The Devil Herself
New member
../images/Emo80.gifרקדניות יקרות../images/Emo88.gif,
מזמן לא כתבתי פה... מוזר קצת, אבל היי
. מי שמוכנה לקרוא את החפירה של חייה... אשמח מאד!!!
מאז שהתחלתי לרקוד, מכיתה א', אני רוקדת באותו סטודיו. באמת שאני מטורפת על הסטודיו הזה-המורים מדהימים, האווירה עד לאחרונה הייתה הכי הכי בבית בעולם. כייף לי להגיע לשם ואני מחשיבה את המקום כבית ראשון, לא כבית שני. אבל, תמיד הייתה לי את התחושה, ש"כשאני אהיה בי"ב, אני אהיה כמו הגדולות של אז, ולנו בלהקה יהיו את הריקודים הכי יפים וכולם ייתלהבו ממני כמו שאני התלהבתי מהגדולות בזמן". והנה, אני מסיימת י"א, שנה הבאה זאת אמורה להיות השנה שלי, והגעתי לדעתי להישגים יפים שמצדיקים את התחושה ש"זאת הולכת להיות השנה שלי". ופתאום התחילו לי הבעיות. הלהקה שלי שנה הבאה הולכת להיות מורכבת מהבנות בשכבה שלי (פעם ראשונה שאני ארקוד איתן, כי תמיד הייתי עם שכבה או שתיים מעליי), והחליטו גם לצרף שכבה אחת מתחתיי. צירוף שגם השכבה שלי לא מרוצה ממנו, גם איכותית וגם כמותית-אנחנו נהיה משהו בסביבות 40 בנות. מספר לא הגיוני לחלוטין בסטודיו קטן כמו שלנו. הקשר שלי עם המורה שאני כל כך אוהבת, התחלש מאד לאחרונה. אני מרגישה קרירות ועצבים, וזה קשר שאני נורא תלויה בו, וכואב לי שהוא מתרופף ככה. דבר אחרון הוא שתשומת הלב בסטודיו מופנית ללהקה אחרת, בנות בגילאי חטיבה בערך שהן בהחלט נראות מבטיחות. הן תותחיות, אני מסכימה, אבל אני מרגישה כאילו הזרקורים אמורים להיות עלינו, הגדולות, לא עליהן. אני יודעת שאלה סיבות שלכאורה נראות ילדותיות ושטותיות, ואולי הן באמת, אבל לי זה נורא מפריע, ברמה שאני בתחושה שנמאס לי מהסטודיו , וכרגע אני בחיפושים אחרי סטודיו אחר. זה נשמע עד כדי כך הזוי, לעזוב מהסיבות האלה? כי לא נוח לי הרי-אז למה סתם להתקע? אני לא מחוייבת לאף אחד. אבל בכל זאת, זה הבית שלי, מבחינתי שם נולדתי מבחינת המחול. ודבר אחרון... יש למישהי סטודיו חמוד וקטן באיזור תל אביב להמליץ עליו? אני מחפשת בעיקר בלט קלאסי, מודרני, לירי... מישהי מכירה? רק שיהיה איכותי, זה הדבר החשוב לי ביותר!
מזמן לא כתבתי פה... מוזר קצת, אבל היי