עזרה אישית

thecow

New member
../images/Emo80.gifעזרה אישית

שלום בהמשך להודעות הקודמות שלי , אני רוצה לעשות טיפול 10 אלף לבד - נמאס לי להוציא מאות שקלים למוסכניקים- אולי יש מישהו מאזור חיפה שיוכל לעזור לי בזמנו הפנוי בטיפול הזה (פעם ראשונה)... בברכת חג שמח תודה ,מוווווווווווו...

thecow

New member
תודה לקובי../images/Emo80.gif

תודה על העזרה.. איך אני אוכל ליצור עימך קשר? מווווווו....

kobix1

New member
051378221

עד שצילמתי היום את הבובה שלי הרזולוציה גבוהה מידי לפורומו וזה לא נותן לי לעלות אותה!

RamN

New member
סתם מחשבה...

איך הוא יעשה כיוון שסתומים אם המנוע כבר יהיה חם? צריך לעשות את זה על מנוע קר....על הבוקר אחרי שכל הלילה הוא נח.....

kobix1

New member
אז הוא לא יעשה כיוון שסתומים!

אבל יחליף שמנים רצועה פלגים פילטר אויר ננקה לו את הפילטר שמן ונראה כבר מה עוד!

IDO243

New member
טיפול 10,000...

הי קובי, מה נשמע ? הייתי אתמול אצל א.ש. וקניתי פילטר דלק, פילטר שמן ופלגים. אני מבין שאת הפילטרים אפשר להחליף לבד, אך את הפלגים כדאי שמישהו יראה לך את בפעם הראשונה. איזה עוד דברים כדאי להחליף במהלך הטיפול (חוץ משמן שהחלפתי לא מזמן)? אני חושב שלא אוכל להגיע למפגש מחר כי חשבתי לקפוץ קצת לים, אבל בשבוע הבא אני אביא לך את השטיחים. עידו

kobix1

New member
מה שטיחים?

1500 שקל לרפד שיעשה לי את כל האוטו! אני לא צריך שטיחים נשמה תודה בכל זאת! פלגים - פלטינות וקבל- שמן-פילטר אויר- פילטר שמן לנקות בנפט ולקנות טבעת אטימה חדשה-פילטר דלק - רצועה לאלטרנטור את המס שלה תמצא על הרצועה הישנה את המוצרים כדאי לקנות של חברת בוש! ולא לקמץ ולקנות משו כמעט או דומה חוץ מזה קצת ספריי קרבורטור וקצת צבע לצבוע את כל העסק.

למעלה