מפשיר אדים..

thecow

New member
../images/Emo80.gifמפשיר אדים..

שלום, מפשיר האדים מקדימה לא עובד אצלי- , אני יודע שיש ידית ליד האמברקס שאמורה להעביר את האויר החם לחלון הקידמי - אך משום מה זה לא עובד- אנא עזרתכם - תודה מווווווווווווווווו.....

vq55205

New member
מפשיר אדים

בוא נתחיל ככה , המערכת הזאת זה לא הדבר הכי מוצלח בעולם וגם אם זה תקין במאה אחוז לא יוצא מזה הרבה חר. הסיבה היא שכמות האויר החם שמצליחה בסוף להגיע לשימשה מפשירה את האדים באופן חלקי וזאת רק אחרי שהאוטו חם ועד אז תורמת לא מעט להצטברות מוגברת של אדים מה שמקשה על החיים עוד יותר. הידית שאתה מזכיר לא משפיעה על אספקת אויר חם לשימשה הקידמית אלא פותחת את הפתחים לאספקת חלק מהאויר לרגלי הנוסעים בספסל האחורי , כך שפתיחתה מפחיתה עוד יותר את כמות האויר שמגיעה בסופו של דבר לשימשה הקידמית. הפתרון שאני מציע לך הוא רכישת מפשיר אדים בצורת מאוורר שזורק אויר שמתחמם באמצעות חוט להט . אני משתמש בזה כבר הרבה שנים ובהצלחה רבה, הדבקתי אותו על השימשה הקידמית הדיוק מאחורי המראה באמצעות דבק סיליקון. אפשר לקנות את זה בחנויות לאביזרי רכב בתחילת השנה היה בחנויות של אוטו דיפו ואייס עלה במבצע 50 ש"ח אבל לאחרונה אני כבר לא רואה את זה שם.

EranR

New member
הפשרת אדים

שלום TheCow 1. בנושא מפשיר האדים של החיפושית - באיזה דגם של חיפושית מדובר? 2. באופן עקרוני - הפשאת האדים אמוה להיות טובה ואפקטיבית, במידה ויש אצלך בעיה, כנראה ויש בעיה במנופים/כפתורים של מערכת האיורור/חימום - שאותן ניתן לתקן/לפתור. 3. במידה ותחליט - אני חושב שאני כבר בשל להעביר הלאה את מפשיר האדים שרכשתי השנה (אני לא רואה עצמי משתמש בו). ערן.

kobix1

New member
יאלללללה

כולה חלון 3 סנטימ על 4 סנטימ עם האצבע האמצעית אני מנקה את כולו!

EranR

New member
אהה!!!

עכשיו אני יודע מתי אתה מוציא אותה מהתxת

למעלה