עזרה

loloken

New member
../images/Emo80.gifעזרה

אם אני רוצה ללמוד תואר ראשון בארה"ב מה אני צריכה לעשות?

berlinale

New member
תואר ראשון בארה"ב

"תואר ראשון" זה קצת כללי. בגדול ישראלי שרוצה ללמוד בארצות הברית צריך קודם כל לעבור בחינה שמוכיחה שהוא יודע אנגלית (טופ"ל). חלק מן האוניברסיטאות דורשות יותר - למשל משהו שמקביל לבחינה הפסיכומטרית הישראלית או לכתוב חיבור כחלק מטופס הקבלה, ובחלקן יש גם ראיונות קבלה. כדי לדעת את הדרישות בכל מחלקה ואוניברסיטה, עליך לחפש ולקרוא את הפרטים באינטרנט. אם את מתקשה בזה וצריכה ייעוץ על לימודים בארה"ב, כדאי שתקפצי ל"קרן פולברייט" כדי לקבל מהם עוד מידע (רובו עולה כסף ולא ניתן בחינם). אז, אם לקצר לך את התהליך: - ללכת לאתר/ים של אוניברסיטאות שמעניינות אותך (או לחפש לפי המקצוע שמעניין אותך ולראות מי מלמד אותו לתואר ראשון) ולראות מה תנאי הקבלה לתואר ראשון לסטודנט זר. - לעמוד בתנאי הקבלה הללו, לשלוח את הטפסים - עם הקבלה לאוניברסיטה תצטרכי גם לבקש ויזת לימודים בארה"ב. בגלל שכל התהליך לוקח הרבה זמן - כדאי שתתחילי אתמול.

Taliy

New member
הרישום לשנה הבאה נסגר כבר

הרישום ל-2005 מתחיל באוקטובר ונסגר בדצמבר (אמצע דצמבר עד אמצע ינואר). לפני שאת נבחנת בטופל, אני ממליצה לך לדעת לאיזה אוניברסיטאות את רוצה שישלחו תוצאות כיוון שאחרי זה , תצטרכי לשלם. לא ניתן לפתוח בתהליך ויזה ללא I-20 שזה טופס שהאוניברסיטה מנפיקה לך לאחר קבלתך. אולי תמקדי אותנו ונוכל לעזור לך.

למעלה