חדש בתפוז קומונה חדשה ללהקה Black Eyed Peas מקווה שתבואו לבקר ויש לכם אחלה פורום
מ מ ו ס כ נ י ק New member 27/7/05 #1 חדש בתפוז ../images/Emo6.gif קומונה חדשה ללהקה Black Eyed Peas מקווה שתבואו לבקר ויש לכם אחלה פורום
H hellofanickname New member 28/7/05 #2 ../images/Emo80.gif|עורב| ../images/Emo32.gif דחוף!!! היום צ'אט עד אור הבוקרP= נא להצטייד בהרבה קפה ומצברוח טוב
../images/Emo80.gif|עורב| ../images/Emo32.gif דחוף!!! היום צ'אט עד אור הבוקרP= נא להצטייד בהרבה קפה ומצברוח טוב
B below the bed New member 28/7/05 #4 שירשור אייל מפגר =] אוקי בואו נציג לכם את הדברים המפגרים שעשיתי בחיים שלי =] אוקי נתחיל במעשיות אתמול =] עגיל במרפק =]
שירשור אייל מפגר =] אוקי בואו נציג לכם את הדברים המפגרים שעשיתי בחיים שלי =] אוקי נתחיל במעשיות אתמול =] עגיל במרפק =]
B below the bed New member 28/7/05 #7 תחילת קעקוע =] התחלה של קעקוע שרוול של ג'ק מנייטמר ביפור קריסטמס
ל לינקנית New member 29/7/05 #32 איזה חמודדדדדדדד איזה מאמיייייייי חחח גם אני ניסיתי לעוף אבל זה היה בכיתה א' והצלחתי! לשניה חח
B below the bed New member 30/7/05 #34 בתחת הרחבה...= באוזן למה איפו עוד אפשר גדול גודל ? חחח ואפשר לעשות .. עובדה והצלחתי =] ואם את חושבת שזה כואב... תמחצי את השומן של המרפק שלך הכי חזק שאת יכולה... מבטיח זה לא כואב .. בגרוש
בתחת הרחבה...= באוזן למה איפו עוד אפשר גדול גודל ? חחח ואפשר לעשות .. עובדה והצלחתי =] ואם את חושבת שזה כואב... תמחצי את השומן של המרפק שלך הכי חזק שאת יכולה... מבטיח זה לא כואב .. בגרוש
ל לינקנית New member 30/7/05 #35 חחחחחחחחחחחחחח כאב אה? מסכן שלי חח אה הבנתי רגע ככה הרחבה?>>>>>>>>>>>>>>>>
M mirrra New member 28/7/05 #9 ואו ../images/Emo12.gif ואתה רק בן 14... מעניין מה עוד תעשה! באמת יש לך קעקוע? :|
ק קרניjack New member 28/7/05 #12 אמ../images/Emo88.gif בפעם הבאה תנצלש, וכאשר אתה שם תמונות של מחטים וכו' שים "אזהרה" לא כולם רוצים לראות את זה.
אמ../images/Emo88.gif בפעם הבאה תנצלש, וכאשר אתה שם תמונות של מחטים וכו' שים "אזהרה" לא כולם רוצים לראות את זה.