מומלצי השבוע

N o l o g o

New member
../images/Emo80.gifמומלצי השבוע../images/Emo80.gif

מה שיר השבוע שלכם (של ירמי)?
מה שיר השבוע שלכם (לא של ירמי)?
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם->
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע:
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:
משהו שהרס לכם את השבוע:
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: יומצויין..=)|

Lola 14

New member
עונה ../images/Emo13.gif

מה שיר השבוע שלכם (של ירמי)? אבק כוכבים מה שיר השבוע שלכם (לא של ירמי)? under the bridge - RHCP תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם-> אממ.. next חח עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: שיעור גיטרה ראשון אצל מורה חדש :) משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אתה לא מסוג האנשים שנפתח בקלות כששמח" (מה שעובר עליי- איפה הילד...) משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לא עולה כל כך משהו כרגע.. סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: דיסק- blood sucar sex magic של- RHCP משהו שהרס לכם את השבוע: אנשים מסויימים משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: יום ראשון- שכל השכבה תגיע... שבוע מקסים לכולם!! :)

גם אנוכי [:

שיר השבוע שלכם (של ירמי)? אין אחד ספציפי..
שיר השבוע שלכם (לא של ירמי)? rive my car / הביטלס האגדיים+ ג'קי/היהודים.
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: גשם !! חיכיתי לו הרבה זמן (=
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "היא הולכת כמו אישה, מתלבשת כמו אישה. אבל נשברת כמו ילדה קטנה" [מתורגם מהשיר just like a woman ]
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): גם השעה הקשה, היא לא יותר מ-60 דקות.
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: צופן דה וינצ'י ! [הספר!!!!] - חובה ..
משהו שהרס לכם את השבוע: לא רק את השבוע-שברתי את היד [שבוע 3.. ]
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: העצרת בכיכר רבין.. שבוע מעולה לכולנו !! :)

y a ® d e n

New member
יאללה ../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם (של ירמי)? מה שתחשוב מה שיר השבוע שלכם (לא של ירמי)? people are strange- The doors תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם-> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: קיבלתי את העדשות, שבוע הבא אני מתחילה ללכת איתן לבצפר
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "יהיה פעם טוב, או לפחות בסדר" משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אם תראי לי ת'טוטא אני אראה לך ת'טוטא" סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: מממ אנערף לא יודעת משהו שהרס לכם את השבוע: לא ממש נהרס לי השבוע, רק כמה בעיות בנים שכאלה.. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: שומדבר מיוחד

Spirit Bear

New member
נו טוב, גם אני :]

מה שיר השבוע שלכם (של ירמי)? הדפוק הזה מה שיר השבוע שלכם (לא של ירמי)? Lithium - Evanescence תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם-> אממ לא? :] עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: לצערי כלום.. ממש כלום משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אממ... I can't hold on to me, wonder what's wrong with me (זה מהשיר שכתוב למעלה) משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):life's a bitch, and then you die... and then they still a bitch סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: צ'ארלי ומפעל השוקולד.. אחח ג'וני ג'וני.. :] משהו שהרס לכם את השבוע: מות שני הסבים (שבוע ועשרה ימים), ודפיקת הזרת ברגל בקיר.. נורא כואב, אל תנסו.. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: שאני והאקס שוב נדבר

למעלה