שאלה

baril

New member
../images/Emo80.gifשאלה

איך קרואים לפרק שגרי ורוני יוצאים ליום כיף? נו זה שגרי משחק כדורסל ולא נותן לה לשחק וכל זה.. סליחה שפתחתי הודעה חדשה

ד''א הצילומי חוץ של הפרק

צולמו בביצפר שלי. בכלל כל צילומי החוץ של הסדרה צולמו בשכונה שלי.

בחולון

הרבה סדרות ישראליות והפקות קטנות כמו של הפיג'מות עשו אצלנו צילומי חוץ בשכונה, בעיקר ליד הביצפר שלי.

נכון!! באמת צילומי החוץ צולמו בחולו

בחולון. אמרו את זה אפילו בפרק "אמת לאמיתה"!!! אבל האולפנים נמצאים בעיר שלי (ראשון) - בקניוכל (שם גם צולם הבית אבות)

עדנונית

New member
כן וזה הדבר היחיד

שציער אותי שעברתי משם זה ממבצפר שכחתי את השם בדיוק..טוב 5 שנים אני לא גרה שם אבל זה נבון?

הקניוכל(שממזמן לא מתפקד כקניון)

הוא מטר מהביצפר שלי, ונמצא ממש מטר מהגבול עם חולון. ולעדן, כן אני לומד בנבון..

שיואו איך אני זוכר צילום חוץ ../images/Emo185.gif

מהפרק של השבכס"ל (אני אוכל כדי לזכות) שעודד נפגש עם השני בחורים האלה אחרי שהוא נתן להם ת'מכסים,ואז גם "הפלסטינים בקוסטה ריקה" וגם "אחד החברים שלך בוגד" (מה שמביא אח"כ לקטע הקורע עם הסאונד-מן). קיצץ בקטע של השבכס"ל שהוא פוגש אותם זה צולם בחוץ,ואז שיש שוט על שנייהם רואים מאחורה 3-4 ילדים מהבי"ס עומדים מאחורי גדר בי"ס (זה היה דיי רחוק),אח"כ הם רוקדים ומשתגעים (כמובן שהם שמו לב שמצלמים),ואז אח"כ רואים שאיזה מורה מתחילה לצעוק עלייהם
,ובקטע האחרון שמראים ת'בי"ס הם כבר לא שם
,זה היה קורע,אולי זה במקרה הבי"ס של המנהל.

אני את הבגרות שלי בלשון כבר עשיתי

אז אוקיי, צפיתי שוב בתוכנית וראיתי את הקטע. כן זה צולם מאחורי הביצפר שלי. אגב, באותו פרק היה עוד קטע שהם צילמו בגינה את אלונה מנסה להאכיל אילן את יוגורט הזה. אז את הצילומים של זה אני זוכר כי בזמן שהם צילמו אותם היה לנו שיעור ספורט מחוץ לביצפר והם צילמו אותי ואת חבר שלי רצים ריצת 2000.

למעלה