כוחות או לא להיות??

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifכוחות או לא להיות??

כל מיני גולשים כתבו פה ככה על כל מיני מקרים שקרו להם בעבר. מסקרן אותי לדעת אם מישהו עשה משהו עם מה שקרה לו? אלה שטענו שהיה להם חזיון, או שהיו בטוחים שזה קרה להם כבר בעבר מתישהו. עשיתם עם זה משהו? בדקתם אם זה משהו שחוזר על עצמו? הלכתם עם זה למישהו?

CafeNoga

New member
כוחות מסטים הם מתנה ולא עיסוק

כוחות מיסטים הם מתנה ולא תחום לעיסוק, זאת בכל אופן עניות דעתי. דברים שמעבר נחווים במצב מודעות מסויים בלבד, בתשומת לב נקיה, וכל הנסיון לעשות מהם עיסוק או כסף מראש מזהם את הנקיות של החוויה, אני לכשעצמי עברתי חוויות שכל מה שאני עושה מהן הוא לנסות להפיק למידה על איך שהדברים עובדים ומה היא הדרך להגיע לשם. בזה אני רואה את מלא התכלית. אני מכיר הרבה שמנסים לעשות מזה עיסוק ולצורך זה בונים תדמית של כל יכולים , של עושי ניסים ונפלאות, זה לא שאני לא מאמין בניסים עצמם וביכולת של אנשים לבטא אותם אבל זה נדיר למצוא את האדם הנקי עם לב פתוח וחסר פניות , גם אם נצא מתוך הנחה שלרוב אלה שמפרסמים יש כוחות עדיין נשאלת השאלה האם ההשפעה שלהם עליך יכולה להתבטא גם לרעה ולא דווקא רק לטובה

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifהשאלה לוא דווקא היתה במובן הזה

זה יותר במובן האישי ולא בפן המקצועי. אם מישהו הרגיש שיש לו יכלת להשפיע על דברים וניסה לפתח את זה, ולא לנסות להרוויח מזה...

למעלה