאת קמה בבוקר? עושה "נודניק" בטלפון מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת עולה לישון: מחשב זמר/זמרת מועדף/ת..? רובי וויליאמס סוג מוזיקה מעודף? פופ/ רוק שיר אהוב? ANHELS חברות הכי טובות: אור האם??- את דלוקה על מישהו? לא את רוצה לגור במקום אחר?: כן את חושבת להתאבד?: לא אהבה ממבט ראשון?: מה? את רוצה פירסינג?: לא האם את מתחרטת על משו שעשית?:לא אם מישהו פוגע בך את שומרת טינה או סולחת?: תלי עד כמה פגע.. ואם הוא מצטער על זה מה הכי קשה לך לסלוח עליו?: לא יודעת מה את עושה כשאת עצובה?: שומעת שירים איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך: לא יודעת שיעור אהוב: חופשי בושם אהוב: מה שמריח טוב יש חבר: לא האם אי פעם.. עישנת?: לא התגעגעת למישהו? כן שיקרת? כן אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת: כן בכית בסרט: כן נכשלת במיקצוע: כן רצית ליהיות המין השני.? לא בכית על בת?: לא בכית על בן?.: כן ביקרת בארץ אחרת?: כן נרדמת בשיעור?: לא עשית אמבטית קצף: כן נשארת ערה כל הלילה: כן קורנפלקס אהוב: קוקומן צבע אהוב: הכל חנות\חברה מעודף? ............. מסיבה או סרט? מסיבה חורף\קיץ?: קיץ בית ספר או חופש: חופש טעם גלידה אהוב? וניל עם פצפוצ שוקולד סנדל או נעל?: נעל טלויזיה או מחשב?: מחשב חוף או הרים?: חוף אמא או אבא?: אמא ואבא לישון או לקום?: לישון מי\עם מי בפעם האחרונה- עם מי הלכת לסרט בפעם האחרונה? חברות מי בפעם האחרונה ראה אותך בוכה? לוזוכרת למה בכית? ??. לא זוכרת מי עצבן אותך בפעם האחרונה? אור מי שיקר לך? לא זוכרת עם מי דיברת בטלפון? אור היה אצלך? שרון ישן אצלך? אור האחרון שהיית אצלו? ענבר האחרון שישנת אצלו? אור האם אי פעם- היית פעם בירח? לא רכבת על פיל? לא רכבת על גמל?לא האנשים ש.. - הכי כיף לדבר איתם: ענבר עינב ושרון הכי כיף להיות איתם: אור ענבר ושרון אתה חושב עליהם המון: רובי את הכי אוהב לדבר איתם בטלפון: אני לא אוהבת לדבר הרבה בטלפון מה השעה עכשיו: 18:52 תפוח או בננה: תפוח שחור או לבן: שחור סתיו או אביב...: אביב רעש אחרון ששמעת: דביקות בדלת בשר או חלב: בשר דברים מועדפים:- ממתק אהוב: סוכריייה על מקל סרט: שתי דקות

ווינגז

New member
פפף

שם: יעל מקום מגורים: חיפה פירסינג: לא קעקוע: לא צבע שיער: חום עיניים: חומות אחים\אחיות: שניים, אח ואחות גדולים. תוכנית אהובה: האנטומיה של גריי. דברים שאת שונאת: המון... משפט לחיים: אם לא היו לנו תקופות רעות, לא היינו מעריכים את הטובות. חייה אהובה: סוסים וכלבים בית ספר: הריאלי העברי חיפה. מזל: דגים מה הדבר הראשון שאת עושה שאת קמה בבוקר? מכבה את השעון המעורר. מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת עולה לישון: עולה לישון?
עוצמת את העיניים.
זמר/זמרת מועדף/ת..? זמרים אין הרבה... סוג מוזיקה מעודף? רוק/ג'אז. שיר אהוב? זה משתנה, בתקופות. חברות הכי טובות: מכל מקום יש שונות.
האם? את דלוקה על מישהו? לא את רוצה לגור במקום אחר?: כן, אני חושבת. את חושבת להתאבד?: לא אהבה ממבט ראשון?: לא קיימת, לדעתי. את רוצה פירסינג?: לא האם את מתחרטת על משו שעשית?: מן הסתם אם מישהו פוגע בך את שומרת טינה או סולחת?: תלוי מה וכמה פעמים זה קורה. מה הכי קשה לך לסלוח עליו?: דו-פרצופיות וצביעות. מה את עושה כשאת עצובה?: שומעת מוסיקה/ישנה. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך: לא חושבת על זה. שיעור אהוב: תקשורת בושם אהוב: אין ממש יש חבר: לא האם אי פעם.. עישנת?: לא התגעגעת למישהו? כן שיקרת? כן אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת: כן בכית בסרט: כן נכשלת במיקצוע: בתעודה לא. רצית ליהיות המין השני.? לא ברצינות בכית על בת?: כן בכית על בן?.: כן ביקרת בארץ אחרת?: כן נרדמת בשיעור?: לא עשית אמבטית קצף: כן נשארת ערה כל הלילה: כן קורנפלקס אהוב: דליפקאן צבע אהוב: כתום-אדום-סגול-כחול. חנות\חברה מעודף? אין מסיבה או סרט? סרט חורף\קיץ?: קיץ בית ספר או חופש: ממרומי הי"ב - בצפר (עכשיו זו התקופה שאני מתחילה לפחד מסיום בצפר). טעם גלידה אהוב? כל דבר שוקולדי, בערך. סנדל או נעל?: נעל טלויזיה או מחשב?: מחשב חוף או הרים?: תלוי אמא או אבא?: פפף לישון או לקום?: לישון מי\עם מי בפעם האחרונה- עם מי הלכת לסרט בפעם האחרונה? וואו, אני לא זוכרת... זה היה מזמן. מי בפעם האחרונה ראה אותך בוכה? אבא שלי למה בכית? ריב איתו מי עצבן אותך בפעם האחרונה? הממ מי שיקר לך? גם עם מי דיברת בטלפון? שני
היה אצלך? יעל ישן אצלך? נעמה האחרון שהיית אצלו? סבא וסבתא שלי האחרון שישנת אצלו? רימון
האם אי פעם- היית פעם בירח? לא רכבת על פיל? לא רכבת על גמל? לא האנשים ש.. - הכי כיף לדבר איתם: זה ממש תלוי בתקופות ובמצברוח הכי כיף להיות איתם: אותו הדבר. אתה חושב עליהם המון: שחף, שלישיית היעליות, נועה ושני. את הכי אוהב לדבר איתם בטלפון: אחת מהיעליות. מה השעה עכשיו: 19:35. תפוח או בננה: תפוח שחור או לבן: שחור סתיו או אביב...: אביב רעש אחרון ששמעת: רעם בשר או חלב: חלב דברים מועדפים: ממתק אהוב: שוקולד סרט: לא יודעת

linoy pal

New member
עונהה

שם: לינוי מקום מגורים: בת ים פירסינג: אין קעקוע: אין צבע שיער: חום עיניים: חומות אחים\אחיות: 2...אחת גדולה ואחת קטנה תוכנית אהובה: השמיניה...בדיוק היא נגמרה...זה כזה עצובב דברים שאת שונאת: שהמורים מדברים בדיוק בזמן שהכי לא בא לך שהם יתחילו לחפורר משפט לחיים:תאהב,זה הדבר הכי טוב שיקרה לך בחיים חייה אהובה: ארנב בית ספר: חרא דבר מזל: דגים מה הדבר הראשון שאת עושה שאת קמה בבוקר? חוזרת לישון מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת עולה לישון:סוגרת תמחשב זמר/זמרת מועדף/ת..? אביב גפן סוג מוזיקה מעודף? רוק ישראלי שיר אהוב?אני לא יכולה לבחור חברות הכי טובות: מה שמות?חיחי משי הדר נופית סאיי רותם האם??- את דלוקה על מישהו? כן
את רוצה לגור במקום אחר?: לא את חושבת להתאבד?: לא אהבה ממבט ראשון?:מאמינה בזה את רוצה פירסינג?: לא האם את מתחרטת על משו שעשית?: כן...על כ"כ הרבה דברים אם מישהו פוגע בך את שומרת טינה או סולחת?: סולחת מה הכי קשה לך לסלוח עליו?: שמרכלים עליי מה את עושה כשאת עצובה?: שירים איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך: אמ...שנולדתי?...חח סתם אמ...לא יודעת שיעור אהוב: מדעים...כי זה כמו שיעור חופשי בושם אהוב: רושאס יש חבר: לא האם אי פעם.. עישנת?: לא התגעגעת למישהו? כן שיקרת? כן אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת: כן בכית בסרט: כן נכשלת במיקצוע: כן רצית ליהיות המין השני.? לא בכית על בת?: לא בכית על בן?.: כן ביקרת בארץ אחרת?: כן נרדמת בשיעור?: חח כן עשית אמבטית קצף: כן נשארת ערה כל הלילה: כן קורנפלקס אהוב: קוקומן צבע אהוב: שחור חנות\חברה מעודף?פוקס מסיבה או סרט? סרט חורף\קיץ?: חורף בית ספר או חופש: חופשש טעם גלידה אהוב?שוקולד סנדל או נעל?: נעל טלויזיה או מחשב?: אמ...לא יודעת חח חוף או הרים?: הרים אמא או אבא?: אבא לישון או לקום?: לישון מי\עם מי בפעם האחרונה- עם מי הלכת לסרט בפעם האחרונה? אמ...לא זוכרת מי בפעם האחרונה ראה אותך בוכה? חברות שלי בבצפר למה בכית? ציון גרוע מי עצבן אותך בפעם האחרונה? היום..חברה שלי מי שיקר לך? אמ...הרבה עם מי דיברת בטלפון? חברה שלי היה אצלך? חברה שלי חיחי ישן אצלך? בחופש הגדול חברות שלי האחרון שהיית אצלו? אמ...לא זוכרת האחרון שישנת אצלו? לא זוכרת האם אי פעם- היית פעם בירח? לא רכבת על פיל? לא רכבת על גמל?לא האנשים ש.. - הכי כיף לדבר איתם: חברה שלי סאיי אף פעם לא נמאס חיחי הכי כיף להיות איתם: ידיד שלי אתה חושב עליהם המון: ממ הרבה את הכי אוהב לדבר איתם בטלפון:סאיי מה השעה עכשיו:19:49 תפוח או בננה: בננה שחור או לבן: שחור סתיו או אביב...: סתיו רעש אחרון ששמעת: אמ...נפל לי העט בשר או חלב:חלב דברים מועדפים:- ממתק אהוב: ביסלי סרט: סיפור אהבה בלתי נשכח

I am IRiTooSH

New member
../images/Emo17.gif

שם: עירית מקום מגורים: עצמון פירסינג: עגיל רגיל בכל אוזן
קעקוע: איכ. צבע שיער: חום כהה עיניים: כחול-ירוק-חום אחים\אחיות: אח אחד תוכנית אהובה: אין אחת דברים שאת שונאת: טלנובלות, מסטיקים, פלפלים משפט לחיים: לחייך, הכל לטובה [זה לא הכ נכון><] חייה אהובה: כלבים
בית ספר: משגב מזל: גדי
מה הדבר הראשון שאת עושה שאת קמה בבוקר?: מתכסה חזק יותר, שלא יהיה קר>< מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת עולה לישון: חושבת זמר/זמרת מועדף/ת..? אין אחד סוג מוזיקה מעודף? רוק-מטאל, אלקטרוני
שיר אהוב? אין אחד חברות הכי טובות: ממ. ענבל,אלה,שירה,קורל ומיכל
האם??- את דלוקה על מישהו? כן את רוצה לגור במקום אחר?:כן את חושבת להתאבד?: לא אהבה ממבט ראשון?: אה? את רוצה פירסינג?: לא האם את מתחרטת על משו שעשית?: ברור:-\ אם מישהו פוגע בך את שומרת טינה או סולחת? תלוי איך פגע.. מה הכי קשה לך לסלוח עליו?: דברים שכאבו מאוד. מה את עושה כשאת עצובה?: בוכה:'( איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך: הרבה.. שיעור אהוב: מתמטיקה ואומנות >< [ לא לרצוח אותי, זה פשוט כלכך קל#$$#%@$^&&@#] בושם אהוב: אין יש חבר: לא
האם אי פעם.. עישנת?: ל
התגעגעת למישהו? כן
שיקרת? כע.. אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת: כן בכית בסרט: כן נכשלת במיקצוע: בהכתבה באנגלית><" רצית ליהיות המין השני.? כן
בכית על בת?: כן בכית על בן?.: כן ביקרת בארץ אחרת?: כן נרדמת בשיעור?: כן, לאיזה 3 דקות..אבל אז תמר צעקה והעירה אותי מהחלום המתוק..>< עשית אמבטית קצף: ברור
נשארת ערה כל הלילה: כן קורנפלקס אהוב: פרוסטיס/נסקוויק צבע אהוב: צהוב=] חנות\חברה מעודף?:ממ. אין.. מסיבה או סרט? תלוי איזה.. חורף\קיץ?: חורף~אין על מה להתלבט!@%&^$ בית ספר או חופש: גם וגם
.. פשוט בחופש אני עצלנית מידי ובבית ספר משעמם לי.. טעם גלידה אהוב? שוקולד
סנדל או נעל?: גם וגם.. טלויזיה או מחשב?: מחשב
חוף או הרים?: גם וגם אמא או אבא?: שניהם
לישון או לקום?: לא זה ולא זה..
מי\עם מי בפעם האחרונה- עם מי הלכת לסרט בפעם האחרונה? שירה מי בפעם האחרונה ראה אותך בוכה? אני:-\ למה בכית? כי היה לי רע@@ מי עצבן אותך בפעם האחרונה? הרבה מי שיקר לך? לא יודעת.. עם מי דיברת בטלפון? פעם אחרונה עם אלה>< היה אצלך? ענבל ואלה ישן אצלך? ממ.. ענבל
האחרון שהיית אצלו? אלה האחרון שישנת אצלו? אלה האם אי פעם- היית פעם בירח? לא רכבת על פיל? לא
רכבת על גמל?כשהייתי בת שנה ><" האנשים ש.. - הכי כיף לדבר איתם: .. הכי כיף להיות איתם: .. אתה חושב עליהם המון: ... את הכי אוהב לדבר איתם בטלפון: מיכל מה השעה עכשיו: 21:02 תפוח או בננה: בננה=] שחור או לבן: שניהם סתיו או אביב...: סתיו רעש אחרון ששמעת: מוזיקה
בשר או חלב:שניהם:) דברים מועדפים:- ממתק אהוב:שוקולד~!@^$@% סרט: איןא חד.

J u S t M e11

New member
עונה=]

שם: אירנה מקום מגורים:במכרז פירסינג: באוזנייםXP קעקוע: אין צבע שיער:חום כהה עיניים: כחולות אחים\אחיות: אח אחד תוכנית אהובה: הרבה דברים שאת שונאת: מלאא משפט לחיים: חיה ותן לחיות חייה אהובה: כלב,חתול בית ספר: X: מזל: טלה מה הדבר הראשון שאת עושה שאת קמה בבוקר? הולכת לשירותיםXD מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת עולה לישון: מצחצחת שיניים זמר/זמרת מועדף/ת..? הילארי דאף סוג מוזיקה מעודף? לרוב פופ ושירים איטיים שיר אהוב? הרבה חברות הכי טובות: הרבהP: האם??- את דלוקה על מישהו? כן את רוצה לגור במקום אחר?: לא את חושבת להתאבד?: לא אהבה ממבט ראשון?: המ? את רוצה פירסינג?: עוד עגיל באוזן האם את מתחרטת על משו שעשית?: הו כן אם מישהו פוגע בך את שומרת טינה או סולחת?: סולחת מה הכי קשה לך לסלוח עליו?: בגידה מה את עושה כשאת עצובה?: שומעת שירים איטיים,בוכה,מדברת עם אנשים שעושים לי טוב איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך: היו יותר מדי=/ שיעור אהוב: ספורטXP בושם אהוב: כלמיני יש חבר: לא האם אי פעם.. עישנת?: לא התגעגעת למישהו? כן שיקרת? מי לא? אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת: כן בכית בסרט: כן נכשלת במיקצוע: לא רצית ליהיות המין השני.? לא בכית על בת?: כן בכית על בן?.: כן ביקרת בארץ אחרת?: כן נרדמת בשיעור?: כמעט עשית אמבטית קצף: כן נשארת ערה כל הלילה: כן קורנפלקס אהוב: קרנ'צי,קריות,צ'יריוס או איך שלא קוראים לזהXP צבע אהוב: תכלת,אדום,כתום חנות\חברה מעודף? כלמיני מסיבה או סרט? מסיבה חורף\קיץ?: קיץ בית ספר או חופש: חופש טעם גלידה אהוב? שוקולד/ווניל סנדל או נעל?: נעל טלויזיה או מחשב?: שניהם חוף או הרים?: חוף אמא או אבא?: שניהם לישון או לקום?: לישווון מי\עם מי בפעם האחרונה- עם מי הלכת לסרט בפעם האחרונה? לאזוכרתXD מי בפעם האחרונה ראה אותך בוכה? אמא למה בכית? לא זוכרת מי עצבן אותך בפעם האחרונה? אמא מי שיקר לך? מישיP: עם מי דיברת בטלפון? אמא היה אצלך? יעל ישן אצלך? לא זוכרת האחרון שהיית אצלו? עמית האחרון שישנת אצלו? נטלי האם אי פעם- היית פעם בירח? בטח! שלא-,- רכבת על פיל? לא רכבת על גמל? לא האנשים ש.. - הכי כיף לדבר איתם: כלמיני הכי כיף להיות איתם: כנ"ל אתה חושב עליהם המון: הרבה את הכי אוהב לדבר איתם בטלפון: הרבה מה השעה עכשיו: 21:16 תפוח או בננה: תפוח שחור או לבן: לבן סתיו או אביב...: אביב רעש אחרון ששמעת: טלוויזיה בשר או חלב: בשר דברים מועדפים:- ממתק אהוב: הרבה סרט: הרבה

ester6

New member
../images/Emo192.gif

שם: אסתר. מקום מגורים: ירושלים פירסינג:
קעקוע:
צבע שיער: שטני עיניים: ירוקות אחים\אחיות: 2 אחים ו-5 אחיות. תוכנית אהובה: THE O.C, מגרש ביתי, נמלטים, סקראבס. דברים שאת שונאת: עגבניות ותפוזים
חיה אהובה: פינגוין
מזל: דגים
מה הדבר הראשון שאת עושה שאת קמה בבוקר? שוטפת פנים מצחצחת שיניים ושמה עדשות. מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת עולה לישון: מורידה את העדשות. שיר אהוב? אשם של סינרגיה האם??- את דלוקה על מישהו? דיי את רוצה לגור במקום אחר? לא, טוב לי בבית שלי. את חושבת להתאבד? לפעמים. אהבה ממבט ראשון? תלוי. את רוצה פירסינג? לא. האם את מתחרטת על משו שעשית? יותר מידי.. אם מישהו פוגע בך את שומרת טינה או סולחת? זה ממש תלוי.. בד"כ אני מנסה לסלוח ולא לשמור טינה אבל לא תמיד זה הולך לי.. מה הכי קשה לך לסלוח עליו? קרה לי שחברה שהיית הכי קרובה אלי בגדה בי, ועשתה משהו ממש מגעיל, שעד עכשיו קשה לי לסלוח על זה.. זה קרה לפני שנתיים בערך.. מה את עושה כשאת עצובה? בד"כ שומעת מוזיקה, יש לי שירים מיוחדים שאני אוהבת לשמוע כשאני בבאסה. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך: לפני שנה וחצי בערך.. מישהי שמאוד אהבתי והייתי קשורה אליה ממתי שנולדתי עזבה
יש חבר: לא האם אי פעם.. עישנת?:לא התגעגעת למישהו? עכשיו.. שיקרת? יותר מידי.. אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת: כן בכית בסרט: כן נכשלת במיקצוע: כן רצית ליהיות המין השני.? לא בכית על בת? כן בכית על בן?. כן ביקרת בארץ אחרת? כן, כמה פעמים.. נרדמת בשיעור? כן עשית אמבטית קצף? כן נשארת ערה כל הלילה: כן כמה פעמים קורנפלקס אהוב: CINI MINIS צבע אהוב: כחול
חנות\חברה מעודף? בגדים דווקא? אני לא ממש אוהבת ללכת לחנויות בגדים בזמן האחרון.. לא יודעת, זה מוזר לי האמת, אבל לא בא לי ללכת לקנות בגדים, במקום זה אני מעדיפה ללכת לקנות דיסק/ סרט חדש.. מסיבה או סרט? סרט
חורף\קיץ? חורף
בית ספר או חופש: חופש טעם גלידה אהוב? וניל
סנדל או נעל? נעל. טלויזיה או מחשב? קשה.. מחשב, כי אפשר להוריד את הסדרות ולראות
חוף או הרים? הרים
אמא או אבא? אחים לישון או לקום? לישון
מי\עם מי בפעם האחרונה- עם מי הלכת לסרט בפעם האחרונה? עם אחותי מי בפעם האחרונה ראה אותך בוכה? אח שלי. למה בכית? זה מסובך.. לקח לי איזה שעה עד שהוא הבין מה קרה.. מי עצבן אותך בפעם האחרונה? אחותי, אבל אחרת. מי שיקר לך? לא יודעת.. עם מי דיברת בטלפון? עם אמא שלי.. היה אצלך? לא היו אצלי חברים היום.. האם אי פעם- היית פעם בירח? לא נראה לי.. אבל זה עוד יקרה
רכבת על פיל? לא, אבל גם זה יקרה מתישהו.. אני יוסיף את זה לרשימת הדברים המטורפים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות ביחד עם צניחה חופשית ולהגיע לירח. רכבת על גמל? כן, היה ממש מצחיק
האנשים ש.. - הכי כיף לדבר איתם: אחותי ובת דודה שלי. הכי כיף להיות איתם: שוב אחותי, ואחיות שלי הקטנות. אתה חושב עליהם המון: ויפה
את הכי אוהב לדבר איתם בטלפון: אח שלי מה השעה עכשיו: 00:54 תפוח או בננה: לא זה ולא זה. שחור או לבן: שחור סתיו או אביב...: סתיו רעש אחרון ששמעת: השיר- When the stars go blue מהפסקול של מגרש ביתי
בשר או חלב: חלב דברים מועדפים:- ממתק אהוב: חמצוצים סרט: ארמגדון

עונה

שם: אפרת מקום מגורים: אי שם בגוש דן פירסינג: לא קעקוע: לא צבע שיער: שטני עיניים: חומות אחים\אחיות: 4 אחיות תוכנית אהובה: יש יותר מדי..כל מה שיש ביס סטארס,יס פלוס וכו' דברים שאת שונאת: צבועים/שקרנים אנשים שבא להקיא מהם ועליהם משפט לחיים: "חיה ותן לחיות" חייה אהובה: כלב בית ספר: יסודי (כיתה ח') מזל: דלי מה הדבר הראשון שאת עושה שאת קמה בבוקר? מתלוננת על זה שאני רוצה לישון עוד מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת עולה לישון: אמונה תפלה שלי זמר/זמרת מועדף/ת..? גרין דיי סוג מוזיקה מעודף? אין מועדף...כל פעם שאני שומעת משהו נחמד אני שומעת אותו. חוץ מגרין דיי.שכל השירים שלהם יפים שיר אהוב? יותר מדי. תחשבו גרין דיי בקיצור חברות הכי טובות: אחת האם??- את דלוקה על מישהו? כן את רוצה לגור במקום אחר?: כן את חושבת להתאבד?: לא אהבה ממבט ראשון?: כן את רוצה פירסינג?: כן באף. האם את מתחרטת על משו שעשית?: כן אם מישהו פוגע בך את שומרת טינה או סולחת?: תלוי למי. שלמי שפגע בי כ"כ המון (ויש מישהי כזאת),אני שומרת טינה,אבל בלב,בלי שידעו מה הכי קשה לך לסלוח עליו?: זה בד"כ קשה לי לסלוח על זה שמישהו פגע בי המון פעמים. מה את עושה כשאת עצובה?: שומעת מוזיקה (לפי השאלון אין צורך כבר לומר של מי),משחקת עם הכלב,רואה טלוויזיה איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך: מי זוכר? שיעור אהוב: מתמטיקה *סמיילי מבויש* בושם אהוב: נינה ריצ'י-שחכתי את השם יש חבר: לא :( האם אי פעם.. עישנת?: לא התגעגעת למישהו? בטח שיקרת? כן XD אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת: כן בכית בסרט: כן (בסרטים מצוירים בעיקר) רצית ליהיות המין השני.? לא בכית על בת?: על חברה טובה כן,כשרבתי איתה בכית על בן?.: כן ביקרת בארץ אחרת?: כן נרדמת בשיעור?: כן עשית אמבטית קצף: לא..אולי לא בדיוק זוכרת נשארת ערה כל הלילה: כן.. קורנפלקס אהוב: פיטנס צבע אהוב: ירוק תפוח חנות\חברה מעודף? אין כ"כ..מה שיפה אני קונה מסיבה או סרט? סרט..אלא אם כן במסיבה יש נשיקות וכו' :O חורף\קיץ?: קיץ בית ספר או חופש: חופש טעם גלידה אהוב? תות פיסטוק (זה נשמע מגעיל,אבל זה הכי טעים בעולם. תנסו באחריות. אם לא יהיה לכם אעים,אני אחזיר את הכסף!),שוקולד-בננה סנדל או נעל?: נעל..אלא אם הסנדל הוא מעקב (רצוי קטן כזה,של ס"מ-שניים טלויזיה או מחשב?: גם וגם.. חוף או הרים?: חוף אמא או אבא?: איזו מן שאלה זאת?! שניהם לישון או לקום?: לישון..לא אם כן זה בחופש,ואז זה לקום..כי אז אני יכולה לישון מספיק D: מי\עם מי בפעם האחרונה- עם מי הלכת לסרט בפעם האחרונה? אממ.אני חושבת שעם הכיתה מי בפעם האחרונה ראה אותך בוכה? לא בדיוק זוכרת למה בכית? לא זוכרת מי עצבן אותך בפעם האחרונה? "חברה" (זה במרכאות כי היא ביאץ'. ואם אני אספר מה היא עשתה לי,אז תבינו למה) מי שיקר לך? לא יודעת..אני לא בדיוק אמורה לדעת כשמשקרים לי עם מי דיברת בטלפון? חברה היה אצלך? שאלה טובה XD ישן אצלך? כנ"ל האחרון שהיית אצלו? הממ..כנ"ל האחרון שישנת אצלו? כנ"ל האם אי פעם- היית פעם בירח? בטח! כל שני וחמישי רכבת על פיל? לא רכבת על גמל? לא האנשים ש.. - הכי כיף לדבר איתם: חברה הכי טובה וכד' הכי כיף להיות איתם: כנ"ל אתה חושב עליהם המון: כנ"ל,או האנשים שאני אוהבת את הכי אוהב לדבר איתם בטלפון:כנ"ל מה השעה עכשיו: 13:45 תפוח או בננה: בננה שחור או לבן: לבן סתיו או אביב...: אביב רעש אחרון ששמעת: תקתוק של האצבעות שלי על המקלדת בשר או חלב: חלב דברים מועדפים:- ממתק אהוב: קליק ביסקוויט סרט: בעיקר קומדיות ואנימציות,ופארודיות. דרמה ופנטזיה (פנטזיה-צ'רלי בממלכת השוקולד וכד') בסדר. אימה ומתח-לא

../images/Emo80.gif

שם: תומר מקום מגורים: לא עניינכם ^^ פירסינג: בתיכנון. קעקוע: לא. צבע שיער: חום עם פס אדום שייצבע בחזרה לסגול מתישהו. עיניים: חום. אחים\אחיות: יש. תוכנית אהובה: כל מיני. דברים שאת שונאת: ערסים, מפרטים ומפתחות שהולכים לאיבוד. משפט לחיים: תדחה הכל למחר. חייה אהובה: החתול שלי ^^. בית ספר: מה איתו? מזל: עקרב
. מה הדבר הראשון שאת עושה שאת קמה בבוקר? מחפשת משהו ללבוש. מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת עולה לישון: קוראת\כותבת, בדר"כ. זמר/זמרת מועדף/ת..? זמר לא יודעת, זנרת שילה פרבר, אולי. סוג מוזיקה מעודף? רוק. שיר אהוב? אני יכולה לכתוב על השאלה הזו מחאמא של שלושה עמודים P: חברות הכי טובות: האם??- את דלוקה על מישהו? לא. את רוצה לגור במקום אחר?: כן. את חושבת להתאבד?: לא. אהבה ממבט ראשון?: לא. את רוצה פירסינג?: כן. האם את מתחרטת על משו שעשית?: כרגע לא. אם מישהו פוגע בך את שומרת טינה או סולחת?: גם וגם. מה הכי קשה לך לסלוח עליו?: ריחוק. מה את עושה כשאת עצובה?: מוזיקה. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך: לא יודעת. שיעור אהוב: ספרות וזה. בושם אהוב: לא יודעת. יש חבר: לא. האם אי פעם.. עישנת?: כן. התגעגעת למישהו? כן. שיקרת? כן. אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת: כן. בכית בסרט: כן. נכשלת במיקצוע: כן. רצית ליהיות המין השני.? כן. בכית על בת?: כן. בכית על בן?.: כן. ביקרת בארץ אחרת?: מדינה, סיני וזה. נרדמת בשיעור?: כן. עשית אמבטית קצף: כן. נשארת ערה כל הלילה: כן. קורנפלקס אהוב: כריות. צבע אהוב: כחול אפור. חנות\חברה מעודף? לא יודעת. של מה? מסיבה או סרט? מסיבה. חורף\קיץ?: חורף. בית ספר או חופש: חופש. טעם גלידה אהוב? וניל עוגיות. סנדל או נעל?: נעל. טלויזיה או מחשב?: גם וגם
חוף או הרים?: הרים. אמא או אבא?: לישון או לקום?: לישון. מי\עם מי בפעם האחרונה- עם מי הלכת לסרט בפעם האחרונה? לא זוכרת. מי בפעם האחרונה ראה אותך בוכה? למה בכית? מי עצבן אותך בפעם האחרונה? אח שלי. מי שיקר לך? כנ"ל. עם מי דיברת בטלפון? אמא. היה אצלך? כמה שהבריזו מביתספר והלכנו אלי. ישן אצלך? חברות שלי. האחרון שהיית אצלו? זה שמכר לי. האחרון שישנת אצלו? לא זוכרת. האם אי פעם- היית פעם בירח? כן ._. רכבת על פיל? לא. רכבת על גמל? כן. האנשים ש.. - הכי כיף לדבר איתם: הכי כיף להיות איתם: אתה חושב עליהם המון: את הכי אוהב לדבר איתם בטלפון: מה השעה עכשיו: 00:28. לא יכולה להירדם. תפוח או בננה: בננה שחור או לבן: שחור. סתיו או אביב...: סתיו. רעש אחרון ששמעת: של המחשב. בשר או חלב: חלב. דברים מועדפים:- ממתק אהוב: שוקולד. סרט: מישהו לרוץ איתו, מולאן, קלרה הקדושה, אפקט הפרפר.

למעלה