סקר השקל.

../images/Emo80.gif סקר השקל.

ממ. טוב. בעקבות מוות תפוזי של הפורום ושיעמום טוטאלי שמגיע לרמות מחליאות, החלטתי שאני מחייה את הפורום [או לפחות מנסה] ע"י סקר שעוסק כולו בשקלים. [
] אהמ. אז ככה-
יש לכם שקל. מה עושים איתו?
אתם חייבים שקל כדי להשלים סכום כסף מסוים ואין מאיפה להשיג ברגע האחרון. מה עושים?
נפל לכם שקל מכיס. חוזרים לקחת אותו?
מצאתם שקל ברחוב. מה עושים?
מה דעתך על טלפונים בשקל?
מה זה שקל בשבילך? [
]
מה קורה אם יום אחד מפסיקים לייצר שקלים חדשים? ז"א, אין שקלים יחידים, יש חמישיות, עשיריות וכו'.
מי מרוויח את כל השקלים שילדים מטומטמים מכניסים למכונה בכדי לקבל טבעות או ג'וקים מגומי?
למה שקלים ממכרים אותך למכונות בובות בעזריאלי? [
אתם לא חייבים לענות. מי שצריך להבין- יבין.]
קרה לכם שהתחשק לכם לזרוק שקל?
קרה לכם ששקל הציל לכם את המצב?
קרה לכם ששקל גרם לכם אושר רגעי? [
]
ולשאלה האחרונה- אפשר להציע לך שקל?

../images/Emo80.gif טוב, נו.

אני אהיה מגניבה ואענה ראשונה לסקרים של עצמי מתוך כבוד לסקרים שלי. ^^
קונים מסטיק. או סוכריה על מקל. או סיגריה. או משהו.
מעצבנים אנשים עד כדי מצב שבו הם מציעים לך שקל ומתכוונים לזה.
לא אם אני לא צריכה אותו.
לוקחים ומרגישים עשירים. ^^
רעיון מעולה אבל מפגר לגמרי כשאחרי שניה וחצי הטלפון דורש ממך עוד שקל.
כסף קטן אבל גדול.
כל סיגריה תעלה חמישה שקלים.
מי שמצליח לפרוץ לקופה של המכונה.
כי אנחנו טחורים מגניבים ומוכשרים שיודעים להוציא בובות הומואיות מהמכונות.
כן, היום. במונית. לא היה לי מה לעשות איתו.
כ"כ כן.
כן, אחרי שמצאתי שקל מלווה בעוד 11 כאלה בתיק שלי..
בוודאי.

MikeY fReAk

New member
את מאוד מוזרה. אני אוהבת אותך.../images/Emo79.gif

יש לכם שקל. מה עושים איתו? אוספים עד שיהיה 5, ואז אפשר שיהיה מטבע אחדדד.
אתם חייבים שקל כדי להשלים סכום כסף מסוים ואין מאיפה להשיג ברגע האחרון. מה עושים? מקבצים נדבות. זה חביב[: נפל לכם שקל מכיס. חוזרים לקחת אותו? כן מצאתם שקל ברחוב. מה עושים? לוקחים..
מה דעתך על טלפונים בשקל? מה?
מה זה שקל בשבילך? מהות החיים, אלא מה..
מה קורה אם יום אחד מפסיקים לייצר שקלים חדשים? ז"א, אין שקלים יחידים, יש חמישיות, עשיריות וכו'. יום אבל לאומי.. מי מרוויח את כל השקלים שילדים מטומטמים מכניסים למכונה בכדי לקבל טבעות או ג'וקים מגומי? מישהו מניאק מאוד!! למה שקלים ממכרים אותך למכונות בובות בעזריאלי? [ אתם לא חייבים לענות. מי שצריך להבין- יבין.] חחחחחחחחחחחחחחחחח גם אני הבנתי!!!!!
קרה לכם שהתחשק לכם לזרוק שקל? אממ..כן קרה לכם ששקל הציל לכם את המצב? כן קרה לכם ששקל גרם לכם אושר רגעי? בטח
ולשאלה האחרונה- אפשר להציע לך שקל? לא.

חח ../images/Emo6.gif מזל שלא קיבלתי אחד כזה..

"בוא נודה בזה, אתה לא הולך להנות"...העיקר שעודדתם אותו
במחשבה שניה, אולי תכינו לי גם? כי לצ'וח הכנתם, ותראו היום איך הוא מתפנן לו בבית, והפז"ם דופק..

אפילו אני זוכר את שרמן

ואת ההיא שאמרה שהיא יותר לא אוהבת אותו עד היום לא הנבתי מה הקטע?!?!?! מישהו מוכן להסביר לי-מי זה אלכס שרמן,ומה הבעייה שהילדה ההיא תכניס את השם שלו בחתימה?!

חח תקשיב..|ג'ירפה|../images/Emo181.gif

באה לפורום שלנו ילדה שאמרה שיש ילד האחד בשכבה שלה[אלכס שרמן]שלודת מה בדיוק עשה לה,לומשנה איך זה התחיל כל הסיפור הזה.. ואז אמרו הל שהיא צריכה להוריד את השם שלו מהחתימה שלה כי אסור לשים שמ מלא של בנאדם בתפוז בלי רשותו,והיא רבה איתנו קצת והורידה אותו אחרי שעוגי שלח לה מסר..כל הזמנ הזה אמרו לה שהיא אוהבת אותו ושהוא פשוט אל מחזיר לה אהבה ובגלל זה היא שונאת אותו. לפני כמה חודשים היא חזרה לפה ואמרה לנו שהם התחילו לצאת,ושהיא נהיתה הבת הכי מקובלת בשכבה.. סתם הבלה.

האחמית

New member
../images/Emo12.gif

יש לכם שקל. מה עושים איתו? אמממ שמים אותו בארנק?! אתם חייבים שקל כדי להשלים סכום כסף מסוים ואין מאיפה להשיג ברגע האחרון. מה עושים? לוקחים מאחי הקטן^_^ נפל לכם שקל מכיס. חוזרים לקחת אותו?
מצאתם שקל ברחוב. מה עושים?לוקחים אותו^_^ מה דעתך על טלפונים בשקל? נמנמ
מה זה שקל בשבילך? כסף? מה קורה אם יום אחד מפסיקים לייצר שקלים חדשים? ז"א, אין שקלים יחידים, יש חמישיות, עשיריות וכו'. אני אבכה!!! מי מרוויח את כל השקלים שילדים מטומטמים מכניסים למכונה בכדי לקבל טבעות או ג'וקים מגומי? אני
למה שקלים ממכרים אותך למכונות בובות בעזריאלי? \ קרה לכם שהתחשק לכם לזרוק שקל? לא קרה לכם ששקל הציל לכם את המצב? כן קרה לכם ששקל גרם לכם אושר רגעי? לא זוכרת..חח ולשאלה האחרונה- אפשר להציע לך שקל? יאללה בכיף:)

מה את רוצה?שקל?|ג'ירפה|../images/Emo181.gif

האהא..סוכרית קמח?![מהווי ההסעה.
]
אם אני במרכז,אני נכנסת לחנות של נטלי ומביאה לה אותו..הא.היא בדר"כ שמה אותו בקופה..
נמנמ..בדר"כ מוותרים לנו על שקל..:]
לא..אינ כוח!
לוקחים..?האהא,מצאנו בשבת 10 שקל!
נמ..יש אחד כזה בטבעון..נמ..ליד החנות הזאת שאפ אחד אל נכנס אליה אפ'עם..
אני יתאבד ביום הזה..?
פעם התקשרתי אליהם..חח היה מצחיק..דיברנו איתו איזה חצי שעה..:]
לא בעזריאלי,באלונים..גרר..זה מפחיד..אתה שם עוד שקל ועוד שקל..ולא נמאס לך..גאד..זה ממכר..:]
כל עוד השקל ינחת על שחפ,כן,למה לא?
חח כה..*חסוי*
האהא,שיש לך בכיס כספ וזה מרשרש זה נחמד..:]
לא,תודה.

ל א ק י

New member
אממ

יש לכם שקל. מה עושים איתו? קונים ארטיק אתם חייבים שקל כדי להשלים סכום כסף מסוים ואין מאיפה להשיג ברגע האחרון. מה עושים? לא משתמשים בשקל מהשאלה הקודמת ואז נשאר שקל
או אמ הולכים אל אנשים ומבקשים שקל
נפל לכם שקל מכיס. חוזרים לקחת אותו? בטח מה מצאתם שקל ברחוב. מה עושים? לוקחים אותו? מה דעתך על טלפונים בשקל? עדיף להתקשר מהפלאפון
מה זה שקל בשבילך? []משהו שבזכותו הצלחתי לעבור את אתמול בשלום מה קורה אם יום אחד מפסיקים לייצר שקלים חדשים? ז"א, אין שקלים יחידים, יש חמישיות, עשיריות וכו'. יש לי עדין מספיק בבית
מי מרוויח את כל השקלים שילדים מטומטמים מכניסים למכונה בכדי לקבל טבעות או ג'וקים מגומי? אלה שיש להם מפתח למכונה למה שקלים ממכרים אותך למכונות בובות בעזריאלי? [ אתם לא חייבים לענות. מי שצריך להבין- יבין.]בעזריאלי עדין לא הכנסתי לשם שקלים :| קרה לכם שהתחשק לכם לזרוק שקל?רק כשאחי בסביבה קרה לכם ששקל הציל לכם את המצב? כה קרה לכם ששקל גרם לכם אושר רגעי? []כה ולשאלה האחרונה- אפשר להציע לך שקל? כה

KitiKiti

New member
:

יש לכם שקל. מה עושים איתו?שומרת עד שזה יגד לסכום נורמלי...
אתם חייבים שקל כדי להשלים סכום כסף מסוים ואין מאיפה להשיג ברגע האחרון. מה עושים?מבקשים מהמוכר לוותר,כי כאילו מה זה שקל...
נפל לכם שקל מכיס. חוזרים לקחת אותו?אם זה 4 צעדים אחורה למה לא,אבל ללגכת שני רחובות אחורה,נדמה לכם???
מצאתם שקל ברחוב. מה עושים?לוקחים
מה דעתך על טלפונים בשקל?אחלה
מה זה שקל בשבילך?כסף
מה קורה אם יום אחד מפסיקים לייצר שקלים חדשים? ז"א, אין שקלים-חרב עליי עולמי...
קרה לכם שהתחשק לכם לזרוק שקל?לא
קרה לכם ששקל הציל לכם את המצב?לא
קרה לכם ששקל גרם לכם אושר רגעי?לא
ולשאלה האחרונה- אפשר להציע לך שקל?בטח!

תיפי1

New member
עונה

יש לכם שקל. מה עושים איתו? אממ שומרים אתם חייבים שקל כדי להשלים סכום כסף מסוים ואין מאיפה להשיג ברגע האחרון. מה עושים? משתמשים בשקל ששמרתי מהשאלה הקודמת או מבקשים מההורים נפל לכם שקל מכיס. חוזרים לקחת אותו? אם המרחק יותר מ-5 מטר אז לא אם פחות אז כן מצאתם שקל ברחוב. מה עושים? תורמים אותו למוכר בתמורה ל2 מסטיקים (אני כל כך נחמדה) מה דעתך על טלפונים בשקל? אין לי מושג על מה אתה מדבר כשאני אבין אני אחזיר תשובה מה זה שקל בשבילך? כסף מה קורה אם יום אחד מפסיקים לייצר שקלים חדשים? ז"א, אין שקלים יחידים, יש חמישיות, עשיריות וכו'. אין תגובה מי מרוויח את כל השקלים שילדים מטומטמים מכניסים למכונה בכדי לקבל טבעות או ג'וקים מגומי? אהה זה לא שווה?? (אני ידע לפעם הבאה לא להכניס למכונה) למה שקלים ממכרים אותך למכונות בובות בעזריאלי? [ אתם לא חייבים לענות. מי שצריך להבין- יבין.] לא חייבים אז לא עונים קרה לכם שהתחשק לכם לזרוק שקל? אממ כן קרה לכם ששקל הציל לכם את המצב? כן כשכוחות הרשע תקפו אותי שקל בה ועזר לי קרה לכם ששקל גרם לכם אושר רגעי? אממ לא ולשאלה האחרונה- אפשר להציע לך שקל? לא אני מקבלת רק בשטרות

xKittYx

New member
../images/Emo3.gif

יש לכם שקל. מה עושים איתו? קונים סוכריה אתם חייבים שקל כדי להשלים סכום כסף מסוים ואין מאיפה להשיג ברגע האחרון. מה עושים? מציעים משהו (?) תמורת שקל
נפל לכם שקל מכיס. חוזרים לקחת אותו? כן מצאתם שקל ברחוב. מה עושים? מרימים מה לא חבל מה דעתך על טלפונים בשקל? ביזיון מה זה שקל בשבילך? סוכריה! מה קורה אם יום אחד מפסיקים לייצר שקלים חדשים? ז"א, אין שקלים יחידים, יש חמישיות, עשיריות וכו'. אז לא יהיו שקלים כדי לקנות דברים קטנים וזה יהיה עצוב (?) מי מרוויח את כל השקלים שילדים מטומטמים מכניסים למכונה בכדי לקבל טבעות או ג'וקים מגומי? ההורים שלהם! למה שקלים ממכרים אותך למכונות בובות בעזריאלי? [ אתם לא חייבים לענות. מי שצריך להבין- יבין.] קרה לכם שהתחשק לכם לזרוק שקל? לא, רק אגורות
קרה לכם ששקל הציל לכם את המצב? כן
הייתי פאקינג צמאה והיה חסר לי בדיוק שקל שהשגתי
קרה לכם ששקל גרם לכם אושר רגעי? [] לא נראה לי ולשאלה האחרונה- אפשר להציע לך שקל? בוודאי!

למעלה