כלמיני

ron1234

New member
שאלה..??

תשמעו אנשים. אני קטן מכל האנשים שפה אבל אני רציתי לכתוב פה כי אתם יותר מבוגרים. אחלה. אני בן 16 ובמקום שאני גר כל הבנות תופסות ממני זיין שלא שם על בנות ורק רוצה לנצל אותן עכשיו אני נורא התבגרתי בזמן האחרון ואני מחפש משהו מעבר לסתם זיון ואף אחת שאני רוצה לא רוצה אותי בגלל השם שלי ולא משנה כמה אני משתדל להוכיח שאני כבר לא כזה...!!!!! מה אני עושה אני נואשששששששששששששששששש...@$!$#%#%????

pixiepil

New member
../images/Emo168.gif ../images/Emo14.gif

Michelle, ma belle. These are words that go together well, My Michelle. Michelle, ma belle. Sont les mots qui vont tres bien ensemble, Tres bien ensemble. I love you, I love you, I love you. That´s all I want to say. Until I find a way I will say the only words I know that You´ll understand. I need you, I need you, I need you. I need to make you see, Oh, what you mean to me. Until I do I´m hoping you will Know what I mean. I love you. I want you, I want you, I want you. I think you know by now I´ll get to you somehow. Until I do I´m telling you so You´ll understand. I will say the only words I know that You´ll understand, my Michelle. Michelle (Lennon/McCartney)

inbale

New member
חשבתם שאתם יודעים הכל על סמים ../images/Emo35.gif../images/Emo36.gif

סטיגמות , אסוציאציות, דעות קדומות - הכל עולה כאשר מדברים על נושא הסמים. בפורום אלימות עלתה השאלה האם קיים קשר בין שימוש בסמים ובין אלימות. מנהל הפורום כתב מאמר המכיל חומר אינפורמטיבי שחשוב לכל אחד מאיתנו לקרוא כדי להבין מהם סמים קלים. האם הקשר בין אלימות לסמים הוא סטיגמה בלבד או קשר מוכח? אנא כנסו למאמר כדי להביע את דעתכם בנושא. שימו לב לשרשור שהתפתח בפורום.

Vilia©

New member
לילה טוב לכולם...../images/Emo13.gif

נעים לי מאוד להכיר... שמי טלי, ואולי אתם עלולים לחשוב שהנושאים שאתם מדברים כאן לא לגילי, אני בכל זאת עוקבת אחר הפורום הזה כמה זמן ולמרות גילי הצעיר החלטתי להיצטרף אליכם
אז כפי שאמרתי שמי טלי, אני בת 15, ואני יכולה גם לעזור וגם להיעזר בכם כי אחרי הכל, אני בגיל ההתבגרות ואני מבינה כבר דברים! אז אני מקווה שתקבלו אותי כמו כל אחד אחר, בלי הפליות גילים וכדוומה לזה... ושלא תחשבו שאני סתם ילדה קטנה שלא יודעת כלום מהחיים שלה... תודה
טלי

ליאן.

New member
שלום טלי יקרה ../images/Emo13.gif

בעבר הפורום היה פתוח לכל אך כעת הוא מוגבל ומיועד למבוגרים בלבד ולא לבוגרים בלבד... אשמח לראותך כאן בעוד 3 שנים... בינתים תוכלי להשתתף ולהשתפשף, לעזור ולהעזר בפורום על בנים ועל בנות ובפורום בעיות בגיל ההתבגרות.

Vilia©

New member
רגע...../images/Emo4.gif

ולבני 16 כן מותר להיות כאן? זה לא ניראה לי נחמד במיוחד.....

ליאן.

New member
מותר? ממש לא.

אני לא חשה צורך לנהל דיון על הגילאים המוגדרים בפורום. זהו פורום למבוגרים בלבד. תודה, יום נפלא.

ליאן.

New member
../images/Emo80.gif כלמיני ../images/Emo60.gif

הודעות כלליות, אופ-טופיקס, שירונים וכד´.

למעלה