מי אני?

0mroosh

New member
../images/Emo80.gifמי אני?../images/Emo80.gif

הפינה החדשה והשופעת סקס אפיל שלי חוזרת לעוד סיבוב מטורף!
טולולי2
ובכן, למי שעוד לא נכנס לעניין, הסבר קצרצר: בפינה זו יתראיין מדי שבוע חבר פורום, שיענה על שאלות שאר חברי הפורום [אתם רשאים לשאול כל דבר שליבכם חפץ בו, החל באיך אתה אוהב את המשקה ביצים שלך ועד-קשירת חצוצרות, מוסרי, או הרס עצמי? אפתח את הפינה כל יום שלישי,[היום היא נפתחת יום לפני, מפאת חשש לחוסר זמן מחר, אחריות ומסירות (שיאללה, יש לי קקי, אז אסיים צ'יק צ'ק)]. על המרואיין השבועי לשלוח לי מסר, עם מי שהוא בוחר לראיון השבועי הבא, המרואיין השבועי, לפי בחירתה של ימית, הוא: *החזיקו חזק* אני! עומר לשרותכם. ימית דורשת איכות, איכות תקבלו. D: תתפרעו!
ד"א, זה אומר שגם שבוע הבא המרואיין יבחר על ידי, פאם פאן (לה טוליפ).
*הליצנים שבכותרת צונזרו בטוב לב, לטובת אלעד, הלא הוא "חלון", שהגיע היום עד לביתי ואפילו לא אמר.
וסתם כיף לי לכתוב הערות בסוף: אז אני אוהב חומוס, יש לי תוכי, ויש לי קקי, כאמור למעלה, אז ארוץ לי אל הנוחיות. ערב מקסים כולם!

TEENAGER1

New member
הו עומר.

אני כל כך יודעת שאתה לא תענה על שום שאלה ברצינות
מאין בא בַּבַּי?
נו, ברצינות. - איזו מוזיקה אתה שומע בשעות הפנאי חוץ ממאיר? [ואביתר, ורונה. וקורין
] - אם הייתה לך אפשרות לחזור שלושה ימים אחורה, מה היית עושה אחרת? - כשאומרים לך כולם הלכו לג'מבו, מה האסוציאציה הראשונה שלך?
- מה אתה עושה בזמן שאתה לא עושה דברים אחרים?
תחביבים, בקיצור? - מה המקצוע הכי מגעיל שאי פעם נפגשת איתו? - נכון מתמטיקה זה פיכס?
- נכון שלשון זה גם פיכס?
- מתי לאחרונה יצא לך להגיד "הומויו" בקול רם?
- מה אתה הכי הכי אוהב לשתות בבוקר? - מתי אתה שולח לי שירים במסנג'ר?
יא
אה... תשתדל להנות מהשאלות

0mroosh

New member
יא! את מנקדת.../images/Emo99.gif

מאין בא בַּבַּי? איני יודע, אימרו לי ידידי.
דגשים
. נו, ברצינות. - איזו מוזיקה אתה שומע בשעות הפנאי חוץ ממאיר? [ואביתר, ורונה. וקורין ]-פיונה אפל, יהודית רביץ, תמר אייזנמן, עברי לידר,ביורק,קרן אן,אורלי זילברשץ בנאי
,אפרת גוש, יהלי סובול, קולדפליי, בק ואני יכול להמשיך ככה שעות.
- אם הייתה לך אפשרות לחזור שלושה ימים אחורה, מה היית עושה אחרת?מחליט לא לצבוע את השיער בסגול חציל. - כשאומרים לך כולם הלכו לג'מבו, מה האסוציאציה הראשונה שלך?ציפי שביט בעריסה,
. - מה אתה עושה בזמן שאתה לא עושה דברים אחרים? תחביבים, בקיצור?המון קולנוע, בעיקר.
- מה המקצוע הכי מגעיל שאי פעם נפגשת איתו?אקולוגיה. השטן.
- נכון מתמטיקה זה פיכס?מתמטיקה זה אלוהים. (אני רציני
) - נכון שלשון זה גם פיכס?
, בושי והכלימי. - מתי לאחרונה יצא לך להגיד "הומויו" בקול רם? הרגע, כשקראתי ואז הבנתי, שיש אנשים בבית שיטענו למחלה נפשית.
- מה אתה הכי הכי אוהב לשתות בבוקר?שוקו, שיהיה קר לגמרי. - מתי אתה שולח לי שירים במסנג'ר? כשאסיים עם מתמטיקהD:. ערב נעים לב-מתוק.

TEENAGER1

New member
|כפרע|

הומויו, תיקח את ה"מתמטיקה זה אלוהים" הזה בחזרה
אבל כַּפַּרַה עַליךָ
הידד |הורה|

שולח שירים במסנג'ר../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

רק מהופעות חיות שלא ניתן להשיג אותן באלבומים..

TEENAGER1

New member
דה ../images/Emo12.gif

עדי דיייייייי לחשוב שאני משיגה שירים מאלבומים באופן בלתי חוקי
אני לא כזאת!! אני פשוט לא!
(חוץ מביצועים יחידאיים, אני לא אלך לקנות את האוסף של יוני רכטר בשביל עטור מצחך. טוב, בעצם זה יוני רכטר אז כן
אבל בעיקרון לא)

AnGeLiNa JoNsOn

New member
עומר אתה אחד המוזרים...../images/Emo9.gif../images/Emo141.gif

ובכן, אל תצפה ממני לשאלות מוזרות כמו שלכם, האנשים המוזרים
אני אורדינרי ילדה, אז אני אשאל אותך שאלות מאוד אורדינריות: במה אתה עושה בגרויות השנה? כמה יחידות אתה במתמטיקה? איפה אתה לומד? נכון שהמנהל של בית הספר שלך הוא מגניב פלוס? נכון שיש לו גם אחלה אחיינית...? מה השיר האהוב עלייך, משירי מאיר? מה השיר האהוב עלייך בכלל? אתה מנגן על משו? מהם תחביבייך? חופשה- אוהלים בצפון, או בית מלון באילת? אייפוד או דיסקמן? אביתר או מאיר?
חני נחמיאס או לולי? איזה תוכי יש לך? היו לי איזה שמונים....(היו
) ערוץ 3 או ערוץ 8? אמטיבי או 24? רונה או אורלי? (אני אוהבת לשאול שאלות כאלה....
) טוב, אין לי עוד רעיונות.....צ'או בייבי

תמר ../images/Emo46.gif עומר, שלא תעיז

לענות על שאלת ה"אביתר או מאיר". זה לא מתקבל כאן בפורומי הקט או בביתה של שמחה בנאי
.
אנחנו כועסות
שניהם מלכי עולם
. כל אחד מהם בסגנון שלו ובדרך שלו אבל שניהם מדהימים ואין מקום להשוואה בכלל.. במידה ואתם מוצאים מקום להשוואה אז לא לידי ולא כאן.
ובלי לולי
תמר, אני כועסת
ממש

AnGeLiNa JoNsOn

New member
סליחה../images/Emo10.gif../images/Emo141.gif

אבל תני לו לענות, מה
זו כמו כל השוואה אחרת ומצטערת על לולי ואל תכעסי ואת גם בטח מתעלמת ממני במסנג'ר בגלל זה אופה

../images/Emo6.gif אני מתעלמת ממך במסנג'ר

כי את לא מחוברת..
וזו לא כמו כל השוואה אחרת
זו השוואה בין שני האנשים שאני הכי אוהבת ושהם אחים ושהם מדהימים ושהם שונים ושאני לא מרשה להשוות ביניהם כי זה מעצבן אותי..

0mroosh

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אופס, עניתי אחרי שראיתי, אבל ידעתי שתגיבי כך, אז הוספתי בשבילך משהו.
כמובן שכל אחד בדרכו,
. אבל, אבל..

TEENAGER1

New member
ילדים

לעדי יש נקודות תורפה, וכשלוחצים עליהן, היא מתחילה לכעוס
לא כיף. מסקנה? לא להכעיס את עדי
אפילו אני הפסקתי

מאוחר מדי..../images/Emo7.gif

לא מתחשבים בי כאן..
אני אחרי 10 שעות לימודים רצופות ויום שלם בלי דקה של מנוחה וזה מה שאתם עושים לי

0mroosh

New member
אקח זאת כמחמאה. ../images/Emo8.gif

במה אתה עושה בגרויות השנה?הו. הממ. מתמטיקה (006), אקולוגיה 3 יח' מתוך ה5, אנגלית, אזרחות, שכחתי משהו?
כמה יחידות אתה במתמטיקה?5. איפה אתה לומד? נכון שהמנהל של בית הספר שלך הוא מגניב פלוס?אשל הנשיא. וודאי, הוא סקסי ומגניב [והוא בכלל לא דוד שלך
]. נכון שיש לו גם אחלה אחיינית...?מצטער, לא מכיר את המשפחה המורחבת, אבל אבירמה גולן-סמל מין. מה השיר האהוב עלייך, משירי מאיר?הו., נכון לעכשיו? אהיה רדוד ואומר תותים. אמנם לא גאוני, אבל כיף בלתי רגיל. מה השיר האהוב עלייך בכלל?paper tiger-beck, מי מפחד מהזריחה-רונה קינן. אתה מנגן על משו?קלרינט. (לא.
) מהם תחביבייך?קולנוע כאמור, פעם הייתי שוחה
,הוא העיקרי, יש נספחים. חופשה- אוהלים בצפון, או בית מלון באילת?אוהלים,
. אייפוד או דיסקמן?המממ.דיסקמן זה תמיד יותר כיף, אך מסורבל. :| אביתר או מאיר?אביתר.
, מצטער אבל-עד אבי
.(חוצמזה, אין צורך להשוות..בשביל שעדי תההי רגועה..D:). חני נחמיאס או לולי?חני נחמיאס, הו שלום.לולי..
איזה תוכי יש לך? היו לי איזה שמונים....(היו)תוכון מכוער בצבע ירוק, הוא ימות מבדידות, הוא חמוד לגמרי. D: ערוץ 3 או ערוץ 8?8
. (אני לא רואה טלוויזיה). אמטיבי או 24?רשת ג'.
רונה או אורלי?:
את רצינית? זה יותר קשה מלשאול :"את מי אתה אוהב, את אבא או את אמא?" או "איזה כדור גלידה לשים לך והאם אתה רוצה קצפת?" ובכלל:"מה יותר טעים, רגל קרושה או מעי גס במיונז?"
לילה טוב כפרע!

יצאתי מאוד לא מסופקת../images/Emo70.gif

עומר, תתנצל.
לא על התשובה, על עצם זה שענית..
אני מאוכזבת.

חומד, אני חייבת להתחיל

לצנזר אותך קצת...
ההומור שלך שובר שיאים.. וזהו לבינתיים.. [יום ארוך, קשה ומייגע שעדיין נמצא בשיאו..
] אחשוב על שאלות מחר..

ח ל ו ן

New member
כפרעליך

|אנטיליצנים| אני לא מאמין שהייתי כ"כ קרוב לביתך ולא אמרתי מילה

למעלה